Arkadaşlar kimsenin yaşı da kimseyi ilgilendirmez kimse kimseye sövmüyor hakaret etmiyor benim yaşımda 33 benden küçük kimse yokmu şimdi burda bana yorum atan? İş başla ahlak başka ticaret başka yaş başka şeyler birşeyi almış onu ordan bunu burdan oraya taşımışsınız nereye isterseniz oraya çevirmeye uğraşmışsınız herkes işine geldiği kısıma göre çevirip çevirip konuşuyor doğru tektir emekte tektir herkes herşeyi bilecek yaşta olsaydı kimse kimseyi bu çerçeve eleştiri yağmuruna tutmazdı. Beni anlayan ve benim gibi düşünen arkadaşlarımızı yorumda görüyorum onlara ayriyetten zaman ayırıp anlatmaya çalıştıgı için gerek savundugu için teşekkür ederim. Şunu da belirteyim burda birşey yapamamış herşeye muhalefet olan arkadaşta var, hiçbir şey paylaşmamış eleştirende var, bugüne kadar örnek çalışması olmamış neyin nası yapıldıgının içine girmemş görüp görüp yorum atanda var. Bundan sonra benzer gerek tema, gerek yazılım, gerek uygulama gerekse ui dizayn yapmayacağım yapsamda paylaşmayacağım. Bukadar kişnin arasından bana düşmüyormuş bu anlaşılan siz yapar paylaşırsınız millet yararlanır herkese kolay gelsin hayırlı akşamlar