Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sahanne

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sahanne
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
3
Merhaba arkadaşlar ben amatör olarak photoshop ta logo tasarlıyorum ama bir çok resmi internetten png olarak alıp birleştiriyorum yani onları kendim yapmıyorum şimdi adodizayn da aynı şeyi yapıyor hazır ios logoları ile bu temayı yapmış denemedim fakat bütün yorumları okudum bir çok beğenen olmuş bazı arkadaşlar konu kilit yada adodizayn i engelleyin gibi şeyler söylemiş belliki bu arkadaşımız yetenekli biri bence bu arkadaşımız ileride bu foruma katkı sunacak biri bence üzerine bu kadar çok gitmeyin .

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Adodizayn arkadaşımıza teşekkür ediyorum kendi adıma
Çok güzel bir iş çıkarmış ortaya
Keşke mağazada yayınlansa da hata vermeden kullanılsa

Bu temayı eleştiren arkadaşlara küçük bir örnek vermek istiyorum :
Mesela Google camera uygulaması bir şok kişi tarafından çeşitli telefonlara uyarlanıp yayınlanıyor ve bir çok kişi de severek kullanıyor
O uygulamayı derleyenler sıfırdan uygulama geliştirmediler
Uyarladılar ettiler vs
Hatta telefonunuzda yüklü olan temalar uygulaması üzerinden bile indirdiğimiz birden fazla temayı tema kişiselleştirme kısmını kullanarak yine ortaya harman bir iş çıkarmıyormuyuz
X temanın ana ekran dizaynı hoşumuza gitti onu aldık, filanca temanın kilit ekranı hoşumuza gitti onu aldık derken ortaya bir çok geliştiricinin hazırladığı temalardan bambaşka bir tema elde etmiş olduk!
Bir de arkadaş birebir kendi temam derken sanırım ilk aşamada kendisi için kullanmak üzere deryileyip topladığı temayı bizlerle de paylaşmak istedi
Yoksa ben oturdum sıfırdan tema hazırladım kod ve çizim çalışmaları yaptım bilmem ne yaptım demedi

Kaldı ki öbür türlü de olsa arkadaş domatesi biberi yumurtayı Bi araya getirdi güzel bir menemen hazırlayıp sundu!
Böyle emek verenleri takdir edin ki bugün yaptığı amatör işler yarın profesyonele dönüşür

Uygulamayı derleyen, bu google uygulamasını ben yaptım mı diyor?
Neyse ne kadar uzadı bu konu ya...
Görünen köy kılavuz istemez..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu konu niye hala uzuyor anlam veremiyorum. Herşey zaten ortada. adodizayn ya başlığınızı ve konu içeriğinizi uygun hale getirin, ya da bu şekilde daha fazla izin vermeyip konuyu biz kapatalım.
Ya gerçekten anlamıyor ya da anlamak istemiyorsunuz. Başka şekilde tekrar yazayım. Siz sanıyorum 1 haftalık bir Android kullanıcısı ve önemli bir IOS Uzmanı olarak Android'te temanın ne olduğunu, nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz. Yaptığınız emek hırsızlığını kendinize mal ederek "benim" diyebilmenizin başka bir açıklaması yok. Tema yapmak sizin yaptığınız gibi olmuyor. Siz tema değil derleme yaptınız. Bazı arkadaşların da yazdığı gibi oradan buradan çeşitli malzemeler toplayıp ortaya güzel bir menemen yaptınız. Zaten buna kimsenin bişey dediği yok. Sorun sizin domatesi şu manavdan aldım, biberi şu manavdan aldım, yumurtayı şu tavuk çiftliğinden aldım dememeniz.
IOS ikonlarının hepsi aynı, niye onları oturup yeni baştan yapayım ki diye bir savunma olamaz. Madem siz yapmıyorsunuz ki kendiniz söylüyorsunuz, yapan kimmiş onu belirtmeniz gerekir. Tüm kodlamaları kendiniz yapmadıysanız ki yapmadınız, kimlerin dosyalarını alıp üzerinde oynadığınızı belirtmeniz gerekiyor. Umarım verilen örneklerle daha net anlaşılmıştır. Sorun sadece sizin, kendi kendinizi yalanladığınız halde ben yaptım şeklinde iddianıza devam etmeniz.

umutaxoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
Ya önceden yapılanları da denedik. Küstürmeyin adamı on numara iş çıkarmış.anonimleşmiş kısımları toplamış derlemiş şu ana kadar ki en iyi ios temasını yapmis. Siz istiyorsunuz ki menemen yapmak için önce domatesi eksin büyütsün toplasın ondan sonra yapsın. Adam Antep usulü lezzetli bı menemen yapmış işte ve çok da iyi olmuş.varsin domatesi de pazardan almış olsun.

