Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

ilkercolak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ilker
Cihazım
Mi6
Konular
4
O ayarı seçmeden de 12 Mp olarak çekiyordu. Siz Google Camera nin verilerini temizleyip tekrar o ayarı seçmeden deniyin.
[doublepost=1526595528,1526595488][/doublepost]

Bsg sürümlerinde ayar gerekiyor hocam, Sizin paylaştığınızda Ayara gerek yok diye biliyorum. Fark orada.
ilginctir ön kamerada portre modu harika ama arka kamerada hic calismiyor, rica etsem su ayarlari tarif edebilecekmisiniz. Konu basindai tum ayarlari yaptim ama hala sonuc alamadim

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
ilginctir ön kamerada portre modu harika ama arka kamerada hic calismiyor, rica etsem su ayarlari tarif edebilecekmisiniz. Konu basindai tum ayarlari yaptim ama hala sonuc alamadim

Hocam Mi6 forumunda Google Camera konusunda yazdım gerekli ayarları, Bsg sürümü için. Yüz algilamadan çalışmıyor Portre modu, Yüzu daha yakından çekip dener misiniz?

ilkercolak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ilker
Cihazım
Mi6
Konular
4
Hocam Mi6 forumunda Google Camera konusunda yazdım gerekli ayarları, Bsg sürümü için. Yüz algilamadan çalışmıyor Portre modu, Yüzu daha yakından çekip dener misiniz?
Hocam bugun denedim, normal kamerada portre modu insan yüzü görüncede calismiyor, sadece ön kamerada calisiyor.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam bugun denedim, normal kamerada portre modu insan yüzü görüncede calismiyor, sadece ön kamerada calisiyor.

Bende bir sorun yok hocam. Arka Kamera da Ön Kamera da Portre modu çalışıyor, insan yüzü algilayinca.

Normal Kamera dan Kastinizin Google Camera olduğunu düşünüyorum.

bornkiller

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
5
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Emeğine sağlık, teşekkürler deniyorum hemen.

lonelyusuf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Meslek
Erkek kuaförü
Konular
14
Roma yüz tanıma ne zaman gelir veya gelicekmi hocam birde 9.2.2.0 sürümdeyim ekran 7 saat üstü alıyorum %25 parlaklıkla epic rom da şarj nasıl

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Roma yüz tanıma ne zaman gelir veya gelicekmi hocam birde 9.2.2.0 sürümdeyim ekran 7 saat üstü alıyorum %25 parlaklıkla epic rom da şarj nasıl
Yüz tanıma konusunda şu anda herhangi bir çalışma yok hocam. Şarj konusunda ise, sizi memnun edecektir ;)

emdmrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
merhabalar şimdi yüklemeyi twrp üzerinden yaptım mi tool ile yapamadım epic rom sembolü ve android yazısında 15 dk fazla oldu öyle bekliyor zorla kapatıp yeniden yükleme yapmama gerek var mı yoksa beklemelimiyim.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
merhabalar şimdi yüklemeyi twrp üzerinden yaptım mi tool ile yapamadım epic rom sembolü ve android yazısında 15 dk fazla oldu öyle bekliyor zorla kapatıp yeniden yükleme yapmama gerek var mı yoksa beklemelimiyim.

Twrp den, Format data diyip hafizayi Sıfırlayın (Hafıza komple silinecek). Sonrasinda yine açılmazsa, Cihaz Twrp deyken, Pcden cihaz hafızasına romu atip Twrp den flashlayin.

Üst Alt