Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

emdmrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
Twrp den, Format data diyip hafizayi Sıfırlayın (Hafıza komple silinecek). Sonrasinda yine açılmazsa, Cihaz Twrp deyken, Pcden cihaz hafızasına romu atip Twrp den flashlayin.
Hocam zaten öyle yüklemiştim pc den twrp ye atıp oradan yükledim temizle kısmından temizle dedim şimdi açılmasını bekliyorum yine açılmazsa herşeyi silip twrp ye dosyayı atıp nasıl yükleme yapabilirim.
[doublepost=1527199601,1527199445][/doublepost]
Twrp den, Format data diyip hafizayi Sıfırlayın (Hafıza komple silinecek). Sonrasinda yine açılmazsa, Cihaz Twrp deyken, Pcden cihaz hafızasına romu atip Twrp den flashlayin.
Hocam zaten öyle yüklemiştim pc den twrp ye atıp oradan yükledim temizle kısmından temizle dedim şimdi açılmasını bekliyorum yine açılmazsa herşeyi silip twrp ye dosyayı atıp nasıl yükleme yapabilirim.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
[doublepost=1527199601,1527199445][/doublepost]

Hocam Şimdi Siz Twrp dilini İngilizceye çevirin. Sonrasinda Twrp ye girip, Wipe - Format Data diyin.

Eğer yine açılmaz ise, cihazda twrp açık iken, Pc den cihaz hafızasını görüyor olmaniz gerekiyor. Cihaz Hafızasına atin romu, sonrasinda Cihazi yeniden Başlatın.

emdmrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
Hocam Şimdi Siz Twrp dilini İngilizceye çevirin. Sonrasinda Twrp ye girip, Wipe - Format Data diyin.

Eğer yine açılmaz ise, cihazda twrp açık iken, Pc den cihaz hafızasını görüyor olmaniz gerekiyor. Cihaz Hafızasına atin romu, sonrasinda Cihazi yeniden Başlatın.
hocam denedim sildim herşeyi yeniden yükledim yine takıldı şimdi bir daha deneyeceğim. bakalım

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
hocam denedim sildim herşeyi yeniden yükledim yine takıldı şimdi bir daha deneyeceğim. bakalım

Cihaz Hafizasina Atinca, Twrp den yeniden kurun romu. Bunu söyleyemeyi atlamışım.
[doublepost=1527201616,1527201576][/doublepost]

Burada Önemli olan Komut Format Data komutu. Buna basınca, Yes diyip Sıfırlayın hafizayi.

emdmrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
Cihaz Hafizasina Atinca, Twrp den yeniden kurun romu. Bunu söyleyemeyi atlamışım.
[doublepost=1527201616,1527201576][/doublepost]

Burada Önemli olan Komut Format Data komutu. Buna basınca, Yes diyip Sıfırlayın hafizayi.
Hocam açıldı teşekkürler yapmam gereken sürüm ayarları var mı yoksa direk kullana bilirmiyim.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Arkadaşlar dosya yöneticisinden bir şey gizlemek istediğimde hata veriyor. Böyle bir hatayla karşılaşan oldu mu?

Crucify

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi6
Konular
3
Bu rom icin kullanabilicegim dolby veya baska bir ses yukseltme modulu var mi?

emdmrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
Dolby Atmos da kullanabilirsiniz, 3.5mm kulaklik için China Beta ses modu da.
Kulaklık için değilde normal hopatlör ve telefon konuşması sırasındaki ahize sesini yükseltme yolu var mı. Birde ana ekranı sağa çekince çıkan kısa yok ekranını tamamen kapatma yöntemi

Üst Alt