Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ne çalması hala aynı şeyi sölüyorsunuz kendiniz diyosunuz benzeyen biçok tema var diye sizde o benzeyenler içinden bulmuşsunuz benzer bir tema onu çaldın diyorsunuz hayır niye indiriyim yahu ozaman bak bildirim ekranındada çıkmış ilk defa temayı siz yazınca indirdim ben
Hocam ne çalması hala aynı şeyi sölüyorsunuz kendiniz diyosunuz benzeyen biçok tema var diye sizde o benzeyenler içinden bulmuşsunuz benzer bir tema onu çaldın diyorsunuz hayır niye indiriyim yahu ozaman bak bildirim ekranındada çıkmış ilk defa temayı siz yazınca indirdim ben
İlk defa mı indirdiniz
1 gün önce diyor burada, mesajınız yukarıda, zaten alıntı yaptığım mesajda yukarıda, bide ekran görüntüsü atayım kafanız karışmasın
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk defa mı indirdiniz
1 gün önce diyor burada, mesajınız yukarıda, zaten alıntı yaptığım mesajda yukarıda, bide ekran görüntüsü atayım kafanız karışmasın
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok gereksiz uzamış Bi tartışma! Çekememezlik te kokan, foruma bir şekilde katkı sunmuş birini inatla soğutma çalışması...! Tüm insanlar Ademe benzer misali tüm ios tema çalışmaları Apple benziyor madem appleden izin almalı demek gibi bişey bu tartışma.
O ios teması telif hakkı korunan bir tema mı ki hak ihlali olsun
Anonim türküyle ile telif hakkı korunan bir şarkının kullanımı ne ise
Yada lisanslı bir apk ile ücretsiz açık kaynak kodlu bir yazılımı özelleştirme çakışmalarında ki fark gibi düşünmeli...
Arkadaş üşenmemiş bir çok yerden yararlanmış, bir çok şeyi bir araya getirip derlemiş vs emek vermiş ve paylaşmış. Kaldı ki bundan ticari bir rant ta elde etmemiş!
Ben son kullanıcı olarak yapan arkadaşı tebrik ediyorum
O kadar ustat var tema düzenleme konusunda
Benzer güzellikte ve estetikte bir çalışma yapıp yayınlamalı mağazada
Tema mağazası incik boncuk şeylerle dolu
Bu temaya gösterilen ilgi de gösteriyor ki insanlar altın oranlı dizilmiş simetrik ve premium hissi uyandıran temalar istiyor
Bu arkadaşı küstürüp forumdan uzaklaştırmak çok mu iyi olacak
Gelmiş bir şekilde katkı sunuş ama taşlanıyor
Tamam başka çalışmalardan alıntı da yapmış olsun bu bizim için ne ifade eder
Bize sunulmayanı sunmuş
Yğkleyebilen varsa yükkesin
Benzerini yapıp mağazada yayınlayabilen varsa yayınlasın
Konu çekememezlik değil, arkadaşın yaptığını inkar etmesi..
Bu forumun Mi dünyasında bi yeri var ve kurallar belli..
Kurallardan da öte ahlak anlayışı var!
Telif hakkı vs. konu bu değil, yapılan emek hırsızlığı!
Ve arkadaşın bunu ısrarla inkar etmesi..
Dün gece ki mesajları dikkatlice okuyun..
Ekran görüntüleri, alıntı yapılan mesajlar vs. Iyi bakın..
Her şey ortada..
Dediğiniz gibi çok değerli üstadlar var, isimlerini vererek bu konuya dahil etmek istemiyorum kendilerini, bilen zaten biliyor üstadları, gün sayıyoruz temaları yayınlansın diye..
Bu arada haklısınız konu uzadı, konu kapatılıp kullanıcı ban yediği zaman bitecektir bu konu.. Bu benim temennim karar tabi ki yöneticilerimizin.
Maalesef forumda belli kişilerin hegomanyası altında, yöneticilerde haklı haksız bakmadan buna destek oluyor.
Yeni bir şeyler yapan birileri geldini mi forumdan adeta aforoz ediliyor.
Kimseyi tanımam etmem, tarafsızca görüşümü yazıyorum.
Bu forumda böyle bir olaya ikinci kez denk geldim.
Arkadaşlar hiçbirşeyi hak etmiyorsunuz bendenn birşeyler istemek beklemek yerine bana saygısızlık yapılıyor çocuk gibi davranıyorsunuz ben bunu para içinde yapmadım hizmet amacı gütmek için yaptım gidin ömür boyu o yabancı saçma sapan bozuk temaları kullanın tekrar. Belli ki kasıtlı olarak barındırmamaya çalışıyosunuz varsa şu yaptığım temanın aynısını şu yorumlarda yapacak bir kişi bugüne kadar yapıp paylaşsaymış? Meyve veren ağaş taşlanır misali sizinkisi işe merak saranları tebrik edersiniz on numara çalışma görünce dışlarsınız yeni kişilere kapalı bir forum burası belirli 5-10 kişi arasında dönsün istiyorsunuz bu arada Cemented hocam ve Meduni12 hocamı objektif görüşleri için tebrik ve teşekkür ederim benden grafik anlamında herşeyi isteyebilirsiniz buyrun ulaşın yazın ben her stediğinizde istediğiniz tasarım ve temayı yada yaşadığınız bir sorunu çözmeye hazırım toplu paylaşım yapmakla hata etmişiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sen ne saçmalıyorsun yahu yorumlardada söledim benim önümde pc de 4-5 farklı tema açıktı her birinden başka birşey inceliyordum şu nası bu nasıl diye oturacağım birde bir bir preview resmi mi ayarlayacağım bedava paylaştıgım tema için uğraştık ettik didindik tamam ama kökü bedava bunun paralı bir hizmet değil? Bunu bulduguna teşekkür etmen lazımdı telefona giripte bir tema felan indirmedim açık bulmaya çalışan cahiller gibi iş yapmayın iyice saçmaladınız
Metin Bugüne kadar sadece soru sormuş ve yardım istemiş başka ne bir paylaşım ne kendinizin yaptığı birşey nede arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı hizmet amaçlı yaptıgınız birşey olmamış sadece soru sorup sorup bilgi toplamaya çalışmışsınız 2016 dan beri insanlar size ait bir paylaşım görmemiş tabi bizde haliyle girer girmez paylaşımla girdiğimiz için Meduni12 hocamın da dediği gibi birilerinin çekememesi normal. Hiçbir paylaşım ve geliştirdiğiniz birşey olmamış 3 yıldır ve yapan adama taş atıyosunuz sen bu işi yaptın çok biliyorsun da mı bu adamı yargılıyorsun yoksa hiç bilmeyip öyle sağa sola takılarak insanlara sadece adını mı okutuyorsun hocam? Asıl emek bende var bende
Arkadaşlar hiçbirşeyi hak etmiyorsunuz bendenn birşeyler istemek beklemek yerine bana saygısızlık yapılıyor çocuk gibi davranıyorsunuz ben bunu para içinde yapmadım hizmet amacı gütmek için yaptım gidin ömür boyu o yabancı saçma sapan bozuk temaları kullanın tekrar. Belli ki kasıtlı olarak barındırmamaya çalışıyosunuz varsa şu yaptığım temanın aynısını şu yorumlarda yapacak bir kişi bugüne kadar yapıp paylaşsaymış? Meyve veren ağaş taşlanır misali sizinkisi işe merak saranları tebrik edersiniz on numara çalışma görünce dışlarsınız yeni kişilere kapalı bir forum burası belirli 5-10 kişi arasında dönsün istiyorsunuz bu arada Cemented hocam ve Meduni12 hocamı objektif görüşleri için tebrik ve teşekkür ederim benden grafik anlamında herşeyi isteyebilirsiniz buyrun ulaşın yazın ben her stediğinizde istediğiniz tasarım ve temayı yada yaşadığınız bir sorunu çözmeye hazırım toplu paylaşım yapmakla hata etmişiz
Hocam sen ne saçmalıyorsun yahu yorumlardada söledim benim önümde pc de 4-5 farklı tema açıktı her birinden başka birşey inceliyordum şu nası bu nasıl diye oturacağım birde bir bir preview resmi mi ayarlayacağım bedava paylaştıgım tema için uğraştık ettik didindik tamam ama kökü bedava bunun paralı bir hizmet değil? Bunu bulduguna teşekkür etmen lazımdı telefona giripte bir tema felan indirmedim açık bulmaya çalışan cahiller gibi iş yapmayın iyice saçmaladınız
Metin Bugüne kadar sadece soru sormuş ve yardım istemiş başka ne bir paylaşım ne kendinizin yaptığı birşey nede arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı hizmet amaçlı yaptıgınız birşey olmamış sadece soru sorup sorup bilgi toplamaya çalışmışsınız 2016 dan beri insanlar size ait bir paylaşım görmemiş tabi bizde haliyle girer girmez paylaşımla girdiğimiz için Meduni12 hocamın da dediği gibi birilerinin çekememesi normal.
Hocam gözünüzü seveyim niye bu kadar agresif tavırlar sergiliyorsunuz bakın ben hala anlamış değilim şöyle bir şey düşünün siz bir mercimek çorbası yapıyorsunuz kendinize has ve müşterilere sunuyorsunuz o müşterilerinde içinde bazılarının hoşuma gider bazılarıda beyenmez eleştirir burda size düşen o eleştirilere tahammül de bulunup çorbanızın daha iyi olmasını sağlayın hocam çok iyi usta olabilirsiniz ama o ustalığın değerini siz değil bırakın etrafımızda ki insanlar değerlendirsin inan ozaman değerli olur
Metin Bugüne kadar sadece soru sormuş ve yardım istemiş başka ne bir paylaşım ne kendinizin yaptığı birşey nede arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı hizmet amaçlı yaptıgınız birşey olmamış sadece soru sorup sorup bilgi toplamaya çalışmışsınız 2016 dan beri insanlar size ait bir paylaşım görmemiş tabi bizde haliyle girer girmez paylaşımla girdiğimiz için Meduni12 hocamın da dediği gibi birilerinin çekememesi normal. Hiçbir paylaşım ve geliştirdiğiniz birşey olmamış 3 yıldır ve yapan adama taş atıyosunuz sen bu işi yaptın çok biliyorsun da mı bu adamı yargılıyorsun yoksa hiç bilmeyip öyle sağa sola takılarak insanlara sadece adını mı okutuyorsun hocam? Asıl emek bende var bende
Biraz sakinleşelim derim burada bunca yazdiklarıniza verdiğiniz emek ve zamana sizin gibi biri mutlaka birkaç tema daha yaratırdi.Artik.bence tartismayi kõrükleyen sõylemlerden uzak duralım.Bir büyüğunuz olarak bunu sizlerden hassasiyetle rica ediyorum..