Rehber Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
bu hatayı alıyorum yardım!
Kurmaya çalıştığınız rom, recovery romu. adresinden fastboot romunu indirmeniz gerekli.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

AVK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AVK
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir forum da okumuştum güncelleme almayan mi 5 ler için akşam denedim güncelledi. Bölge yi Hindistan yaptım yeni güncelleme geldi. Hatta birkaç hintce program geldi. Sonra tekrar bölgeyi Türkiye seçtim. Acaba bu son sürümüdür.

Benim Mi 5s de işe yaramadı

ibrlogo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 5
Konular
0
Arkadaşlar miui 8 global 7.6.15 beta yüklü. Whatsapp bildirim sesini değiştiriyorum. Hem bireysel hem de grup mesajlarında ses çıkmıyor. Sadece varsayılan bildirim sesini ayarlayınca ses çıkıyor. Çözümü var mıdır?

Tunakkrt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuna
Cihazım
Mi5
Konular
0
mıui 8 global7.6.15 beta sürümü kullanıyorum telefonda ara ara kasmalar oluyor ve parmak izini okumuyor.yazılım kaynaklı bir sorun mu güncelleme ile düzelir mi yoksa başka bir çözümü var mı

demarco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yasin
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
0
Arkadaşlar Selamlar.. Bi kaç sorum var. Bilen arkadaş yanıtlar ise çok memnun kalırım.. Mi5s bir telefon aldım. Ancak tek memnun olmadığım nokta kulaklık sesi. Galiba bu da HTC beats audio telefondan dönmüş olmam sebebiyle. O sesi arar oldum.. Sorum şu;
Miui 8.0.3.0(MAGMIDI) sürümlü bir rom olan telefonda developer rom YÜKLEMEDEN ses için yama olan VIPER | DOLBY ATMOS | SONY AUDIO | BEATS AUDIO KURULUMU dosyasını yükleyebiliyor muyuz.. Bootloader kilidini açmak için gerekli başvuruyu yaptım. Sms şifreyi bekleme aşamasındayım. twrp yide kurabiliyorum.. Ama hala acaba olacak mı diye düşünüyorum.. Ayrıca kingo root programı ile rot yapılıp ve aynı rom üzerinde bu işlemi gerçekleştirebilir miyim? Bilgilerini vermiş olduğum rom çakma yada sahte değildir umarım. Bu konuda da bilgi sahibi bir arkadaşın yardımı olursa çok memnun olurum.. Şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Konuyu takip ediyorum

salihcem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih cakmak
Cihazım
Mi max
Konular
4
Selam arkadaslar. Su an turkiyede kullanilan global son surum nedir? Benim tel uzun zamandir guncelleme almadi. Acaba guncelleme almiyor mu? Guncelleme kontrol et dedigimde yok diyor. Ancak mi sitesinde 8.2. yayinlanmis

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Selam arkadaslar. Su an turkiyede kullanilan global son surum nedir? Benim tel uzun zamandir guncelleme almadi. Acaba guncelleme almiyor mu? Guncelleme kontrol et dedigimde yok diyor. Ancak mi sitesinde 8.2. yayinlanmis

Telefonunuzun bölge ayarını hindistan olarak değiştirip güncellemeyi bir kontrol eder misiniz?

asnhbh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
mi5
Konular
5
arkadaşlar merhaba bu işlemleri yaptımız da noluyo peki ben pek anlamamda bana bağlanıp yapabilecek varmı bunu hayrına :)

xodeda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
mi5
Konular
0
bootloader mesajı gelmedi ne yapabilirim.

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular