Sohbet Birdaha rom atmayacağım. EDİT:8.01.2019 UNBRİCK

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Hocam sen dışına bakarsın ben içine bakarım. Komple parçalarına ayırma videoları, uzun kullanım videoları, testleri, şikayet yorumları, kullandığı malzeme kalitesi, teknik desteği, yazılım sorunları ve ikinci el piyasasi bakımından ve marka adı Huawei olmasından ötürü benim gözümde 2500 üstüne çıkmaz. Bir max 2 yada xiaomi telefonların parçalarına ayırma videosunu izleyince kendimi Samsung telefonu izliyormuş hissine kapıldım. Huawei izlerken Çin telefonunu parçalarına ayırıyorlar gibi hissettim. Sözlerim yanlış anlaşılmasın ama Huawei kalitesiz değil, xiaomi daha özen ve emek ile telefonlari üretiyor diyebilirim. Bence Huawei olarak sadece mate 10 her bakımdan fp ürünüdür.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende bir huawei fan boyu olarak gözükmek istemem, xiaomi sevdalısıyım bende. mi7'yi bekliyorum, mate 10 prodan mi7ye geçerim diye düşünüyorum. ben mate 10 pro cihazımı yurtdışı sıfır olarak 3000e aldım. ben aldığım zaman hbde tr garantili 4200tl idi.
uygun olduğunu düşünerekde aldım.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Birileri özelikle anlamak istemiyor
HUAWEİ nin bu üstün özelikleri nelerdir acaba bizde anlasak
Ve birileri şu uçuk fiyat politikasına bize anlatsa

Ekranlar hala 1080 ile mileti aldatması bile yetiyor
xiaomi ekranlarıyla aynı ama xiaomi bedeva satıyor
bendeki redmi 5 plus 1000 tl lik telefon şu koskocaman mate 10 pro ve p 20 pro ile aynı ekran kulanıyor buysa üstün özelik lafım yok
[doublepost=1525630792,1525630567][/doublepost]redmi 5 plus
4GB ram 64GB rom
1080X2160 Ekran
5.99 yeni nesil ekran
işlemcisi hiç takıldığını görmedim 625 snapdragonn

bu telefon 1000 tl mate pro piyasa 3.500.tl operatörde 4.400 TL

Eğer huawei bu fiyatları hak ediyorsa verin gitsin hata birazda bahşiş bırakın :))

Hocam Mate 10 Düz Versiyonu gibi Ekran Kasa oranına sahip olup; Parmak izi Okuyucusu önde olan Xiaomi telefonu varmı şuanda? Yok. Ayrıca O cihazda 3.5mm Kulaklık Jacki mevcut, Micro SD hafıza kartı desteği mevcut. Bu özellikler şuandaki Xiaomi Amiral Gemi cihazlarında mevcut değil.

Ayrıca Mate 10'da Bu ekran kasa oranına rağmen 2k; 16:9 ekran var. Redmi 5 Plus'da bile 18:9 ekran var. 16:9 Ekranlı Son efsane cihaz olacak bana göre Mate 10 Düz.

Yanlış anlamayın ama Size göre Mi6; Mi Note 3; Mix 2 - 2s gibi cihazlarda gereksiz o zaman; onlarda Fiyatlarını haketmiyor gibi size göre.

Bu arada beni de yanlış anlamayın, o fiyata en güzel cihaz Redmi 5 Plus'tır bana göre de. Umarım Redmi Note 5 Pro'da mantıklı seviyelere gelir fiyat olarak.

Belirttiğim gibi, Mate 10 Düz serisi hariç Diğer Huawei Cihazlarına Huawei diyemiyorum. Benim için Huawei = Mate 10 Düz.

