Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
8

Faruk hocam teşekkürler. Bilmiyorum hocam, bende her telefonda yer aldı bu uygulama fakat öyle gözle görülür şekilde şarj yediğine pek şahit olmadım. Zahmet verdim size. Teşekkür ederim tekrardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak bu güncellemeden sonra batarya sağlığında ciddi bir düşüş söz konusu. Tamami ile yazılıma bağlıyorum. Güncellemeden hemen sonra %40 lık bir sağlık düşüşü söz konusu olamaz bir telefonda.
Bu tip sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim. Bir güncelleme düşünün ki baştan aşağı telefonu hiç etmişler.

Tebrikler xiaomi.
Rica ederim hocam, yazık olmuş gerçekten de

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Rica ederim hocam, yazık olmuş gerçekten de
Yapacak birşey yok hocam miui 12.5 bekleyeceğiz mecburen. Bu şekilde bir kaç zaman kullanacağız sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
android 10 dönebilirsiniz xiaomi mi tool ile tabi oraya yeni güncelleme düşmedi ise şayet son güncellemeyi yüklemeye izin veriyor bootloder kapalı olsada eğer ki son gelen 12.1.1 oraya da gelmediyse

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Fastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.

mh35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Note 10
Meslek
Yazılım
Konular
0
Güncel sürümü yaklaşık 2 hafta kadar kullandıktan sonra son paketi tekrar indirerek kurmuştum, çaresizlik... Sadece MIUI logosunda takılma sorunu çözülmüştü.

Dün gece wipe data yaparak cihazı sıfırladım. Ne kadar gerekliydi bilmiyorum ama son paketi telefon sıfır durumdayken tekrar indirerek kurdum ve tekrar wipe data yaptım :) uzun sürede şarj olma sorunu düzeldi diyebilirim. Bildirimlerde ise Android seçili ve sorun yaşamadım. Mesajlar uygulamasında MIUI tarzı geliyor sadece. Yedeklerden otomatik kendi döndü, çok çok uğraşmadım. İlgilenmeye ve buraya bakmaya çok vaktim olmuyor. Belki birileri de denemek ister :)

h.aktas.h

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Güncellemeden sonra bende de farklı bir sorun oldu. Hatta aynı sorun eşimin telefonunda da oldu. Eskiden de sensör iyi çalışmıuordu ancak alışmıştık. Ekranı kapatıp konuşuyorduk. Şimdi arama esnasında ekran da kapanmıyor. Sensör bi açılıyor bi kapanıyor sürekli. Nerdeyse ekran sürekli açık güç tuşu da çalışmıyor. Bu hata ile karşılaşan oldu mu

Ferzah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
* Karanlık mod açtığımda uygulamalar stabil şekilde karanlık modda kalmıyor ekranın alt kısmı veya üst kısmı ara ara beyaz oluyor eskiden böyle bir sorunum yoktu. Bazı uygulamalarda (örneğin discord) küçük simgelerin veya profil resimlerinin yanında ufak beyazlıklar oluşuyor.
* MIUI sürüm güncellemesi sonrası bildirim çubuğunda örneğin whatsapp veya telegram bildirimleri iç içe girmeye başladı.
IMG_20210207_125916.jpg

* Bildirimlerde profil resimleri kare olarak görünmeye başladı (yuvarlak görüntüye sahipti).
IMG_20210207_131004.jpg

* Bildirim çubuğunda sağ alt köşede kalan pencere küçültme veya bildirim küçültme simgesine tıkladığımda sohbet yüzen baloncuğa dönüşüyor ve hiçbir şekilde bu ayar kapatılmıyor.
IMG_20210207_130821.jpg

* Henüz bugün başlayan bir dokunmatik sorunu ile karşı karşıyayım. Örneğin ayarlara girdiğimde aşağı kaydırma hareketini 2 3 defa yapmamda aşağı kaydırıyor veya klavyede silme tuşuna uzun basmak istediğimde dokun çek hareketi yapmışım gibi 1 harf silip bırakıyor (ekran koruyucu veya ekranda dokunmatiği tetikleyecek kir durumu vs. yok).

Sorunların tamamı MIUI güncellemesi sonrasında başladı madde madde belirttim yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
* Karanlık mod açtığımda uygulamalar stabil şekilde karanlık modda kalmıyor ekranın alt kısmı veya üst kısmı ara ara beyaz oluyor eskiden böyle bir sorunum yoktu. Bazı uygulamalarda (örneğin discord) küçük simgelerin veya profil resimlerinin yanında ufak beyazlıklar oluşuyor.
* MIUI sürüm güncellemesi sonrası bildirim çubuğunda örneğin whatsapp veya telegram bildirimleri iç içe girmeye başladı.
IMG_20210207_125916.jpg

* Bildirimlerde profil resimleri kare olarak görünmeye başladı (yuvarlak görüntüye sahipti).
IMG_20210207_131004.jpg

* Bildirim çubuğunda sağ alt köşede kalan pencere küçültme veya bildirim küçültme simgesine tıkladığımda sohbet yüzen baloncuğa dönüşüyor ve hiçbir şekilde bu ayar kapatılmıyor.
IMG_20210207_130821.jpg

* Henüz bugün başlayan bir dokunmatik sorunu ile karşı karşıyayım. Örneğin ayarlara girdiğimde aşağı kaydırma hareketini 2 3 defa yapmamda aşağı kaydırıyor veya klavyede silme tuşuna uzun basmak istediğimde dokun çek hareketi yapmışım gibi 1 harf silip bırakıyor (ekran koruyucu veya ekranda dokunmatiği tetikleyecek kir durumu vs. yok).

Sorunların tamamı MIUI güncellemesi sonrasında başladı madde madde belirttim yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Kardeşim bende android 11 güncellemesin sadece 2 saat kullandım bildirim sorunu bende de vardı çözüm olarak bildirim ayarlarından androidi seç ben denedim olmadı belki sende olur ama ben genel anlamda android 11 güncellemesinden memnun kalmadım bence miui 12.0.3 yada miui 11.0.8.0 kullan en stabil romlardır kendileri

Ferzah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Kardeşim bende android 11 güncellemesin sadece 2 saat kullandım bildirim sorunu bende de vardı çözüm olarak bildirim ayarlarından androidi seç ben denedim olmadı belki sende olur ama ben genel anlamda android 11 güncellemesinden memnun kalmadım bence miui 12.0.3 yada miui 11.0.8.0 kullan en stabil romlardır kendileri
Yani sorun güncelleme kaynaklıysa eski sürüme dönücem zaten de başka bir durum varsa cihazla alakalı ayar vs onları da denemek istiyorum birden fazla sorunla karşı karşıyayım çünkü.

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Yani sorun güncelleme kaynaklıysa eski sürüme dönücem zaten de başka bir durum varsa cihazla alakalı ayar vs onları da denemek istiyorum birden fazla sorunla karşı karşıyayım çünkü.
bence hiç uğraşmayın direk sürüm değişin ama bunu yaparken size tavsiyem güvenlik uygulamasının ve kamera uygulamasının apklarını kopyalayın böylece eski sürüme gelince güncel uygulamaları kullanırsınız ha birde bana özelden şuan kullandığınız sistem kamera uygulamasının apksını paylaşırsanız çok sevinirim.

Üst Alt