Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Tekrardan merhabalar arkadaşlar. Bir şarj ve batarya probleminden daha bahsetmek istiyorum size.

Bu gün itibari ile saat 13:30 sularında hızlı şarj ile şarja taktığım cihaz, en az bir saattir 98 de 300 - 1100 mah arası şarj olmakta ne zaman dolar bilinmez. Ampere uygulamasından anlık izliyorum şarj oluyor daha. Bu mantıkla göstergelerde kesinlikle yanlış. Bir saatte dolan cihaz, 2,5 saattir şarjda kalması kabul edilebilir değil. Lanet olsun ki yükledik otadan bu güncellemeyi. Xiaomi yetkilileri hiçmi kontrol etmiyor bunu en azından miui 12.5 gelene kadar bir ek güncelleme gönderselerdi idare edecek kadar. Şikayetvar.com da bile miui 12.1.1 ile ilgili şikayetler yazılmış durumda. Keşke oppo reno 3 alsaymışım demek geliyor içimden.

Blacklight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Tekrardan merhabalar arkadaşlar. Bir şarj ve batarya probleminden daha bahsetmek istiyorum size.

Bu gün itibari ile saat 13:30 sularında hızlı şarj ile şarja taktığım cihaz, en az bir saattir 98 de 300 - 1100 mah arası şarj olmakta ne zaman dolar bilinmez. Ampere uygulamasından anlık izliyorum şarj oluyor daha. Bu mantıkla göstergelerde kesinlikle yanlış. Bir saatte dolan cihaz, 2,5 saattir şarjda kalması kabul edilebilir değil. Lanet olsun ki yükledik otadan bu güncellemeyi. Xiaomi yetkilileri hiçmi kontrol etmiyor bunu en azından miui 12.5 gelene kadar bir ek güncelleme gönderselerdi idare edecek kadar. Şikayetvar.com da bile miui 12.1.1 ile ilgili şikayetler yazılmış durumda. Keşke oppo reno 3 alsaymışım demek geliyor içimden.
Aynı sorundan muzdaripim bir hata ettik güncelledik gerçi xiaomi dünyasında yeniyim bilgim olmadigi için guncellemis oldum. Anlamadığım firmanın mühendisleri gerekli test aşamalarıni yapıp pazara sunmuyorlar mi yazılımı şimdi bekle ki miui 12.5 güncellemesi gelsin oda kısa vadede gelecek gibi durmuyor mi note 10 lite daha öncede söylediğim gibi güncellemeleri geç alıyor.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Aynı sorundan muzdaripim bir hata ettik güncelledik gerçi xiaomi dünyasında yeniyim bilgim olmadigi için guncellemis oldum. Anlamadığım firmanın mühendisleri gerekli test aşamalarıni yapıp pazara sunmuyorlar mi yazılımı şimdi bekle ki miui 12.5 güncellemesi gelsin oda kısa vadede gelecek gibi durmuyor mi note 10 lite daha öncede söylediğim gibi güncellemeleri geç alıyor.
Hala şarjda cihaz. 1100 mah civarı şarj oluyor. Hayatımda böyle saçmalık görmedim. Bu cihazı yanı başına koyup uyulmaz. En güvenli olması gereken şarj olayı olmalı adamlar hiç iplememiş.

BATUMUT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Nerden yaptım güncellemeyi yapmaz olaydım hard reset te atmama rağmen batarya dolmak bilmiyor %98 de kalıyor bildirimlerde de sorun var yemin ediyorum cihazdan soğudum.
Aynı sorunlar bende ve ulaştığım bazı kişilerde de var. Rezalet resmen

tilgaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tim
Cihazım
mi note10 lite
Konular
1
Slmlr,turbo sarj cihazim yok fakat hizli sarj var. Mi nin standart sarji var ve 4-5 gundur 12.1.1 bu global romdayim sarj %100 doluyor,sensor problemi yok gayet memnunum, pil omrude kisalmadi gayet iyi gerci 11.0.8 dede iyiydi.mi flash ile 12.0.3 e ordan 12.1.1 e ota ile yukseldi bilgi vermek istedim(not:yurtdisi telefon)

as1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
note 6 pro
Konular
0
Arkadaşlar android 11 güncellemesi ile ilgili tüm şikayetleri okudum bende bunların hiçbiri olmadım 12.1 güncellemesi yaptım şu an bende sıkıntı yok şarjım %100 oluyor ve de güzel gidiyor wifi sorunu yaşamadım parmak izi ve sensör de daha öncekine göre daha iyi olmuş benim şansıma mı nedir(:

sparco7000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Orm. End. Müh.
Konular
5
Arkadaslar telefonu ilk aldigimda miui 11 yuklu olarak actim. Ekran surem 11-12 saat civariydi. Sonra miui 12 geldi yukledim ekran surem 6-8 saat arasi gitmeye basladi. Ardindan miui 12.1.1.0 geldi onu da yukledim bu sefer ekran suresi iyice kisaldi 5-6 saat arasi gitmeye basladi. Ayrica ilave sorunlar olustu. Bir telefon bu kadar berbat hale getirilebilir. Ayrica basindan beri google uygulamalari oldugu icin rahatsiz oluyordum. Sonunda dayanamayip eu 11.0.8 yukledim. Ve suan xiaomi cihaz kullandigimi tekrar hissediyorum. Kesinlikle eu 11.0.8 yuklemenizi tavsiye ederim. Cihazdan zevk almaya basladim tekrar.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Hocam neden garantiye göndermiyorsunuz ki? Kendi hataları değil mi, bırakın ne halt edeceklerse edip düzeltsinler telefonu. Bir dahaki güncellemeyi bekleyene kadar telefonunuzun ömrü daha da kısalmaya devam ediyor. Benden söylemesi
Hocam siz eski sürümdesiniz. Lütfen accu battery uygulamasını kurup, batarya %25 e geldiğinde accu battery uygulamasının gösterdiği voltaj değerlerini paylaşır mısınız? Bu güncelleme ya bataryayı bozdu yada değerlerin tamamı yanlış. Şimdiden teşekkür ederim.

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Hocam siz eski sürümdesiniz. Lütfen accu battery uygulamasını kurup, batarya %25 e geldiğinde accu battery uygulamasının gösterdiği voltaj değerlerini paylaşır mısınız? Bu güncelleme ya bataryayı bozdu yada değerlerin tamamı yanlış. Şimdiden teşekkür ederim.
Tamamdır hocam, yüzdelik o değere gelince bakıp size dönüş sağlarım.

Üst Alt