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
bende düz mate 10 almadığım için pişmanım fazladan 500tl verdim, parmak izinin önde olması cidden avantaj. +3.5mm jack en en büyük avantaj.
p20 proya geçmeyi düşünmüyorum. mate 10 pro ile mutlu idim. :)
[doublepost=1525631455,1525631306][/doublepost]
hocam maet 10 cihazınıza hwpta ile rom yüklemediniz mi hiç? ben hala nerde hata yaptığımı anlamıyorum. acaba yanlışlıkla mate 8 yazılımı falan mı attımda böyle oldu ciddi ciddi böyle düşünüyorum.
whatsappdaki son mesajım arkadaşa, o da şöyle
ben 20 dkye gelirim, yazılım güncelleyip gelicem. şaka gibi :) böyle bişrey olacağı aklımdan geçemzdi
ben atmadım cok atmayı dusundum ama atmadım bır seferde telefeonu oldugu gıbı kullanacam dedım bakalım ne kadar sureccek :) mate 10 en kotu yanı pro ya gore ram 4 gb ama o bıle gunluk ıhtıyacı cook fazlası ıle karsılıyor . daha 3 gb tam dolduracak bır sekılde kullanamdım . ınsallah en kısa surede telefonuza kavusursunuz gercekten cok guzel telefon.
[doublepost=1525674133][/doublepost]
Hocam eğer ben yanlışlıkla Mate10 veya Huawei için kötü demişsem, özür dilerim....böyle bir şey demem ASLA mümkün değil, Huawei oldukça kaliteli ürünler üretiyor vede Mate Serisi oldukça başarılı ve bu çizgiyi de halen devam ettiriyorlar...Benim demek ve vurgulamak istediğim olay ise, güncelleme alma olayı...yani eğer birisi bizler gibi 'Manyak' ise,Huawei alması çok yanlış...normal bir kullanıcı ise, zaten Xiaomi alması bir F/P tercih meselesi....Ben kızıma gittim Mate10 Lite aldım...Bende de Mate7 vardı...Xiaomi'ye özellikle geçmemin sebebi ise malum benim Hastalığım...düşünsenize, Max 2 için şu an 10 tane MIUI tabanlı rom mevcut ve her hafta güncelleme alıyor...AOSP ve AOKP tabanlı romlardan ise 20 den fazla Alternatif var....Huawei Mate10 da ne var? Aldığınızdan sonra 2, en fazla 3 güncelleme alırsınız, 4 olursa, oldukça şanslısınız..Sevgilerimle

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

oyle seymı olur ozur dılenecek bır sey yapmadınız. mıuı roma htc m7 ıle gectım cok memnun kaldım sonra xıoamı kullanıcısıı oldum kardesımde cok begenınce elımdekı telefonu aldı beyfendı mı 6 yı bır cok telefon kullandım gercekten on numara urunlerı var hala saaatı akıllı bıleklı hoparlör olsun bır cok urunu bulunmakta bende halada almayı dusundugum urunler de vardır .

ınanın su anda 100 tane uygulama vardır telefonda yüzde 90 kullanıyorum aktıf olarak tık demedı telefon . daha once forumda bır kac kere mesajla karsılastık cok karsılastırma yaptım bu fıyat urunu olarak bundan daha ıyı urun bulamadım kendı sahsı gorusum kendı beklentılerımı karsılayan sonra arkadaslar demesın yok su daha ıyı dıye :) .

Sevgilerle hocam:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Geçmiş olsun dilekleriniz için tesekkurler MiuiTurkiye ailesi :)
Şimdi, varsa bir h.o'nuzu alirim. :$:$

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Geçmiş olsun dilekleriniz için tesekkurler MiuiTurkiye ailesi :)
Şimdi, varsa bir h.o'nuzu alirim. :$:$
Gözünüz aydın, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah tekrardan

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Skorpi hocamın yolundan gitmekten vazgeçip rom rot işlerini bırakın derim. Hele telefonunuz Huawei ise.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Skorpi hocamın yolundan gitmekten vazgeçip rom rot işlerini bırakın derim. Hele telefonunuz Huawei ise.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Okuyanlarda benim kötü yollarda olduğumu düşünecekler şimdi hocam, naptınız8=)Idea~~drunk~~

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Okuyanlarda benim kötü yollarda olduğumu düşünecekler şimdi hocam, naptınız8=)Idea~~drunk~~

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Muhabbet olsun üstadım. Siz bu alemde bir çok konuda insanlara yardımcı olmuş, bilgi paylaşmış, azminizle bizlere örnek olmuş güzel bir insansınız. Sizi nasıl kötüleyebilirim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci