Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Vay be ne olmazsa olmaz bir şeymiş bu NS özelliği. Hep soruyorlar ns var mı diye demek buymuş. Hocam teşekkür ederim bilgi için.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Rica ederim.. NS harika bir özellik, hele de alışınca, vazgeçmek mümkün değil

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Vay be ne olmazsa olmaz bir şeymiş bu NS özelliği. Hep soruyorlar ns var mı diye demek buymuş. Hocam teşekkür ederim bilgi için.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

Hocam ben cevaplamaktan çok, Tek parmak ile WhatsAppdan gelen tüm mesajları görüntülemek için kullanıyorum. Benim içinde olmazsa olmaz durumda yani :)
[doublepost=1528302420,1528302336][/doublepost]
Rica ederim.. NS harika bir özellik, hele de alışınca, vazgeçmek mümkün değil

Tamamen katılıyorum hocam :) Aslında olması gereken en başından beri buydu ama bana göre, Mi6dan öncesini bilmediğim İçin Miui da, çok öncesinde nasıldı bilmiyorum.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam ben cevaplamaktan çok, Tek parmak ile WhatsAppdan gelen tüm mesajları görüntülemek için kullanıyorum. Benim içinde olmazsa olmaz durumda yani :)
[doublepost=1528302420,1528302336][/doublepost]

Tamamen katılıyorum hocam :) Aslında olması gereken en başından beri buydu ama bana göre, Mi6dan öncesini bilmediğim İçin Miui da, çok öncesinde nasıldı bilmiyorum.
Öncesinde yoktu

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Peki hocam sağolun :) China Romlar neden getirmedi Xiaomi bunu merak ediyorum hocam. China - Global ayrımına girmezdik ne güzel.
Belki de Çin'liler NS den hoşlanmıyordurlar, kimbilir

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Arkadaşlar merhabalar. Az önce epic romu Kurdum. Ardından hemen gcamı kurdum. Kamerayı ilk açınca doğal olarak arka kamera açılıyor daha doğrusu açılamıyor ve siyah ekranda kalıyor. Ama portre kodunda veya panaroma modunda sıkıntı yok. Sorunu yaşayan ve çözen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada romu kurarken yardımcı olan ottoman hocama sonsuz teşekkürler.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Arkadaşlar merhabalar. Az önce epic romu Kurdum. Ardından hemen gcamı kurdum. Kamerayı ilk açınca doğal olarak arka kamera açılıyor daha doğrusu açılamıyor ve siyah ekranda kalıyor. Ama portre kodunda veya panaroma modunda sıkıntı yok. Sorunu yaşayan ve çözen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada romu kurarken yardımcı olan ottoman hocama sonsuz teşekkürler.

Son Sürüm olan 8.5.2 yi kurduysaniz, Açtığım Google Camera 8.4.19 Global Beta konusundaki, 8.4.19 için olan Magisk Modülünü kurun. Sonrasinda da Cihaza Google Fotoğraflari kurun. Sorunsuz çekim ve görüntüleme yapacaktır.

civardo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Merhabalar. Az önce romu flashladım 4 wipe yaparak ama başlangıçta mi account için wifi istiyor ama wifida da şifre giremiyorum klavye açılmıyor. Wifi ayarlarına da ulaşamadığım için parolayı kaldıramıyorum. Bir de cihaz kilitlendi galiba açılırken unlocked yazmıyor en aşağıda. Neden böyle yanlış gitti anlamadım yardım edebilcek biri var mıdır acaba?
[doublepost=1528337821,1528331006][/doublepost]
Merhabalar. Az önce romu flashladım 4 wipe yaparak ama başlangıçta mi account için wifi istiyor ama wifida da şifre giremiyorum klavye açılmıyor. Wifi ayarlarına da ulaşamadığım için parolayı kaldıramıyorum. Bir de cihaz kilitlendi galiba açılırken unlocked yazmıyor en aşağıda. Neden böyle yanlış gitti anlamadım yardım edebilcek biri var mıdır acaba?

Hallettim her şeyi animasyonlar efsane. Şu an tek sorunum gps çalışmıyor nedense

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Son Sürüm olan 8.5.2 yi kurduysaniz, Açtığım Google Camera 8.4.19 Global Beta konusundaki, 8.4.19 için olan Magisk Modülünü kurun. Sonrasinda da Cihaza Google Fotoğraflari kurun. Sorunsuz çekim ve görüntüleme yapacaktır.
Teşekkür ederim hocam ilginize. Ama :) benim tecrübem yok ilk root rom işlemimdi bu. Zaten epic romuda gcam ile uğraşmamak için kurdum. Şimdi magisk nedir nasıl kurulur ve en önemlisi bu işlem sonunda dosyalar ve programlara bişey olur mu :) dün geceden beri yedeklerimi yüklemeye çalışıyorum tekrar sıfırlanmasını istemem. Ya da bildiğiniz farklı bi gcam apk sı varsa sorunsuz çalışacak o da olur :) şimdiden çok teşekkür ederim

Üst Alt