Sohbet Birdaha rom atmayacağım. EDİT:8.01.2019 UNBRİCK

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
tabıkı gorus meselesı ben cok memnunum mı5 mı 6 note 3 mıuı rom kullanan bırısı olarak emuı gayet guzel akıcı bır ara yuz tabı gorus meselesı nısan ayı guvenlık yamasını dahı aldım 8.1 daha gelmedı and. p gelecek kesınlıkle ondan yana sıkıntı yok .,
servıs olayına gelırse ben kasko yaptırdım her tarafı cam oldugu ıcın cıhazın bır cam degıstırme on 750 falan arka 300 dıye okudum huaweı kendı sayfasında kasko daha mantıklı geldı ..

bugun ferrarı herkesın altında yok ama bu kalıtesız oldugu manasına gelmıyor pek kımse huawei kullanmıyor dıye kalıtesıne laf soylenemez .

ben pro ıle arasında kalmıstım bır lcd ıle amoled erkan farkı var parmaz ızı okuyucu yerı farklı ben arkada sevmıyorum gorus meslesi . cozunurluk olarak kulaklık gırısı olarak ve en onemlısı fıyat olarak mate 10 cok daha basırlı 2750 tl ye 10 numara telefon alıyorsunuz bence p20 demeye gerek yok 5000 tl nedır tamam telefoon cok guzel her seyı ıle ama 5000 tl buda gercek :)

Hocam Benim için Huawei demek sizin kullandığınız Mate 10 Düz serisi demek. Diger Cihazlara (P20 Pro dahil) Huawei diyemiyorum.

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Birileri özelikle anlamak istemiyor
HUAWEİ nin bu üstün özelikleri nelerdir acaba bizde anlasak
Ve birileri şu uçuk fiyat politikasına bize anlatsa

Ekranlar hala 1080 ile mileti aldatması bile yetiyor
xiaomi ekranlarıyla aynı ama xiaomi bedeva satıyor
bendeki redmi 5 plus 1000 tl lik telefon şu koskocaman mate 10 pro ve p 20 pro ile aynı ekran kulanıyor buysa üstün özelik lafım yok
[doublepost=1525630792,1525630567][/doublepost]redmi 5 plus
4GB ram 64GB rom
1080X2160 Ekran
5.99 yeni nesil ekran
işlemcisi hiç takıldığını görmedim 625 snapdragonn

bu telefon 1000 tl mate pro piyasa 3.500.tl operatörde 4.400 TL

Eğer huawei bu fiyatları hak ediyorsa verin gitsin hata birazda bahşiş bırakın :))

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Bilginize Düz mate 10 için yani Alp l29 için ips panel üzerinde 1440x2560 yazıyor. Diğerlerine bakmadım.
Birileri özelikle anlamak istemiyor
HUAWEİ nin bu üstün özelikleri nelerdir acaba bizde anlasak
Ve birileri şu uçuk fiyat politikasına bize anlatsa

Ekranlar hala 1080 ile mileti aldatması bile yetiyor
xiaomi ekranlarıyla aynı ama xiaomi bedeva satıyor
bendeki redmi 5 plus 1000 tl lik telefon şu koskocaman mate 10 pro ve p 20 pro ile aynı ekran kulanıyor buysa üstün özelik lafım yok
[doublepost=1525630792,1525630567][/doublepost]redmi 5 plus
4GB ram 64GB rom
1080X2160 Ekran
5.99 yeni nesil ekran
işlemcisi hiç takıldığını görmedim 625 snapdragonn

bu telefon 1000 tl mate pro piyasa 3.500.tl operatörde 4.400 TL

Eğer huawei bu fiyatları hak ediyorsa verin gitsin hata birazda bahşiş bırakın :))

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
tabıkı gorus meselesı ben cok memnunum mı5 mı 6 note 3 mıuı rom kullanan bırısı olarak emuı gayet guzel akıcı bır ara yuz tabı gorus meselesı nısan ayı guvenlık yamasını dahı aldım 8.1 daha gelmedı and. p gelecek kesınlıkle ondan yana sıkıntı yok .,
servıs olayına gelırse ben kasko yaptırdım her tarafı cam oldugu ıcın cıhazın bır cam degıstırme on 750 falan arka 300 dıye okudum huaweı kendı sayfasında kasko daha mantıklı geldı ..

bugun ferrarı herkesın altında yok ama bu kalıtesız oldugu manasına gelmıyor pek kımse huawei kullanmıyor dıye kalıtesıne laf soylenemez .

