Yardım Cepportan aldığım mi5 sorunlu mağdur oldum

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Herkese merhaba 2 3 hafta önce gittigidiyor üzerinden cepport adlı satıcıdan xiaomi mi5 prime aldım telefonda ilk andan itibaren arada bir 2 3 sn donmalar oluyordu iade etmek istedigimi söylediğimde yazılımsal olduğunu söylediler cihazı gönderdim yazılım yükleyip göndermişler dediklerine göre 4 saat teste tabi tutulmuş sorun yokmuş yalnız cihazda donmalar devam ediyor yuklemedigim rom kalmadı nougat rom mokee rom lineage os rom hepsini denedim donanımsal sorun olmasına rağmen değişim yapmiyorlar yazılımsal olsa bir çok insanda bu sorun olurdu mağdur oldum sorunlu cihazla kalakaldim

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Hocam video çekin durumu açıklayıcı sorun çözülmez ise değişim talebinden bulunun
Yalnız miui Türkiye destekli satıcı diye kendini lanse eden cepportun değişim yapması lazım sizin de bu konuda destek çıkmanız gerekli bana sorunun yazılımsal olduğunu iade etmemin gerekmedigini söyleyen onlar resmen mağdur ettiler bu durumun sorumlusu onlar ayrica videoya almam mümkün görünmüyor 1 2 sn sonra donma gidiyor saniyelik yani cekebilsem çekip gonderirdim zaten

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Yalnız miui Türkiye destekli satıcı diye kendini lanse eden cepportun değişim yapması lazım sizin de bu konuda destek çıkmanız gerekli bana sorunun yazılımsal olduğunu iade etmemin gerekmedigini söyleyen onlar resmen mağdur ettiler bu durumun sorumlusu onlar ayrica videoya almam mümkün görünmüyor 1 2 sn sonra donma gidiyor saniyelik yani cekebilsem çekip gonderirdim zaten

Sorunu varsa tabi ki değişim yapılır. Arkadaş zaten iade edecem demişti sanırım önceki yorum da şuan bakamıyorum.

Oyla:

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Sorunu varsa tabi ki değişim yapılır. Arkadaş zaten iade edecem demişti sanırım önceki yorum da şuan bakamıyorum.
Hocam o zaman nasıl yardımcı olursunuz bu konuda ben konustugumda cepport donanımsal değil deyip kestirip attı sizin bir bağlantınız var mı kendileriyle

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Hocam o zaman nasıl yardımcı olursunuz bu konuda ben konustugumda cepport donanımsal değil deyip kestirip attı sizin bir bağlantınız var mı kendileriyle

Hocam sorunu görmeden bende Birsey diyemiyorum ki gerçekten sorunlu olup olmadığı konusunda . Saniyelik demişsiniz. Tam olarak nasıl bir donma yada takılma çünkü uygulama yada başka bir sebepten olabilir .

Şunu dener misiniz. Ayarlar - pil - sistem animasyonlarını kapa ve bir süre böyle deneyin.

Oyla:

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Hocam sorunu görmeden bende Birsey diyemiyorum ki gerçekten sorunlu olup olmadığı konusunda . Saniyelik demişsiniz. Tam olarak nasıl bir donma yada takılma çünkü uygulama yada başka bir sebepten olabilir .

Şunu dener misiniz. Ayarlar - pil - sistem animasyonlarını kapa ve bir süre böyle deneyin.
Hocam animasyonları kapadım olmadı rom değiştirdim olmadı saniyelik dediğim donuyor çok kısa değil 5 sn kadar 1 2 sn değil yanlış yazdım ayrıca oyunda olsun internette ana ekranda telefon kilidini açınca her türlü durumda donuyor
Hocam yardımcı olursanız gerçekten minnettar olurum çünkü çaresiz durumdayım

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Hocam animasyonları kapadım olmadı rom değiştirdim olmadı saniyelik dediğim donuyor çok kısa değil 5 sn kadar 1 2 sn değil yanlış yazdım ayrıca oyunda olsun internette ana ekranda telefon kilidini açınca her türlü durumda donuyor
Hocam yardımcı olursanız gerçekten minnettar olurum çünkü çaresiz durumdayım

Hocam 5 saniye ise bunun videosunu çekebilirsiniz rahatlıkla

Oyla:

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2
Bugün 8.2.2 yükledim sabahleyin donma olmadı gitti derken akşam donmalar olmaya başladı sık sık olsa video çekmek rahat olur birisinin uzun süre kullanması incelemesi gerek ki anlayabilsin

Oyla:

L740

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi5
Konular
0
Konunun çok uzadigini düşünüyorum. Kardeşim haklısın ama bu yetmiyor bazen. Bu yüzden ekran videosu çeken programlar var onları kur genelde kayıt al en fazla 1 gün uğraşırsın böyle tirmalayip duruyorsun. Bence çözüm odaklı yaklaşmak gerek bence

Oyla:

suleymanse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suleyman
Cihazım
mi5
Konular
2