Genelde evet hocam ama bazı durumlarda da USB 3.0 sorun teşkil ediyor.Hocam peki bu sorun Windows sürümünden mi kaynaklı? Yoksa USB 3.0'dan mı?
Yani Windows sürümünden mi kaynaklı?Genelde evet hocam ama bazı durumlarda da USB 3.0 sorun teşkil ediyor.
Şimdi hocam ben başka bir telefonun bootloader kilidini açacağım. Bilgisayarda da Windows 10 1909 kurulu. Bu sorunu yaşar mıyım?
Ya hocam bu işler beni aşırı tırsıtıyor.Yine başladık aynı soruları sormaya
Soru - Windows 10'u güncellersem ve Bootloader kilidini açarsam "press to shutdown" gibi bir sorun yaşar mıyım?
Herkese merhaba. Babamda Redmi Note 9S var. Bilgisayarımda Windows 10 1809 yüklü. 1909 güncellemesi gelmiş ve yüklemek zorundayım. Ve aklımda bir soru var. Eğer ben Windows 10'u 1909'a güncellersem ve bu telefonun Bootloader kilidini açarsam "press any key to shutdown" gibi bir sorun yaşar mıyım?forum.miuiturkiye.net
Soru - Windows 1909 Güncellersem Bootloader Kilidini Açabilir miyim?
Herkese merhaba. Babamda Redmi Note 9S var. Bilgisayarımda Windows 10 1809 yüklü. 1909 güncellemesi gelmiş ve yüklemek zorundayım. Ve aklımda bir soru var. Eğer ben Windows 10'u 1909'a güncellersem ve bu telefonun Bootloader kilidini açarsam "press any key to shutdown" gibi bir sorun yaşar mıyım?forum.miuiturkiye.net
Yine yeni yeniden...Şimdi hocam ben başka bir telefonun bootloader kilidini açacağım. Bilgisayarda da Windows 10 1909 kurulu. Bu sorunu yaşar mıyım?
Şimdi hocam eğer driverlar kuruluysa Windows sürümü fark etmezsizin bootloader sorunsuz açılır mı?Yine yeni yeniden...
İpucu - Fastboot "Press Any Key To Shutdown" Çözümü
Yani hocam eğer bilgisayarı 1909'a güncellersem fastboot'ta "press any key to shutdown" uyarısı verir mi? Daha önceki konularınız da ve sorularınız da cevap verildi 3-5 dikiş atmaya gerek yok bence Yes~~...forum.miuiturkiye.net
Şimdi hocam eğer driverlar kuruluysa Windows sürümü fark etmezsizin bootloader sorunsuz açılır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de Stoya hocam sizin telefon bozulmuştu büyük bir ihtimal yenisini alıp bootloader açmışsınızdır. Eğer öyle yaptıysanız bootloader açtığınız zaman sizde Windows 10'mu kuruluydu? Kuruluysa hangi sürüm?
Hocam bootloader kilidi açacağım cihaz başka. Romu ise Mart gibi açmayı düşünüyorum. Hocam bir de bootloader kilidini açarken bu hatayı yediniz mi? Evet fazla soru soruyorum.Son sürüm kuruluydu bende,sorun windows sürümünde değil yanlış anlama ama sorun sende 1 yıldır BL açıp rom yükleyeceksin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.