evet hocam bu konudaki twrpyi yükledim
4 wipe derken hocam kurmadan önce mi yapılması gerekiyor bir de 4 wipe nedirTemiz kurulum yaptınız değil mi? Yani temizle kısmına gelip 4 Wipe.
cihazı romu kurduktan sonra download moda alınca yüklediğim twrp silinmiş oluyor hocam bu normal mi?Romu kurunca, Format data diyip Bi Hafizayi Sıfırlayın hocam. Global romdan veya Nougat dan geçişte Romu kurmadan önce Format data yapilmasi tavsiye ediliyor. Siz romu kurmuşsunuz, Eger Format Data yaptıktan sonra cihaz yine açılmaz ise, tektar romu kurun.
Siz devam edin o zaman !Romu kurunca, Format data diyip Bi Hafizayi Sıfırlayın hocam. Global romdan veya Nougat dan geçişte Romu kurmadan önce Format data yapilmasi tavsiye ediliyor. Siz romu kurmuşsunuz, Eger Format Data yaptıktan sonra cihaz yine açılmaz ise, tektar romu kurun.
nasıl hocam anlamadımSiz devam edin o zaman !
4 wipe derken hocam kurmadan önce mi yapılması gerekiyor bir de 4 wipe nedir
[doublepost=1526471367,1526471314][/doublepost]
cihazı romu kurduktan sonra download moda alınca yüklediğim twrp silinmiş oluyor hocam bu normal mi?
Her hangi bir ayar yok hocam. Özellikle ön kamera portre modu kullanıyorumMerhaba
Cihazimin BL kilidini kaldirdim, yazilanlarin hepsini tek tek uyguladim, herşey calisiyor fakat şöyle bir durum var. Gcam ayarlarina baktigimda arka kamera cozunurlugunde en fazla 9mp cozunurluk veriyor ve stock cameradan daha kötü cekiyor gibi geldi. Bu sorunu nasil duzeltebiliriz??
Hocam valla sirf bu Gcam icin bu islere giristim, bekledigim gibi olmadi yada bi yerde hata var, ekran görüntüsünü görmüşsünüzdür 9mp yaziyorHer hangi bir ayar yok hocam. Özellikle ön kamera portre modu kullanıyorum
Hocam valla sirf bu Gcam icin bu islere giristim, bekledigim gibi olmadi yada bi yerde hata var, ekran görüntüsünü görmüşsünüzdür 9mp yaziyor
Her hangi bir ayar yok hocam. Özellikle ön kamera portre modu kullanıyorum