Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-01-22-05-56-690_com.digibites.accubattery.png
    Screenshot_2021-02-01-22-05-56-690_com.digibites.accubattery.png
    442,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2021-02-01-21-47-16-341_com.digibites.accubattery.png
    Screenshot_2021-02-01-21-47-16-341_com.digibites.accubattery.png
    467 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2021-02-01-21-38-50-206_com.digibites.accubattery.png
    Screenshot_2021-02-01-21-38-50-206_com.digibites.accubattery.png
    472,3 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2021-02-01-21-07-07-783_com.digibites.accubattery.png
    Screenshot_2021-02-01-21-07-07-783_com.digibites.accubattery.png
    442,7 KB · Görüntüleme: 13

Aras35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ARAS
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Arkadaslar telefonu ilk aldigimda miui 11 yuklu olarak actim. Ekran surem 11-12 saat civariydi. Sonra miui 12 geldi yukledim ekran surem 6-8 saat arasi gitmeye basladi. Ardindan miui 12.1.1.0 geldi onu da yukledim bu sefer ekran suresi iyice kisaldi 5-6 saat arasi gitmeye basladi. Ayrica ilave sorunlar olustu. Bir telefon bu kadar berbat hale getirilebilir. Ayrica basindan beri google uygulamalari oldugu icin rahatsiz oluyordum. Sonunda dayanamayip eu 11.0.8 yukledim. Ve suan xiaomi cihaz kullandigimi tekrar hissediyorum. Kesinlikle eu 11.0.8 yuklemenizi tavsiye ederim. Cihazdan zevk almaya basladim tekrar.
Hocam merhaba benim cihaz da yurtdışı o yüzden rom geçişleri yapabilirim miflash ile mi 12 kurmuştum ama sizin dediginiz eu 11.0.8 yüklesem wifi problemi yaşar mıyım onunla ilgili deneyiminiz var mı ben bu telefonla wifi de oyun falan oynayamıyorum da dönüş yaparsanız sevinirim.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Hocam şarj ederken ki göstergeler:
Zahmet olmuş hocam teşekkürler..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba benim cihaz da yurtdışı o yüzden rom geçişleri yapabilirim miflash ile mi 12 kurmuştum ama sizin dediginiz eu 11.0.8 yüklesem wifi problemi yaşar mıyım onunla ilgili deneyiminiz var mı ben bu telefonla wifi de oyun falan oynayamıyorum da dönüş yaparsanız sevinirim.
WiFi bu telefonda kronik diye biliyorum ben. Ben hiç wifi sorunu herhangi bir sürümde yaşamadım. Dolayısı ile bilemiyorum hocam.

Leiurus78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Leiurus
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Bütün mesajları okudum lakin benim sorunuma benzer bir sorun görmediğim için yazmak istedim. Bu güncelleme ile birlikte artık telefon sessizdeyken hiçbir bildirim alamamaya başladım. Mi10 Lite cihazında bildirim ışığı yoktur, bunun yerine amoled ekranında bildirimler görünür. Bende ise telefonu sessize aldığınızı unutursanız ekranda hiçbir bildirim görünmüyor. Hatta amoled ekranda kullanma zorunluluğu olan saat bile görünmüyor, simsiyah bir ekran geliyor. Telefonu parmak izi veya yüz tanıma ile açıp tekrar power tuşuna 1 defa bastığımda hem bildirimler hem saat geliyor. Ancak sessizde kalmaya devam ettiği için bir süre sonra tekrar ekran kapkaranlık oluyor. Kurcalamadığım ayar kalmadı. herkesin tavsiyesini yaptım ama düzelmiyor. 3 aylık bir cihaz. Garantiye göndereceğim bu seferde içini felan açarlarsa telefon çok kötü duruma geliyor, randuman sağlamıyor. Garantiye de vermek istemiyorum ama bir şekilde de eski yazılıma geçmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Leiurus78, Garantili cihaz ise eski yazılıma geçiş yapamazsınız, garantili cihaz sahiplerinin tek yapabileceği işlem hard reset atmak ve sıfırdan kurulum yapmak...

