Tanıdınmı bilmiyorum donanımhaberde yazmıştım hem huawei nin nasıl boktan bir telefon olduğunu hemde başlık açmıştım rot rom ve rebrand nasıl yapılır diye
senlende telefondamı görüştük ne oyle hatırlıyorum neyse huawei rom rot sorunu çok fazla yani gerçekten işi bilmeyen telefonu bozar
verhasıl olmayacak bir şey yok
Huawei nin kötü taraflarını VOLTE sorununu yazmıştım konuyu neyse o foruma artık girmiyorum bir telefona kötü diyemezsin dediğinde herkes sana saldırır bunu hala anlamış değilim sanki adamlar huawei den para alıp forum bekçiliğini yapar gibi
Ben huawei yi satalı epey oldu xiaomi ye geçtim rom kendi sitesinden indir yükle
Huaweide rom yok rus sitelerinden yüklüyorsun ama yüklemede tam bir rezalet ben hal ediyordum ama herkes uzaman değil
Xiaomide herkes uzman olabilir çünkü herşey çok kolay yapılabiliyor
Neyse umarım bir daha huawei telefon almazsın ve bu herkese ders olur
Hocam daha iyi bi çözüm bulana kadar tel pc ye takılı kalsın derim Ben.gerekirse bi iki gün dursun pc ye takılı.dandik bi şarj aletiyle prize taksan da olur.saçma geliyor ama bu iki şeyin faydası var.benim z1 brick olmuştu.sana dediklerimi her fırsatta yaptım ve 5 gün sonra tel hiçbişey olmamış gibi açıldı
@erkan1982 telefonunu dört kere Samsung servisine vermişti her bir tanesi 400tl
Benim asusta bir kere servise gönderdim. Garanti içinde yaptırdım. Nasıl kurtarilacagini öğrendikten sonra 7-8 kere daha hardbrick oldu, hepsinde hayata döndürdüm. Şuan zombilesen telefonumdan yazıyorum.
Senin telefonunda hayata dönme yöntemi vardır ama Allah sabır versin, çok zor. Kafamda max 3 mu mate 10 mu sorusu calkalanmaya başlamışken senin yazın resmen huaweiye bir adım öte dur gibi oldu. Hele ki senin ve bizim gibi adamlar bakkaldan günlük ekmek alır gibi rom atarken. Maalesef bunları çok yaşıyoruz. Umarım çözüm bulursun, xda sitesi üzerinden yardım almayı denedin mi?
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın devrimseven60 başlıktaki sözleri sizden o kadar çok duydum ki, yalancı çobana döndünüz....Sizinle en son görüşmemizde, Abi artık gözüm gibi bakıyorum ve hiç bir şey yapmayacağım demiştiniz ancak içinizdeki kurcalama hissine karşı koyamamışsınız....geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor şu an elimden
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam beni karıştırdın sanırım. Benim nick hep aynı ve uzaklaştırmadım.huawei konusunda pek tecrübeli değilim açıkçası ama umarım düzelir sorunun bi an önce.olmazsa zenex hocamla da bi iletişime geçmeni tavsiye ederimgünaydın hocam. hatırlıyorum sizi, nick farklıydı ve kendinizi uzaklaştırmıştınız. olayı burda en iyi anlayacak kişilerden birisiniz. c636 142den c432 142ye geçmek istedim. amaç can sıkıntısı+telefondaki performans düşüklüğü, belkide psikolojik. 5 dakika süre tanıdım kendime telefonu yeniden açmak üzere başladım işlemlere.
fastboot-komutu yaz recovery flashla- recoverye gir- pcye bağla, ota.bat'ta entera bas.
başarılı şekilde 3 zip yüklendi. telefonu yeniden başlattım, bootlop oldu, dedim okey, zaten hiçbirinde tek seferde yüklenmedi, önce hard reset attım yeniden denedim olmadı.
daha sonra yeniden romu flashladım, rom flashlama bittikden sonra wipe yapmadan telefonu reboot ettim, recovery ekranında install update packing çıktı. hah işte şimdi oldu dahademin bu çıkmadı dedim ve %50de telefon tamamen kapandı. o andan beri hiçbir tepki yok. sadece pcye bağladığında usb-ser şeklinde gözüküyor.
sanmıyorum hocam, teşekkürler
hocam kendimi android konusunda tecrübeli biri görmüyorum, cihaza twrp yükleyip custom rom atmak ile övünemem ve kendimi üstün göremem. yani sıradan bir kullanıcı hatası yaptım.
keşke telefonu 1 hafta size verseydim de 1 hafta sonrasında garantim varmışçasına telefona korkmadan iphone x romu bile atmayı deneseydim..
Zaten size dememişki, kolozi ye demişHocam beni karıştırdın sanırım. Benim nick hep aynı ve uzaklaştırmadım.huawei konusunda pek tecrübeli değilim açıkçası ama umarım düzelir sorunun bi an önce.olmazsa zenex hocamla da bi iletişime geçmeni tavsiye ederim
Cihaz snapdragon değil, kirin işlemci. Snap olsa zaten kurtarılır hocam. Kirin olunca işimiz çok zor.Huawei cihazlara Edl rom yok galiba olsaydı belki kurtarılabilirdi.
Hocam o kaşıntı hiç bitmiyor ki 2013 de o kaşıntı banada girdi. Sonuç 2018 hala devam ediyorGerçekten üzücü bir durum ama çözülür diye düşünüyorum. Yazdıklarını okudum da biraz kendi açımdan güldüm sakın yanlış anlama ama. Yaklaşık 15 gün romlar arasında bir kaç defa gezindim telefonun resmen başı döndü sorunda twrp sorunları yüzünden glabol romu yükledim ve hatta bootloader kilidini bile kapattım oh be dünya varmış dedim; ne zamana kadar? sabat 11 e kadar sonrasında bir kaşıntı ve yeniden bootloader kilidi açma ve şuan yine epik romdayım. Yapacak fazla bir şey yok bu bir risk ve bu riskin verdiği heyecanı seviyoruz.