- Adım
- Recep
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 13
denendi çalışıyorÇok teşekkürler hocam işe yaradı. Hatayı alan arkadaşlar başka pc veya çoğaltıcı ile uğraşmasınlar.
denendi çalışıyorÇok teşekkürler hocam işe yaradı. Hatayı alan arkadaşlar başka pc veya çoğaltıcı ile uğraşmasınlar.
Hayır !Peki hocam ben PC'yi her ihtimale karşı sıfırladım. Hoş geldiniz yazınca PC kitlendi. Kapatıp yeniden açınca ise düzeldi. Yanılmıyorsam Hoş Geldiniz dediği zaman sıfırlama tamamlanmış oluyor. Bu kitlenme olayı telefona sıkıntı yapar mı bootloader'ı açarken. Ve bugün başvuruyu başlatıyorum!
Hocam ünlem işaretini öyle koyunca ironi yapıyormuşsunuz gibi hissettim.Hayır !
Kesinlik anlamı için hocam. Çok korkuyorsunuz, biraz cesaret edin yeter ki.Hocam ünlem işaretini öyle koyunca ironi yapıyormuşsunuz gibi hissettim.
Forumda SMS doğrulaması yapınız en yakın zamanda bu akşam uzaktan bağlanarak kilidinizi ben açacağım inşaallah. Aynı soruyu bir kere daha sorarsanız 1 hafta yazma engeli getireceğim haberiniz olsunBiraz alakamız olacak biliyorum, ama MI Flash Tool'u açınca Driver'lar otomatik olarak kuruluyor mu?
Hocam ben yaparım da bir kaç aydır yapmıyorum.Forumda SMS doğrulaması yapınız en yakın zamanda bu akşam uzaktan bağlanarak kilidinizi ben açacağım inşaallah
Evet farkındayım. Konuyu lütfen gereksiz yere meşgul etmeyiniz o zamanHocam ben yaparım da bir kaç aydır yapmıyorum.
Sürekli olarak aynı soruları sormak ve forum konularını kirletme konusunda ısrarınız profilinzde yer alan uyarılara rağmen devam ediyor maalesef... Foruma yazmış olduğunuz farklı bir mesaj ya da katkınız da bulunmuyor...Biraz alakamız olacak biliyorum, ama MI Flash Tool'u açınca Driver'lar otomatik olarak kuruluyor mu?