Servise gönderdiğiniz zamanda servis güncel sürümü yükleyip size geri gönderir...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Leiurus78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Leiurus
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Leiurus78, Garantili cihaz ise eski yazılıma geçiş yapamazsınız, garantili cihaz sahiplerinin tek yapabileceği işlem hard reset atmak ve sıfırdan kurulum yapmak...

Servise gönderdiğiniz zamanda servis güncel sürümü yükleyip size geri gönderir...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Stoya; bilgilendirme için teşekkür ederim. Zaten son yazılımda sorun var, servise verip günlerce bekleyip yine aynı yazılımı yükleyip geri vereceklerse hiç gerek yok. Akşam bu hard reset olayına bakayım. Sonucu yazarım. Hayırlı günler.

adamsocrat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Bütün mesajları okudum lakin benim sorunuma benzer bir sorun görmediğim için yazmak istedim. Bu güncelleme ile birlikte artık telefon sessizdeyken hiçbir bildirim alamamaya başladım. Mi10 Lite cihazında bildirim ışığı yoktur, bunun yerine amoled ekranında bildirimler görünür. Bende ise telefonu sessize aldığınızı unutursanız ekranda hiçbir bildirim görünmüyor. Hatta amoled ekranda kullanma zorunluluğu olan saat bile görünmüyor, simsiyah bir ekran geliyor. Telefonu parmak izi veya yüz tanıma ile açıp tekrar power tuşuna 1 defa bastığımda hem bildirimler hem saat geliyor. Ancak sessizde kalmaya devam ettiği için bir süre sonra tekrar ekran kapkaranlık oluyor. Kurcalamadığım ayar kalmadı. herkesin tavsiyesini yaptım ama düzelmiyor. 3 aylık bir cihaz. Garantiye göndereceğim bu seferde içini felan açarlarsa telefon çok kötü duruma geliyor, randuman sağlamıyor. Garantiye de vermek istemiyorum ama bir şekilde de eski yazılıma geçmek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
senin telefonun mi 10 lite , mi note 10 lite rom'u bu. İkisi de ayrı telefon

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Teşekkürler hocam. Şarj olurken batarya yüklü olacağı için o değerin pek önemi kalmıyor ama bir dahaki %25 de atarsınız bana imkanınız olursa. Görsel için çok teşekkür ederim..
Hocam %25 i kaçırmışım. %22 işinizi görür umarım:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam siz eski sürümdesiniz. Lütfen accu battery uygulamasını kurup, batarya %25 e geldiğinde accu battery uygulamasının gösterdiği voltaj değerlerini paylaşır mısınız? Bu güncelleme ya bataryayı bozdu yada değerlerin tamamı yanlış. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam bu arada sizin bu uygulamayı yüklediğimden beridir telefonun şarjı su gibi gidiyor. Özellikle de bu iki gündür neredeyse çok az kullanmama rağmen bu böyle. Neden böyledir anlamadım. Normalde bu kullanımıma göre şarjımın %20 değil, %40 olması gerekiyordu ortalama kullanımıma göre. Bilginiz olsun istedim.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
8

Hocam bu arada sizin bu uygulamayı yüklediğimden beridir telefonun şarjı su gibi gidiyor. Özellikle de bu iki gündür neredeyse çok az kullanmama rağmen bu böyle. Neden böyledir anlamadım. Normalde bu kullanımıma göre şarjımın %20 değil, %40 olması gerekiyordu ortalama kullanımıma göre. Bilginiz olsun istedim.

Faruk hocam teşekkürler. Bilmiyorum hocam, bende her telefonda yer aldı bu uygulama fakat öyle gözle görülür şekilde şarj yediğine pek şahit olmadım. Zahmet verdim size. Teşekkür ederim tekrardan.

Ek olarak bu güncellemeden sonra batarya sağlığında ciddi bir düşüş söz konusu. Tamami ile yazılıma bağlıyorum. Güncellemeden hemen sonra %40 lık bir sağlık düşüşü söz konusu olamaz bir telefonda.
Bu tip sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim. Bir güncelleme düşünün ki baştan aşağı telefonu hiç etmişler.

Tebrikler xiaomi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-03-15-51-21-371_com.digibites.accubattery.jpg
    Screenshot_2021-02-03-15-51-21-371_com.digibites.accubattery.jpg
    447,2 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Üst Alt