Sohbet Birdaha rom atmayacağım. EDİT:8.01.2019 UNBRİCK

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Zamanında 1400 liraya aldığım Huawei Mate S cihazı aynen senin gibi hardbrick yaptım ve yapabilen kimse çıkmadı.Ben de 500 liraya satmıştım.
Eğer bir rom,root hastası iseniz Huawei den uzak durun,ille de Huawei kullanacağım diyorsanız stock rom ile devam edin,başınız ağrır.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Zaten size dememişki, kolozi ye demiş

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Valla bildirimi tıklayıp öyle okuyunca kendi üstüme alındım hocam teşekkür ederim dikkatin için :)bende şimdi farkettim sayende kartal gözlü skorpi hocam :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Öncelikle geçmiş olsun. Rom konusunda flash dir odur budur en nefret ettiren cihaz htc oldu bana abudik gubidik işleri çok. S-off içinde 25 dolar her türlü vereceksin. Şimdi konuyu okudum ve alacağım cihaz listesinden huwai de sildim.
Xiaomi bu konuda ne kadara kolay, rahat ve sıkıntılı bir durumunda pratik ve çok sayıda kullanıcı sayesinde çabuk çözüm bulmak inanın bulunmaz nimet. Rom güncelleme vs gibi konularda çabası.
Xiaomi candır

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Cihaz kurtarılır ancak bazı sorunlar gerçekten yazmayla hal edilmez ama donanımda arıza olmadığı sürece neredeyse tüm telefonlar kurtarılır kesinlikle açılır çalışır duruma getirilir
Ancak bazen telefon elde olmadan sorun tam algılanıp söze gelip yazılara dökülmüyor
O anda telefonun pc bağlı olduğu zamanda ancak pc başında olan biri anlar ve çözer

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihaz kurtarılır ancak bazı sorunlar gerçekten yazmayla hal edilmez ama donanımda arıza olmadığı sürece neredeyse tüm telefonlar kurtarılır kesinlikle açılır çalışır duruma getirilir
Ancak bazen telefon elde olmadan sorun tam algılanıp söze gelip yazılara dökülmüyor
O anda telefonun pc bağlı olduğu zamanda ancak pc başında olan biri anlar ve çözer
Hocam cihaz elime geliyor İnşallah çözücem. Cihaz kirin işlemci ve huawei serial port açıyor. Kurtarmanın tek yolu uygun board software bulup cihaza box ile kurmak. Umalım da uygun olanı bulalım

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Zamanında 1400 liraya aldığım Huawei Mate S cihazı aynen senin gibi hardbrick yaptım ve yapabilen kimse çıkmadı.Ben de 500 liraya satmıştım.
Eğer bir rom,root hastası iseniz Huawei den uzak durun,ille de Huawei kullanacağım diyorsanız stock rom ile devam edin,başınız ağrır.
hocam valla cihazın custom rom ve aosp rom desteği yok. stok romlar arası geçiş yapıyorum ve bir rom hastası olarak cidden sık sık değiştirmiyorum. huawei cihaza geçeli ayda bir kurcalamaya başladım telefonu. zaten stok romlar arası bir sorun olmadıkça değişim yapmak çok saçma
[doublepost=1525443330,1525443251][/doublepost]
zenex hocama herşeyi anlattım. aygıt yöneticisinde ne olarak gözüktüğünü de söyledim, recovery ve fastboota giremediğimide söyledim, başka belirtmem gereken birşey yok hocam, umudumuz telefonu kurtarmak.. :)

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Geçmiş olsun, malesef rom değiştirme hastalığına bende yakalandım. Elimde yüklü Escobar ve skorpi hocamın hazırladığı muhteşem (mübalağa yapmıyorum kesinlikle) aromalı Epic Rom varken dün akşama kadar lineageos la uğraştım boşu boşuna. Hiçbir arayüz bana Miui arayüzünün tadını vermiyor artık. Hepimize Allah şifalar versin

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Geçmiş olsun, malesef rom değiştirme hastalığına bende yakalandım. Elimde yüklü Escobar ve skorpi hocamın hazırladığı muhteşem (mübalağa yapmıyorum kesinlikle) aromalı Epic Rom varken dün akşama kadar lineageos la uğraştım boşu boşuna. Hiçbir arayüz bana Miui arayüzünün tadını vermiyor artık. Hepimize Allah şifalar versin

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
peki ben ne yapayım? karşımda attı Skorpi hocam o romu cihazına. bana elletmedi, nasıl canım çekmişti anlatamamhaha--haha--

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam cihaz elime geliyor İnşallah çözücem. Cihaz kirin işlemci ve huawei serial port açıyor. Kurtarmanın tek yolu uygun board software bulup cihaza box ile kurmak. Umalım da uygun olanı bulalım

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben cihaza kurtarılmış gözüyle bakıyorum artık çünkü emin ele geçiyor :)

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. telefonun Zenex hocanın elinde hayata döndürüleceğinden adım gibi eminim.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

Üst Alt