Yardım Cepportan aldığım mi5 sorunlu mağdur oldum

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Herkese merhaba 2 3 hafta önce gittigidiyor üzerinden cepport adlı satıcıdan xiaomi mi5 prime aldım telefonda ilk andan itibaren arada bir 2 3 sn donmalar oluyordu iade etmek istedigimi söylediğimde yazılımsal olduğunu söylediler cihazı gönderdim yazılım yükleyip göndermişler dediklerine göre 4 saat teste tabi tutulmuş sorun yokmuş yalnız cihazda donmalar devam ediyor yuklemedigim rom kalmadı nougat rom mokee rom lineage os rom hepsini denedim donanımsal sorun olmasına rağmen değişim yapmiyorlar yazılımsal olsa bir çok insanda bu sorun olurdu mağdur oldum sorunlu cihazla kalakaldim

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
cektim hocam lutfen yardimlarinizi esirgemeyin
Hocam bana özelden gitti gidiyor kullanıcı adınızı ve sipariş bilgilerinizi atar mısınız. Birde unutmamam için pazartesi bana hatırlatın durumu çözelim

Oyla:

alphabet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
alphabet
Cihazım
Iphone 5C
Konular
1
Ben de sürecin takipçisiyim bilgi verin lütfen sonucu, cihazı ona göre nereden alacağımıza karar verelim.

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
cektim hocam lutfen yardimlarinizi esirgemeyin
Kardeşim bende de mi max 3/64 var, seninki kadar değil ama nadiren bende de azıcık aynen sendeki gibi donma oluyor,sayfa yukarı aşağı gitmiyor, senin problemini okuyana kadar çok önemsememiştim, hatta ekranın 6.44 gibi çok büyük olmasına bağlamıştım ama şimdi biraz çekindim, acaba zamanla seninki gibi olurmu diye, işin doğrusu servise göndermeyede çekiniyorum, daha kötü bir şekilde geri gönderilir diye.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Kardeşim bende de mi max 3/64 var, seninki kadar değil ama nadiren bende de azıcık aynen sendeki gibi donma oluyor,sayfa yukarı aşağı gitmiyor, senin problemini okuyana kadar çok önemsememiştim, hatta ekranın 6.44 gibi çok büyük olmasına bağlamıştım ama şimdi biraz çekindim, acaba zamanla seninki gibi olurmu diye, işin doğrusu servise göndermeyede çekiniyorum, daha kötü bir şekilde geri gönderilir diye.

Ben de 11aydır mi max kullanıyorum.Donma sorunu yok.Ekran büyüklüğü ile ilgisi yok.Sıfırdan global rom kurduktan sonra halen bu tarz donmalar varsa sorun donanımla ilgilidir.Tabi romu kurduktan sonra fazla program yüklemeden denemek lazım.Bazen kurulan programlardan da olabilir.Bu dikkate alınmalı.

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Ben de 11aydır mi max kullanıyorum.Donma sorunu yok.Ekran büyüklüğü ile ilgisi yok.Sıfırdan global rom kurduktan sonra halen bu tarz donmalar varsa sorun donanımla ilgilidir.Tabi romu kurduktan sonra fazla program yüklemeden denemek lazım.Bazen kurulan programlardan da olabilir.Bu dikkate alınmalı.

Şimdi biraz daha denemeler yaptım, Google Chrome da bazı sitelerde yapıyor, bazılarında yapmıyor sanki, birde mesela facebook programında tanıyabileceğiniz kişiler bölümünde sağa sola gitmiyor,başka yerde sağa sola gidiyor, acaba arada yaptığı içinmi bana bazı yerlerde yapıyor gibi geliyor, konuyu açan arkadaşın yaşadıklarıda ortada, servis donanım problemini bir türlü kabul etmemiş, uğraş dur, gönderince telefonsuz kalmada cabası bu arada telefonu hepsiburada dan aldım ve global rom yüklü, fotosunu aşağıda paylaştım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Son bir şey 8.2 sürümü miui sitesinden indirip güncelledim.

Oyla:

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
deltaya gonderince delil olsun mahiyetinde bir video daha yukluyorum artik farkedemezlerse ilgisiz olduklari ve incelemeden urunu geri gonderdikleri manasina geliyor demektir forumda paylastigim bu konuyu kendilerine ozellikle iletecegim yardimlari icin HiddenKing e tesekkurler kendisi araci oldu

Oyla:
Üst Alt