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
Mi mix 3 için tema uyarlayan ustalar konudaki temayı yada benzerini mağazada yayınlayan kadar ana ekranı böyle düzenleyip beklemeye karar verdim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ya önceden yapılanları da denedik. Küstürmeyin adamı on numara iş çıkarmış.anonimleşmiş kısımları toplamış derlemiş şu ana kadar ki en iyi ios temasını yapmis. Siz istiyorsunuz ki menemen yapmak için önce domatesi eksin büyütsün toplasın ondan sonra yapsın. Adam Antep usulü lezzetli bı menemen yapmış işte ve çok da iyi olmuş.varsin domatesi de pazardan almış olsun.
Ne yapalım yani, göz göre göre sırf kendisi küsmesin diye yapılan yanlışlara göz mü yumalım? Peki hakkını çaldığı (temanın içindeki dosyaların başkalarının temasıyla aynı olmasının ortada olması, xml dosyalarında kendi ismini yazdığı satırların biraz daha aşağısında olan satırları ellemediği için eski tema sahibi kişinin isminin aynen durduğu bir tarafa, kendisi de itiraf edip başka kişilerden aldığını belirttiği halde kendim yaptım iddiasını sürdürüyor) kişilerin küsmesini ne yapacağız? Nasıl bu kadar dar görüşlü olabiliyorsunuz anlam veremiyorum. Sorun zaten domatesi manavdan alıp ben ekip yetiştirdim demesi. Yoksa kimse ondan yetiştiricilik beklemiyor. Yaptığı işe de laf eden yok. Elbette yükleyip beğenenler olduğu gibi beğenmeyenler de olacaktır. Onlar laf etmek değil, eleştiridir.
Biz hala iyiniyetimizi koruyarak arkadaşımızın yaptığı yanlıştan dönmesini, konu başlığını ve içeriğini değiştirmesini bekliyoruz. Yönetim olarak oldukça fazla müsamaha gösterdiğimizi düşünüyorum. Ancak kendisi işi yokuşa sürmeye devam ediyor. Umarım frenleri patlamadan aracı durdurur.

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
İkonları tabiki.ben yapmadım zaten var olan bir ios ikonu var. Ha kim yaptı siz yapmadınız diye bir soru olamaz hocam ozaman ikonlar iosa ait iosa teşekkürler. Siz haklısınız ben dediğim gbi yoruldum nasıl isterseniz öyle yapın

classy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yalçın
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
8

Tıklayıp rar dosyasını indirin
Rar dosyasının içinden dosyayı dahili hafızada bulunan MIUI klasörünün içine çıkarın
Dosya yöneticisi hata verirse rar uygulaması ile yapın, linki bırakıyorum.
Neyse dosya çıkarma işlemini tamamladık diyelim. Sonra temalar uygulamasına girin, tema zaten otomatik yüklenmiş olacak, uygulayın..

Bu arada kendi kullandığım tema hali hazır elimde olduğu için onu yükledim bilginiz olsun.
Bi deneyin belki olur, eski temaya döner mi dönmez mi görmüş oluruz.

Rar uygulaması linki

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çıkarılamadı diyor hocam rar ile alakası yok ama anlamadım.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
çıkarılamadı diyor hocam rar ile alakası yok ama anlamadım.
Eksik yada hatalı inmiştir hocam, forumdan bir arkadaşla denedik, 3. Parti tema hatası verdi, olmadı maalesef. Hatırlattığınız iyi oldu mesajı sileyim. Teşekkürler

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
bende kuramadım malesef 2tane tema kuruluyor ama kurulan iki temayıda aktifleştiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt