- Adım
- Oyun Clash
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 15
Neyse hocam o zaman 15 gün PC'de oyun oynayamayacaz. Belki TF2.Sanırım sıkılmadınız aynı sorulardan...
Neyse hocam o zaman 15 gün PC'de oyun oynayamayacaz. Belki TF2.Sanırım sıkılmadınız aynı sorulardan...
Bootloader açarken telefon bozan kimse duymadım hocam. İster açılsın isterse süre versin isterse hata versin zarar gelmiyor telefona. Yeni sürümde kilit açtım bir şey olmadı. Kesin bir cevap vereyim telefona bir şey olmaz. Normalde çoktan ban yemistiniz bu kadar cevap almanıza rağmen aynı soruyu sormanız yüzünden. Saf ayagina yatıp insanlarla dalga geciyormuşsunuz gibi geliyor. Bakın mi flashın verebileceği hatalar belli zaten, hangisini alırsanız buraya yazarak veya aratarak çözüme çok basit ulaşabilirsiniz.Neyse hocam o zaman 15 gün PC'de oyun oynayamayacaz. Belki TF2.
Hesabımı galiba tehlikeye atıyorum ama bu son soru olacak. PC'ye birşey indirmek, bu hataya sebep olur mu?Bootloader açarken telefon bozan kimse duymadım hocam. İster açılsın isterse süre versin isterse hata versin zarar gelmiyor telefona. Yeni sürümde kilit açtım bir şey olmadı. Kesin bir cevap vereyim telefona bir şey olmaz. Normalde çoktan ban yemistiniz bu kadar cevap almanıza rağmen aynı soruyu sormanız yüzünden. Saf ayagina yatıp insanlarla dalga geciyormuşsunuz gibi geliyor. Bakın mi flashın verebileceği hatalar belli zaten, hangisini alırsanız buraya yazarak veya aratarak çözüme çok basit ulaşabilirsiniz.
Tamam hocam teşekkürler.Olmaz.
Hocam korkanın çocuğu olmaz, daha başlamadınız mı sizTamam hocam teşekkürler.
Yok hocam hafta sonu yapacağım.Hocam korkanın çocuğu olmaz, daha başlamadınız mı siz![]()
Demek o büyük gün gelmişYok hocam hafta sonu yapacağım.
Hayır indirilen kurulan programlarla alakası yokHesabımı galiba tehlikeye atıyorum ama bu son soru olacak. PC'ye birşey indirmek, bu hataya sebep olur mu?
Bunun çözümü mevcut.