ben pro ıle arasında kalmıstım bır lcd ıle amoled erkan farkı var parmaz ızı okuyucu yerı farklı ben arkada sevmıyorum gorus meslesi . cozunurluk olarak kulaklık gırısı olarak ve en onemlısı fıyat olarak mate 10 cok daha basırlı 2750 tl ye 10 numara telefon alıyorsunuz bence p20 demeye gerek yok 5000 tl nedır tamam telefoon cok guzel her seyı ıle ama 5000 tl buda gercek :)

bende düz mate 10 almadığım için pişmanım fazladan 500tl verdim, parmak izinin önde olması cidden avantaj. +3.5mm jack en en büyük avantaj.
p20 proya geçmeyi düşünmüyorum. mate 10 pro ile mutlu idim. :)
[doublepost=1525631455,1525631306][/doublepost]
Oncelıkle Gecmıs Olsun bır Huawei Mate 10 kullanıcısı olarak yakından takipteyım bende c185 modelı var avrupa ye gecmeyı dusunuyordum sonra kalsın dedım 1 ay gec verıyorlar sorun etmedım ff kullanıyorum ondan da bıraz sıkıntı yasadım kac kere ındırdım son model romu kurmadı sunucu hatası verdı telefon 10 numara acıkcası kamera olsun ıslemcı olsun tabı kısıye gore degısır ben cok memnunum cok rom degısrıren bırisıydım ama elımı cekmeye basladım en kolay rom olayı samsungdur onun uzerıne daha kolay rom atılanm cıhaz gormedım ben ..
hocam maet 10 cihazınıza hwpta ile rom yüklemediniz mi hiç? ben hala nerde hata yaptığımı anlamıyorum. acaba yanlışlıkla mate 8 yazılımı falan mı attımda böyle oldu ciddi ciddi böyle düşünüyorum.
whatsappdaki son mesajım arkadaşa, o da şöyle
ben 20 dkye gelirim, yazılım güncelleyip gelicem. şaka gibi :) böyle bişrey olacağı aklımdan geçemzdi

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Bilginize Düz mate 10 için yani Alp l29 için ips panel üzerinde 1440x2560 yazıyor. Diğerlerine bakmadım.

mate 10 pro ve p 20 pro ikiside 1080x2160

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
mate 10 pro ve p 20 pro ikiside 1080x2160
Konu içerisindeki kişilerin hepsinde düz mate 10 vardı. O yüzden belirttim. Sadece düz mate 10 a göre beğenilerini belirttiler. P20 pro yada mate 10 pro için demeyeyim ama 3000tl üstü verecek olsaydım 3300e iki üç ay önce ithalat Samsung note 8 alırdım. Artık o da alınmıyor :) P20 pro yada herhangi bir huawei en fazla ederi benim gözümde şuan ki piyasa koşullarına göre 2500tl.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Konu içerisindeki kişilerin hepsinde düz mate 10 vardı. O yüzden belirttim. Sadece düz mate 10 a göre beğenilerini belirttiler. P20 pro yada mate 10 pro için demeyeyim ama 3000tl üstü verecek olsaydım 3300e iki üç ay önce ithalat Samsung note 8 alırdım. Artık o da alınmıyor :) P20 pro yada herhangi bir huawei en fazla ederi benim gözümde şuan ki piyasa koşullarına göre 2500tl.

Üstadım sizin kafanız oldukça karışık ve çok gel git'ler yaşıyorsunuz ve eğer bekleyip de Max 3 alırsanız, mutlu olup olamayacağınızdan pek emin olamıyorum.....daha önce hiç Xiaomi kullanmışmıydınız?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133

yapma hoocam, p20 proya nasıl 2500 dersin? s9+ fiyatını hak ediyor mu sence?
tr fiyatlarını bırakalım yurtdışı fiyatlarıyla yorum yapalım.

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Üstadım sizin kafanız oldukça karışık ve çok gel git'ler yaşıyorsunuz ve eğer bekleyip de Max 3 alırsanız, mutlu olup olamayacağınızdan pek emin olamıyorum.....daha önce hiç Xiaomi kullanmışmıydınız?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam telefon olarak değil ama galaxy s4 telefonumda bir seneye yakın miui rom kullanmıştım. Tadı damağımda kaldı. Sadece düz mate 10 cihazını fp ürün olarak ezdirmek istemedim :) Şuan ki telefonumu 3 senedir kullanıyorum. Tek yüzeysel çizik dahi yok. Yeni telefon ihtiyacım sadece yazilimsal olarak destek kalmadı. Custom rom stabil olarak kalmadı. Bunlarla hergun uğraşacagim tek marka var. Cevabını hepimiz biliyoruz :) Hem max 3 için çok güzel bahanem var, neredeyse çoğu dizi ve filmi telefondan izlerim. Max 3 Tam benlik :)

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
yapma hoocam, p20 proya nasıl 2500 dersin? s9+ fiyatını hak ediyor mu sence?
tr fiyatlarını bırakalım yurtdışı fiyatlarıyla yorum yapalım.
Hocam sen dışına bakarsın ben içine bakarım. Komple parçalarına ayırma videoları, uzun kullanım videoları, testleri, şikayet yorumları, kullandığı malzeme kalitesi, teknik desteği, yazılım sorunları ve ikinci el piyasasi bakımından ve marka adı Huawei olmasından ötürü benim gözümde 2500 üstüne çıkmaz. Bir max 2 yada xiaomi telefonların parçalarına ayırma videosunu izleyince kendimi Samsung telefonu izliyormuş hissine kapıldım. Huawei izlerken Çin telefonunu parçalarına ayırıyorlar gibi hissettim. Sözlerim yanlış anlaşılmasın ama Huawei kalitesiz değil, xiaomi daha özen ve emek ile telefonlari üretiyor diyebilirim. Bence Huawei olarak sadece mate 10 her bakımdan fp ürünüdür.

Üst Alt