Rehber Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam eski sürüm Mi Unlock aracı kullanabilirsiniz. Aşağıdaki versiyonu deneyebilirsiniz

ibrlogo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 5
Konular
0
Arkadaşlar Mi5 cihazımda fake rom denen 7.2.8.0.0 var. Ben de güncelleme alamadığım için rom atmak istiyorum. Ama sormak istediğim birkaç soru var. Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

1. Delta servise rom için cihaz gönderen arkadaşlar herhangi bir sorunla karşılaştı mı?
2...Cihaz ortalama kaç günde elinize geçti?
3. Hangi gücelleme yüklenmiş olarak geldi?
4. Nougat yükseltmesinde şarj süresi ve ses seviyesinde düşüş yaşayan var mı?
5. Bu fake romlu cihazlarda fabrika ayarına dönmek Global miui 8 yüklemede yardımcı olur mu?
6. Son olarak orj. global rom'da türkçe dil ve Google Play Store yüklü mü?
7. Her ne kadar anlatılmışsa da ben fake sürüm üzerine direk fastboot ile (hata ayıklama, unlck, 64 bit vs. yapıldıktan sonra) {miui_MI5Global_V8.2.2.0.NAAMIEB_b03a4b93ba_7.0.zip} yükleyebilir miyim?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar Mi5 cihazımda fake rom denen 7.2.8.0.0 var. Ben de güncelleme alamadığım için rom atmak istiyorum. Ama sormak istediğim birkaç soru var. Bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

1. Delta servise rom için cihaz gönderen arkadaşlar herhangi bir sorunla karşılaştı mı?
2...Cihaz ortalama kaç günde elinize geçti?
3. Hangi gücelleme yüklenmiş olarak geldi?
4. Nougat yükseltmesinde şarj süresi ve ses seviyesinde düşüş yaşayan var mı?
5. Bu fake romlu cihazlarda fabrika ayarına dönmek Global miui 8 yüklemede yardımcı olur mu?
6. Son olarak orj. global rom'da türkçe dil ve Google Play Store yüklü mü?
7. Her ne kadar anlatılmışsa da ben fake sürüm üzerine direk fastboot ile (hata ayıklama, unlck, 64 bit vs. yapıldıktan sonra) {miui_MI5Global_V8.2.2.0.NAAMIEB_b03a4b93ba_7.0.zip} yükleyebilir miyim?

1. Evet sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız oldu.
2. Delta servisin yoğunluğuna göre süre değişebiliyor hocam. 3 günde gelen arkadaşlarımız da oldu THH'ye giden de...
3. Mevcut en son güncelleme yüklü olarak gönderiliyor.
4. Pek çok arkadaşımız Nougat sürümü öncesinde batarya kullanımı daha iyi olduğunu belirtiyor.
5. Hayır her hangi bir ilgisi yok. Rom değişikliği sonrasında zaten cihazınız sıfırlanacaktır.
6. Evet yüklü.
7. Evet yükleyebilirsiniz.

ibrlogo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 5
Konular
0
Cevabınız için teşekkür ederim Cantara. Ben de romu kendim yükledim. Servise göndermek istemedim. Ama MiFlash ile {miui_MI5Global_V8.2.2.0.NAAMIEB_b03a4b93ba_7.0.zip sürümünü yükleyemedim. Rar'lı, rar'sız hiçbir şekilde olmuyor. Diğer developer sürümü yükledim. Gayet başarılı şekilde yüklendi. İMEİ no'ları değişmedi. MiCloud senkronizasyonu ile sistemim geri geldi. Sadece uygulamalara giriş yaptım. Bu özelliğini çok sevdim. Batarya ile ilgili bir sorun göremedim. Sarfiyat fake sürüm ile aynı gibi. İşlevsellik oldukça artmış. Yine bir sorum olacak. Yukarıda yazdığım rom telefona kaydedilip "güncelleme paketi seç" ile telefondan yüklenebilir mi? Yardım ve cevaplarınız için tekrar teşekkürler.

lale

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasn
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
mi5prime kullanıyorum mıuı global 7.2.8.0.0(maacndb) stabil sürüm yüklü rehberdeki işlemleri yaptım ancak mi flashtaki işlemlerde son basamakta all.bar flash bulunamadı hatası verdi nerde yanlış yapıyor olabilirim

lale

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasn
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
mi5prime kullanıyorum mıuı global 7.2.8.0.0(maacndb) stabil sürüm yüklü rehberdeki işlemleri yaptım ancak mi flashtaki işlemlerde son basamakta all.bat flash bulunamadı hatası verdi nerde yanlış yapıyor olabilirim
bilgisayar 64 bit

ghost37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi 4
Konular
1
Ben bu romu guncelleyici den yukledim orjinal degilmi miui sitesinden indirdim .bir onceki romdan sorguladigimda guncelleme gozukmuyordu guncelleyiciden yuklenmiyor yaziyor her tarafta

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-05-26-11-25-47-272_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-05-26-11-25-47-272_com.android.settings.png
    132,8 KB · Görüntüleme: 44

Cemuratti

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir forum da okumuştum güncelleme almayan mi 5 ler için akşam denedim güncelledi. Bölge yi Hindistan yaptım yeni güncelleme geldi. Hatta birkaç hintce program geldi. Sonra tekrar bölgeyi Türkiye seçtim. Acaba bu son sürümüdür.

geo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Geo
Cihazım
Mi 5
Konular
1
Selamlar. Pc Suit' bağlanamıyor ama Mi5'in klasörlerine dosyalara ulaşabiliyorum. Forumda aradım, yeni cihazlar PC Suite bağlanamıyor denilmiş. Bu şekilde ROM yüklemesi yapabilir miyim?

lale

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasn
Cihazım
mi5 prime
Konular
1
bu hatayı alıyorum yardım!

Ekli dosyalar