Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49

adodizayn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Mi 8 Explorer E
Meslek
Grafiker
Konular
3
Arkadaşlar kimsenin yaşı da kimseyi ilgilendirmez kimse kimseye sövmüyor hakaret etmiyor benim yaşımda 33 benden küçük kimse yokmu şimdi burda bana yorum atan? İş başla ahlak başka ticaret başka yaş başka şeyler birşeyi almış onu ordan bunu burdan oraya taşımışsınız nereye isterseniz oraya çevirmeye uğraşmışsınız herkes işine geldiği kısıma göre çevirip çevirip konuşuyor doğru tektir emekte tektir herkes herşeyi bilecek yaşta olsaydı kimse kimseyi bu çerçeve eleştiri yağmuruna tutmazdı. Beni anlayan ve benim gibi düşünen arkadaşlarımızı yorumda görüyorum onlara ayriyetten zaman ayırıp anlatmaya çalıştıgı için gerek savundugu için teşekkür ederim. Şunu da belirteyim burda birşey yapamamış herşeye muhalefet olan arkadaşta var, hiçbir şey paylaşmamış eleştirende var, bugüne kadar örnek çalışması olmamış neyin nası yapıldıgının içine girmemş görüp görüp yorum atanda var. Bundan sonra benzer gerek tema, gerek yazılım, gerek uygulama gerekse ui dizayn yapmayacağım yapsamda paylaşmayacağım. Bukadar kişnin arasından bana düşmüyormuş bu anlaşılan siz yapar paylaşırsınız millet yararlanır herkese kolay gelsin hayırlı akşamlar

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
Arkadaşlar kimsenin yaşı da kimseyi ilgilendirmez kimse kimseye sövmüyor hakaret etmiyor benim yaşımda 33 benden küçük kimse yokmu şimdi burda bana yorum atan? İş başla ahlak başka ticaret başka yaş başka şeyler birşeyi almış onu ordan bunu burdan oraya taşımışsınız nereye isterseniz oraya çevirmeye uğraşmışsınız herkes işine geldiği kısıma göre çevirip çevirip konuşuyor doğru tektir emekte tektir herkes herşeyi bilecek yaşta olsaydı kimse kimseyi bu çerçeve eleştiri yağmuruna tutmazdı. Beni anlayan ve benim gibi düşünen arkadaşlarımızı yorumda görüyorum onlara ayriyetten zaman ayırıp anlatmaya çalıştıgı için gerek savundugu için teşekkür ederim. Şunu da belirteyim burda birşey yapamamış herşeye muhalefet olan arkadaşta var, hiçbir şey paylaşmamış eleştirende var, bugüne kadar örnek çalışması olmamış neyin nası yapıldıgının içine girmemş görüp görüp yorum atanda var. Bundan sonra benzer gerek tema, gerek yazılım, gerek uygulama gerekse ui dizayn yapmayacağım yapsamda paylaşmayacağım. Bukadar kişnin arasından bana düşmüyormuş bu anlaşılan siz yapar paylaşırsınız millet yararlanır herkese kolay gelsin hayırlı akşamlar

dostum ilk mesajdaki linklerin hepsi kurulacak mı? şu olaylı temayı birde ben deneyim :) ayrıca emeğine sağlık..

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Oldukça samimi bulduğum bu forumda zaman zaman sadece "iş olsun" diye atılmış yorumları gördükçe samimiyetten uzaklaştığını düşünüyorum. En son bu konuda buna rastgeldigim için buraya yazdım.

İnsanlık sabirdan , empati den, anlayışlı olmadan çok uzaklaşıyor. Bir şeylerin değeri elden gidince farkına varılıyor. Karşıdaki beni görmüyor diye o kadar rahat yazılıp çiziliyor ki...

Hem yönetici arkadaşların hem de emekçi arkadaşların ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum. Allah yardımcıları olsun.

Angola08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miu 8
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Ellerine saglik

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Bu arkadaşa neden bu kadar yüklenildi anlamak zor, açık seçik derdini anlatmaya çalışmış, bütün yazışmaları okudum. Çok enteresan

Angola08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miu 8
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Bu arkadaşa neden bu kadar yüklenildi anlamak zor, açık seçik derdini anlatmaya çalışmış, bütün yazışmaları okudum. Çok enteresan
Adam bir şey üretmiş , laf atanlar ne urettiniz , anca konuşun , eleştirirken yikici eleştiri yapmayı sever insanimiz

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Sanki forumun yas ortalaması 15 mis gibi. Gereksiz yere uzatılan mevzular, gereksiz tartışmalar.Su daha iyi tema yapar bu yapamamış gibi alakasiz muhabbetler. Temayi hazirlayan bir yerlerden bir seyler almis olabilir, uzerine işlemeler yapmis olabilir belki dedigi gibi bazi kisimlar baska yerden kopyalarken direk kalmis olabilir. Sirf alinti demedi diye 50 sayfanin 40 ayni tarzla muhabbetle donmemeli. Varsa ureticinin yanlışı soylenir kisi düzeltirse duzeltir duzeltmezse hadi eyvallah dersin forumdan yollayabilirsin. Ama belliki bir emek ve bilgi var ve bunlar kullanılabilecek seyler o zaman kisiyi kazanmaya calisirsin. Bu kadar gereksiz muhabbete hic gerek yok. Sonuc olarak insanlari kaybetmeye çalışmayın, bu kolay olani. Duzeltemeye, kazanmaya calisin. Gereksiz muhabbetlerle kalp kırmaya gerek olmayan bir yer bu sanal alem.

Alaztr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Tema çok güzel olmuş ama varsayılana dönüyor bir süre sonra. Çözümü var mı bunun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt