İkonları tabiki.ben yapmadım zaten var olan bir ios ikonu var. Ha kim yaptı siz yapmadınız diye bir soru olamaz hocam ozaman ikonlar iosa ait iosa teşekkürler. Siz haklısınız ben dediğim gbi yoruldum nasıl isterseniz öyle yapın
Cidden anlamakta çok zorluk çekiyoruz. IOS ikonları yoktan mı var olmuşlar, bir de bakmışsınız kendi kendilerine bilgisayarınıza mı girmiş? Tamam işte eğer Apple 'dan aldıysanız elbette Apple'a teşekkür edeceksiniz. Sonuçta o ikonları üretmiş, oturup yapmış birileri var. Eğer onun kim olduğunu bilmiyorsanız, siz kimden aldıysanız ona teşekkür edeceksiniz. Biz hayır bana teşekkür edeceksiniz diye birşey demiyoruz ki. Neyi, kimden, nereden aldıysanız onlara teşekkür etmenizi, izin almanızı istiyoruz. Bunda anlaşılmayan şey nedir?
Yani "şu temanın içindeki ikonları kullandım, şu kişinin temasından şunları alıp düzenledim, şu kişinin temasından kilit ekranı ile ilgili dosyaları alıp düzenledim" şeklinde yazmak neden size zulüm gibi geliyor? Zaten mesaj aralarında başkasından aldığınızı söylüyorsunuz. Bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum ki?
Size çok fazla tolerans tanıdık. Lütfen başlık ve içeriğinizi düzeltiniz. Forumuzdaki birçok değerli tema üstatlarımız (bunu yazarken buradan sizin değersiz olduğunuz gibi saçma bir çıkarım yapmayınız, bu sadece onlara değer verdiğimizi göstermek için yazılmıştır) bu durumdan çok rahatsız oluyorlar. Buraya da dahil olmak istemiyorlar ki kendilerince de haklılar. Çünkü onlar dahil oldular mı bazı kendini bilmez kişilerin konunun başlarında yaptıkları gibi onları kıskançlık ve çekememezlik gibi saçma sapan şeylerle itham edecekler. Buyrun bunlardan bir tanesi. İsmini özelikle gizliyorum.
Konu artık oldukça sevimsiz bir hal almaya başladı.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi