Sohbet Birdaha rom atmayacağım. EDİT:8.01.2019 UNBRİCK

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
Geçmiş olsun, yabancı forumlardan birinde adamın biri linux yüklü bilgisayarla, brick olmuş her telefonu kurtardığını iddia ediyordu, hatta bayaa da komut dizini yazmıştı..vardır elbet bir yolu yeter ki donanım arızası olmasın.

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Gözüm gibi baktığım mate 10 pro telefonum gözümün önünde tuğla oldu. şaka gibi geliyor, fastboota girmiyor, erecoverye girmiyor...

ne yaparken oldu?

aralarında hiçbir fark olmayan stok romlar arasında dolaşırken oldu, neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum.

yaptığım tüm işlemler

stok rom flashlama
telefon bootlop oldu
kendi recoverysinden wipe data

telefon hala bootlop
yeniden rom flashla
reboot
yükleme yarıdayken telefon kapandı.
işlemlere başlarken %48 şarjım vardı, şarjdan kapanma ihtimali yok. dosyaların düzgün indiğinede eminim.

of huawei of.. incir ağacı diktin ocağıma.

20 yaşında kaskosuz jaguar aracımla kaza yapmış gibi hissediyorum
Oncelıkle Gecmıs Olsun bır Huawei Mate 10 kullanıcısı olarak yakından takipteyım bende c185 modelı var avrupa ye gecmeyı dusunuyordum sonra kalsın dedım 1 ay gec verıyorlar sorun etmedım ff kullanıyorum ondan da bıraz sıkıntı yasadım kac kere ındırdım son model romu kurmadı sunucu hatası verdı telefon 10 numara acıkcası kamera olsun ıslemcı olsun tabı kısıye gore degısır ben cok memnunum cok rom degısrıren bırisıydım ama elımı cekmeye basladım en kolay rom olayı samsungdur onun uzerıne daha kolay rom atılanm cıhaz gormedım ben ..

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Bende neredeyse kulanmadığım telefon kalmadı hepside amiral gemisi dedikleri
Ama huawei kadar dandik ve insanı sinir eden bir telefon görmedim
hele hele rom custom rom filan yapanlardansanız resmen başınıza dert alırsınız
Huawei romları rus sitesinde veriliyor FF denilen bir app adamlar huaweiden önce güncelleme dağıtır
Ama ondanda önce fankyhuawei diye site varda veriliyor tabiki paralı ve adamın tool dosyasını indirip 50 euro 100 euro filan vermelisinki indirip güncelleyip ve rebarnd yapabilmen için
bukadar saçmalık ahmaklık dünyada eşine benzerine rastlamadım
iphone indirirsin rom flashlarsın tertemiz yüklenir tabiki dowgrade olayı hariç ama rom her yerde
Samsung her yerde customdan tutun orjinaline kadar indir hemen odinle yüklüyorsun
diğer pek çok marka neredeyse hep aynı
ama HUAWEİ denen firma resmen ayağına sıkıyor okadar reklama rağmen kendi flash toolu yok developerlerin verdikleri var
Yetmiyormuş gibi HUAWEİ dünyanın en pahalı telfonu oldu bu saçmalık zaten telefondan anlıyanları artık markasını bile anmıyor
ikinci eli hiç yok denecek kadar az ve yok ve bu telefon dünyanın en pahalı telefonuymuş
tavisiyem bu markanın pahalı amiral telefonlarına yanaşmayın haramdır günahtır gereksizdir

Sonunda xiaomiye geçtim ucuz imei sorunu yok istediğini yap kaybolsada 5 milyar giti demezsiniz bin tl redmi 5 plus

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Huawei kullanmadim rom işlerini de bilmiyorum fakat standart bir kullanıcı bu dediklerinize katılmaz ve katilmamakta son derece haklı. Rom atma işlemi ve buna benzer işlemlerin yapılamayacak kadar zor olması bu markanın kötü olduğunu göstermez diye düşünüyorum. Ki bahsi geçen telefonun da iyi telefon olduğunu düşünüyorum şahsen. Yalnız şunu da belirteyim, rom ve root işlerinde Samsung ya da Xiaomi ile de kıyaslanamaz, bu konuda size hak veriyorum. :) Niye böyle bir mesaj yazma geregi duydum bilmiyorum içimden geldi bir anda :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Ben ilk çıktığında reklamlara ve bazı teknoloji sitelerinde yapılan abartılı yorumlardan dolayı kapılıp almıştım huawei mate 10 pro
Şimdi inanın bu telefon o parayı hak etmiyordu volte wowifi yoktu tüm operatörler satmasına rağmen
ekran amiral gemisine göre kötü gelen bildirimler programı açmadan geldiğini anlamazdın ne yaptısam düzeltemedim
en çok övünülen kamerası sana yemin ön kameradan resim çekince anında siliyordum bu kadar kötüsünü görmedim
arka kameralar abartılıyor kötü değil ama okadarda değil normal s8 gibi filan
yani şimdi aldığımda türkiye fiyatı 4.400 TL gerisini snaa bırakıyorum
Hele rom rot hiç bahs etme ne kendi sitesinde nede bir başka site bulamazsın romlar sadece rus sitesinde
gerisi developerler geliştiriciler yani
Ama ucuz telefonları güzel yani 800 tl 1500 tl arsındakiler fena değil onlara sözüm yok
Düşünsenize mate 10 pro porshe ile aynı sadece boyası faklı fiyat 1500 dolar
huawei p 20 pro porshe dedikleri 2200 dolar sadece renk ve hafızası fazla
normali bile 5 binn tl neler oluyor dememek elde değil

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Oncelıkle Gecmıs Olsun bır Huawei Mate 10 kullanıcısı olarak yakından takipteyım bende c185 modelı var avrupa ye gecmeyı dusunuyordum sonra kalsın dedım 1 ay gec verıyorlar sorun etmedım ff kullanıyorum ondan da bıraz sıkıntı yasadım kac kere ındırdım son model romu kurmadı sunucu hatası verdı telefon 10 numara acıkcası kamera olsun ıslemcı olsun tabı kısıye gore degısır ben cok memnunum cok rom degısrıren bırisıydım ama elımı cekmeye basladım en kolay rom olayı samsungdur onun uzerıne daha kolay rom atılanm cıhaz gormedım ben ..
İçerisinde taşıdığı özellikleri bakımından kıyaslama yapacaksak düz mate 10 Alp l29 (2500tl) ile herhangi bir xiaomi yanyana koyamam. Mate 10 da olmayan özellik yok. Hersey fazlasıyla var ama bazı şeyler hariç. Yazılım, teknik destek ve kullanıcı kitlesi... Açıkçası xiaomi mi max 3 mu yoksa mate 10 mu celiskisine neredeyse hergun düşüyorum. :) huawei firmasını kim elestirirse elestirsin, ne yazık ki xiaomi hiçbir telefonunda birseylerden ödün vermeden telefon vermiyor.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
İçerisinde taşıdığı özellikleri bakımından kıyaslama yapacaksak düz mate 10 Alp l29 (2500tl) ile herhangi bir xiaomi yanyana koyamam. Mate 10 da olmayan özellik yok. Hersey fazlasıyla var ama bazı şeyler hariç. Yazılım, teknik destek ve kullanıcı kitlesi... Açıkçası xiaomi mi max 3 mu yoksa mate 10 mu celiskisine neredeyse hergun düşüyorum. :) huawei firmasını kim elestirirse elestirsin, ne yazık ki xiaomi hiçbir telefonunda birseylerden ödün vermeden telefon vermiyor.

Hersey fazlasıyla var ama bazı şeyler hariç. Yazılım, teknik destek ve kullanıcı kitlesi...ve Biz'ler
Xiaomi almak için çok yeterli bir neden bence ( Küçük bir Not: Bende de önceden Huawei Mate7 vardı)

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Hersey fazlasıyla var ama bazı şeyler hariç. Yazılım, teknik destek ve kullanıcı kitlesi...ve Biz'ler
Xiaomi almak için çok yeterli bir neden bence ( Küçük bir Not: Bende de önceden Huawei Mate7 vardı)

Hocam sizi ve ailemizi direk teknik destek bölümüne atmıştım :) max 3 beklemeye devam, inşallah 6/128 GB sürümü olur ve tr ye gelir :)

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10

tabıkı gorus meselesı ben cok memnunum mı5 mı 6 note 3 mıuı rom kullanan bırısı olarak emuı gayet guzel akıcı bır ara yuz tabı gorus meselesı nısan ayı guvenlık yamasını dahı aldım 8.1 daha gelmedı and. p gelecek kesınlıkle ondan yana sıkıntı yok .,
servıs olayına gelırse ben kasko yaptırdım her tarafı cam oldugu ıcın cıhazın bır cam degıstırme on 750 falan arka 300 dıye okudum huaweı kendı sayfasında kasko daha mantıklı geldı ..

bugun ferrarı herkesın altında yok ama bu kalıtesız oldugu manasına gelmıyor pek kımse huawei kullanmıyor dıye kalıtesıne laf soylenemez .

ben pro ıle arasında kalmıstım bır lcd ıle amoled erkan farkı var parmaz ızı okuyucu yerı farklı ben arkada sevmıyorum gorus meslesi . cozunurluk olarak kulaklık gırısı olarak ve en onemlısı fıyat olarak mate 10 cok daha basırlı 2750 tl ye 10 numara telefon alıyorsunuz bence p20 demeye gerek yok 5000 tl nedır tamam telefoon cok guzel her seyı ıle ama 5000 tl buda gercek :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
tabıkı gorus meselesı ben cok memnunum mı5 mı 6 note 3 mıuı rom kullanan bırısı olarak emuı gayet guzel akıcı bır ara yuz tabı gorus meselesı nısan ayı guvenlık yamasını dahı aldım 8.1 daha gelmedı and. p gelecek kesınlıkle ondan yana sıkıntı yok .,
servıs olayına gelırse ben kasko yaptırdım her tarafı cam oldugu ıcın cıhazın bır cam degıstırme on 750 falan arka 300 dıye okudum huaweı kendı sayfasında kasko daha mantıklı geldı ..

bugun ferrarı herkesın altında yok ama bu kalıtesız oldugu manasına gelmıyor pek kımse huawei kullanmıyor dıye kalıtesıne laf soylenemez .

ben pro ıle arasında kalmıstım bır lcd ıle amoled erkan farkı var parmaz ızı okuyucu yerı farklı ben arkada sevmıyorum gorus meslesi . cozunurluk olarak kulaklık gırısı olarak ve en onemlısı fıyat olarak mate 10 cok daha basırlı 2750 tl ye 10 numara telefon alıyorsunuz bence p20 demeye gerek yok 5000 tl nedır tamam telefoon cok guzel her seyı ıle ama 5000 tl buda gercek :)
Hocam eğer ben yanlışlıkla Mate10 veya Huawei için kötü demişsem, özür dilerim....böyle bir şey demem ASLA mümkün değil, Huawei oldukça kaliteli ürünler üretiyor vede Mate Serisi oldukça başarılı ve bu çizgiyi de halen devam ettiriyorlar...Benim demek ve vurgulamak istediğim olay ise, güncelleme alma olayı...yani eğer birisi bizler gibi 'Manyak' ise,Huawei alması çok yanlış...normal bir kullanıcı ise, zaten Xiaomi alması bir F/P tercih meselesi....Ben kızıma gittim Mate10 Lite aldım...Bende de Mate7 vardı...Xiaomi'ye özellikle geçmemin sebebi ise malum benim Hastalığım...düşünsenize, Max 2 için şu an 10 tane MIUI tabanlı rom mevcut ve her hafta güncelleme alıyor...AOSP ve AOKP tabanlı romlardan ise 20 den fazla Alternatif var....Huawei Mate10 da ne var? Aldığınızdan sonra 2, en fazla 3 güncelleme alırsınız, 4 olursa, oldukça şanslısınız..Sevgilerimle

Üst Alt