Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Onaylı olmadığı için Bi süre sonra eskiye dönüyor tema bunu pekala bilmelisiniz!! Hata veriyor derken onu kastediyoruz anlamışsınızdır da hala bir şeylerin inadı sürüyor nedense! Biz de ootoman ve benzerlerine de çağrı yaptık bari siz alın uyarlayın ya da benzerini yapın diye. İsim önemli değil iş önemli. İos hayranı olup olmamak başka bir şey. Anlatmakla bitmez.... Göz desek kaş anlaşılır, kaş desek burun! Emek emek diyenler paralı uygulamaların cracklisini kullanıyorlar mı çok merak ediyorum!!!!
Egoların tavan yaptığı, lüzumsuz kırgınlık ve sitemlerle dolu 50 sayfadan oluşan ve 482 adet mesaj içeren böylesine suni bir konunun özetini yazdığınız bir kaç satırlık cevabi yazınızın içinde belirttiğiniz için size teşekkür ederim. NOKTA...

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bu tartışmalara son verecek bir önerim var! Admin arkadaşlar konuyu yorumlara kapatsın ve konu başlığını temanin ismi ,konu içeriğini de gerekli teşekkürleri etsinler. Ben beğenmedim, beğenenler var konu içerisinden temayı edinip kullansınlar

Siyar155

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
28
Arkadaşlar temanın linkini qtarmisiniz lütfen nereden indirecegimi bulamadım bir türlü atana şimdiden teşekkür ederim

ibrahimgbt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
8
Egoların tavan yaptığı, lüzumsuz kırgınlık ve sitemlerle dolu 50 sayfadan oluşan ve 482 adet mesaj içeren böylesine suni bir konunun özetini yazdığınız bir kaç satırlık cevabi yazınızın içinde belirttiğiniz için size teşekkür ederim. NOKTA...
Bu arkadaş sözlükten açıp lüzumsuz kelimesini öğrenmiş. Saniyor ki cok havaliyim. 3 mesajdır boş yapmışsın.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Kavga etmeyin gençler. Birakin yönetim kararini kendisi versin. Bu konuda sizi ilgilendiren kavga etmenizi gerektirecek bişey yok. Yaptığınız şuan mahkemenin adaleti saglamasini beklemeyip kendi adaletinizi kendinizin kursunla saglamasi gibi. Şikayelerinizi dile getirdiniz gerisini yönetime birakin. Kamu vicdani oluşturup yönetime baski yapmayin :P .

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Daha iyisini yap o zaman dostum. Daha iyisini yap da millet de kullansın. Eleştiri eleştiri nereye kadar?
Sen ve dostum diye hitap ettiğiniz kişi sizden 29 yaş büyük, bence biraz sakin..
Bu arkadaş sözlükten açıp lüzumsuz kelimesini öğrenmiş. Saniyor ki cok havaliyim. 3 mesajdır boş yapmışsın.
Sözlüğe ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, kendisi öğretmendir.
Özellikle dilimizi ne kadar güzel kullandığını görseniz eminim hayran olurdunuz.. Hâlâ olabilirsiniz, mesajlarına göz atmanız yeterli olacaktır. Kalın sağlıcakla.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Mevlana Celaleddin Rumi der ki...
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım vardır.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de o lafı söyleyene bakarım adam mı diye...
İyi forumlar...

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Sen ve dostum diye hitap ettiğiniz kişi sizden 29 yaş büyük, bence biraz sakin..Sözlüğe ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, kendisi öğretmendir.
Özellikle dilimizi ne kadar güzel kullandığını görseniz eminim hayran olurdunuz.. Hâlâ olabilirsiniz, mesajlarına göz atmanız yeterli olacaktır. Kalın sağlıcakla.
Benim yazmak istediğimi yazarken.siz yazdınız . Teşekkürler...Dediğiniz gibi biraz daha sakin ve karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde cevap verilmelidir diye düşünüyorum...

ibrahimgbt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
8
Mevlana Celaleddin Rumi der ki...
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım vardır.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de o lafı söyleyene bakarım adam mı diye...
İyi forumlar...
Yine Mevlana'nın güzel bir sözü var.
"Cahille sohbet etmek zordur bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt