Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bu konu niye karışmış?
Okumadım bir kaç sayfa. Neler olduki neden karşıtı burası?
Madem merak ediyorsunuz, kaçarı yok, hepsini okuyacaksınız....özet geçmemle bir yere varamazsınız

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Arkadaş Kinoz vs çaldığı temaları foruma "benim eserim" diye sunduğu için karıştı ortalık. Yönetimi anlamıyorum, bu konu neden hala duruyor? Silinmesi gereken konu günlerdir forumda. Yönetim baya üşengeç |-)
Arkadaşa Şans veriyoruz hocam....sizde 2-3 gün ekipteydiniz ve bizleri az çok tanıma şansınız oldu diye düşünüyorum

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Arkadaş Kinoz vs çaldığı temaları foruma "benim eserim" diye sunduğu için karıştı ortalık. Yönetimi anlamıyorum, bu konu neden hala duruyor? Silinmesi gereken konu günlerdir forumda. Yönetim baya üşengeç |-)
Yönetimin üşengeçliği değil, kararsızlığıdır..

Bi gün bi konu başlığı altında ( konuyu ben açmadım ) forum üyesi bir arkadaşımızın sorusu üzerine bi link paylaştım, titanium backup modaco plus sürümü için, aradan 1 dk geçti geçmedi mesajım silindi ve gerekli uyarıyı aldım.. Yöneticiler gereğini yaptı haklı olarak..
Ama Aynı Refleksi her zaman görmek isterim açıkcası..

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Madem merak ediyorsunuz, kaçarı yok, hepsini okuyacaksınız....özet geçmemle bir yere varamazsınız

Hocam yaş oldu 41, valla hayatımda tartışmalardan okadar sıkıldım ki. Artık direk uzaklaşmaya çalışıyorum. :)
Etkinlik yeri belli oldumu bu arada?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar üşengeçlik veya kararsızlık değil...

Konu sahibi arkadaşımız farklı kaynakları kulanarak bir tema hazırlamış ve ciddi bir emek vermiş. Pek çok forum kullanıcısı arkadaşımız da konusundan yararlanıyorlar. Kurallarımıza göre sitemiz üzerinde bu tarz konuların bulunmasına izin var. Ancak yine kurallarımıza göre alıntılanan kaynakların belirtilmesi -en azından kendime ait gibi bir ibare ile sahiplenilmemesi- gerekli. Daha önce de arkadaşımıza yaptığı alıntıları belirtmesi ya da kaynakların tamamen kendi tasarımı olduğuna dair söylemlerin kaldırılması gerektiğini söylemiştik ve konusunu güncellemesini bekliyoruz. Sonuç olarak konunun site üzerinde bulunma süresinin uzun olması ciddi bir hak kaybına neden olmuyor. Ancak elbette ki eğer konu güncellenmezse cezai yaptırımların uygulanması zorunlu hale gelecek.

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Konunun sahibi arkadaşa çağrım: bu konuyu silme ve babalar gibi dursun orda! Varsa aynısını yapabilen yiğit buyursun yapsın. Velev ki sadece türkçeleştirmesini yapmış olsun, eleştirenler benzerini yapabiliyorsa yapsınlar! Gayet güzel iş çıkarmış. Hata vermese kullanacağım tek tema bu olurdu

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Konunun sahibi arkadaşa çağrım: bu konuyu silme ve babalar gibi dursun orda! Varsa aynısını yapabilen yiğit buyursun yapsın. Velev ki sadece türkçeleştirmesini yapmış olsun, eleştirenler benzerini yapabiliyorsa yapsınlar! Gayet güzel iş çıkarmış. Hata vermese kullanacağım tek tema bu olurdu
Yaklaşımınız hayli ilgimi çekti. adodizayn dostumuzun gayet güzel bir iş çıkarıldığını ifade etmenize rağmen kullanabileceğiniz tek temayı hata verdiği için kullanamadığınızı söylüyorsunuz. Ve yine ilginçtir canla başla savunuyorsunuz. Şimdi, bizim bu muhteşem tespitten ne anlamamız lâzım?
Not: Ben test etmek maksadıyla her iki temayı da indirip uyguladım. Orijinali ile işlenmişi arasında kullanıma tesir edecek bir fark göremedim. İOS çu olmadığım için tema da hoşuma gitmedi zaten. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama her ne kadar emeğe saygı duysam da bence lüzumsuz bir iş olmuş....

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Yaklaşımınız hayli ilgimi çekti. adodizayn dostumuzun gayet güzel bir iş çıkarıldığını ifade etmenize rağmen kullanabileceğiniz tek temayı hata verdiği için kullanamadığınızı söylüyorsunuz. Ve yine ilginçtir canla başla savunuyorsunuz. Şimdi, bizim bu muhteşem tespitten ne anlamamız lâzım?
Not: Ben test etmek maksadıyla her iki temayı da indirip uyguladım. Orijinali ile işlenmişi arasında kullanıma tesir edecek bir fark göremedim. İOS çu olmadığım için tema da hoşuma gitmedi zaten. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama her ne kadar emeğe saygı duysam da bence lüzumsuz bir iş olmuş....
Daha iyisini yap o zaman dostum. Daha iyisini yap da millet de kullansın. Eleştiri eleştiri nereye kadar?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Daha iyisini yap o zaman dostum. Daha iyisini yap da millet de kullansın. Eleştiri eleştiri nereye kadar?
Lüzumsuz işlerle uğraşmak adetim değildir. Bu işi layıkıyla yapan Ottoman gibi bir usta varken biz haddimizi biliriz. Had bilmek iyidir. Size de tavsiye ederim...

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Onaylı olmadığı için Bi süre sonra eskiye dönüyor tema bunu pekala bilmelisiniz!! Hata veriyor derken onu kastediyoruz anlamışsınızdır da hala bir şeylerin inadı sürüyor nedense! Biz de ootoman ve benzerlerine de çağrı yaptık bari siz alın uyarlayın ya da benzerini yapın diye. İsim önemli değil iş önemli. İos hayranı olup olmamak başka bir şey. Anlatmakla bitmez.... Göz desek kaş anlaşılır, kaş desek burun! Emek emek diyenler paralı uygulamaların cracklisini kullanıyorlar mı çok merak ediyorum!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt