Yardım Cepportan aldığım mi5 sorunlu mağdur oldum

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Herkese merhaba 2 3 hafta önce gittigidiyor üzerinden cepport adlı satıcıdan xiaomi mi5 prime aldım telefonda ilk andan itibaren arada bir 2 3 sn donmalar oluyordu iade etmek istedigimi söylediğimde yazılımsal olduğunu söylediler cihazı gönderdim yazılım yükleyip göndermişler dediklerine göre 4 saat teste tabi tutulmuş sorun yokmuş yalnız cihazda donmalar devam ediyor yuklemedigim rom kalmadı nougat rom mokee rom lineage os rom hepsini denedim donanımsal sorun olmasına rağmen değişim yapmiyorlar yazılımsal olsa bir çok insanda bu sorun olurdu mağdur oldum sorunlu cihazla kalakaldim

alphabet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
alphabet
Cihazım
Iphone 5C
Konular
1
Birisi sonucu bildirmezse cepport mağazasından hiçbir şekilde alışveriş yapmayacağımı ve yapanlara da elimden geleni ardıma koymayarak mani olacağımı bildirmek isterim

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
Birisi sonucu bildirmezse cepport mağazasından hiçbir şekilde alışveriş yapmayacağımı ve yapanlara da elimden geleni ardıma koymayarak mani olacağımı bildirmek isterim

Sonuç cihaz için gerekli işlem yapıldı test ediliyor tekrar aynı sorun olmaması için konu sahibinin bilgisi mevcut cihaz eline ulaştığında kendisi de bu konu hakkında bilgi verecektir.

Oyla:

burakkaan55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Kaan
Cihazım
LG G2
Konular
1
2 haftadır kullanıyorum mi5 cepporttan aldım sıkıntı yok şu an

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Arkadaslar yeni goruyorum nedense konuda cevap yazilmasina ragmen bildirim gelmemis bana

Su an telefon delta serviste.Telefona yazilim atilmis ,ayni hata goruluyor mu diye inceleme yapiliyormus admin bilgilendirdi.Telefon bana ulasinca ben de test edecegim. Size de yazacagim son durumu.Yalniz cepporta gonderdigimde de yazilim atmislardi ve bir sey degismemisti umarim oyle olmaz

Oyla:

umit3454

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ümit
Cihazım
galaxy s3
Konular
0
Almayın arkadaş cepporttan bişe. Kazıkçı mağazanın teki. Başka bir sitede konusu vardı. Bu arkadaştan daha kötü birşekilde mağdur olan birisi vardı. Cepporttan aldığı telefon bozulmuş ve arkadaş defalarca garantiye göndermişti. En sonunda telefonun düzelmeyeceği anlaşılmış para iadesi yapılması gerekiyordu. Firma kırk türlü bahane binbir çeşit oyunla arkadaşa parasını ödemeyi reddetti. Arkadaş firmanın olduğu mağazayı bulmuş konuşmak için gitmiş, adamın üzerine yürümüşler. Tehtit etmişler. Hakem heyeti kararı almış kabul etmeyiz demişler. İcraya verirsende ver bir yolunu buluruz demişler. Avukata aracılığıyla 10 ay süre zarfında icra yoluyla adam parasını ancak alabildi. Konusu da malum sitede hala duruyor. İsteyen araştırıp bulabilir. Uzak durun.

bu dediğiniz durumu gördüm. aylarca uğraşılmış. anlamadığım kısım burda cepport diye satış yapılan ilanlarda delta servis garantili diyor. ama o arkadaşın başına gelen durumda arkada bi tamirhane diyor.delta falan değil. yeni mi oldu bu iş delta garantili. bi anlaşılmazlık var bu işte.

Arkadaslar yeni goruyorum nedense konuda cevap yazilmasina ragmen bildirim gelmemis bana

Su an telefon delta serviste.Telefona yazilim atilmis ,ayni hata goruluyor mu diye inceleme yapiliyormus admin bilgilendirdi.Telefon bana ulasinca ben de test edecegim. Size de yazacagim son durumu.Yalniz cepporta gonderdigimde de yazilim atmislardi ve bir sey degismemisti umarim oyle olmaz

hala takipteyim.

Oyla:

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
bugun adminle haberleştik yazılımla sorun giderilmediği için ekran değişimi yapacaklarmış yani dediğim gibi sorun donanımsal ilk aldığımda yazılımsal diye bizi yanlış yönlendirdi cepport danışmanı üstelik müşteriye karşı muamelesi hiç iyi değil maalesef.Delta ise ayrı mevzu ilk gönderdiğimde tamir etmeden gönderdiler

Oyla:

hakanzi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
takipteyiz...

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
İyi güzel yazmişsinizda bende cihaz aldim cepporttan ustte yazilana gore konusucam yok internetten yerini bulmus falan adamlar yerlerini gizlemiyorlarki benim basimdan gecen olayda suydu telefonum kendi kendine tus kilidindeyken ekranini aciyordu.Daha alali 1 hafta olmustu bende adamlarla gorustum direk yerlerine gittim cihaza yazilim atti arkadas duzelmedi cihaz donanimsal sorun varmis dedi yenisini vereyim kusura bakmayin dedi tamam dedim simdi guzel guzel cihazimi kullaniyorum eger yaklasiminiz insan gibi olursa karsinizda herzaman muhattap bulursunuz... Bu bahsettiniz firma mys adi altinda senelerdir sektorde olan bir firma kusura bakmayinda biraz ilimli olmakta fayda var ben gayet mutlu bir sekilde cihazimi kullanmaktayim umarim sorununuz hallolur iyi forumlar dilerim

Oyla:

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Aldığınız telefon bozuk çıkınca ekran değişimi yapılması ne kadar doğru sizce ? Bir aylık telefona ekran değişimi mi yapılır. Neden iade veya değişim konusunda ısrar etmiyorsunuz ?

Oyla:

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Ben cepporta simdi mesaj yazdim forumdaki konu basligini da ilettim ekran degisimi yapilacagini isterlerse kendilerini servisle gorusturebilecegimi ya da adminle konusabileceklerini yazdim donanimsal oldugu kesinlestigi icin degisim yapilmasini istedim umarim insafa gelirler

Oyla:
Üst Alt