- Adım
- Cengiz
- Cihazım
- Note 10 Lite
- Konular
- 1
Teşekkür ederim hocam beklemekteyim.Tamamdır hocam, yüzdelik o değere gelince bakıp size dönüş sağlarım.
Teşekkür ederim hocam beklemekteyim.Tamamdır hocam, yüzdelik o değere gelince bakıp size dönüş sağlarım.
Hocam ben bu uygulamayı indirdim ama önceden hiç kullanmamıştım. Şimdi size atmam geren değerin ekran görüntüsü atarmısınız. Hangileri lazımsa ona göre göndereyim, birsürü değer var çünküTeşekkür ederim hocam beklemekteyim.
Hocam ben bu uygulamayı indirdim ama önceden hiç kullanmamıştım. Şimdi size atmam geren değerin ekran görüntüsü atarmısınız. Hangileri lazımsa ona göre göndereyim, birsürü değer var çünkü
Hocam siz söylediğiniz zaman telefon %13 dü. Şimdi %4. Şarj ederken ve telefon seviyesi %25 iken yine ayrı ayrı SS gönderirim sizeMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam voltaj yazan kısmı görmek istiyorum. Telefonu bir 10 dakika boşta bırakıp öyle programa girip atarsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler hocam. Şarj olurken batarya yüklü olacağı için o değerin pek önemi kalmıyor ama bir dahaki %25 de atarsınız bana imkanınız olursa. Görsel için çok teşekkür ederim..Hocam siz söylediğiniz zaman telefon %13 dü. Şimdi %4. Şarj ederken ve telefon seviyesi %25 iken yine ayrı ayrı SS gönderirim sizeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rica ederim hocam. İstediğiniz herhangi bir değer olur ya da başka bir şey, söyleyin. Yardımcı olabileceğim her türlü konuda elimden geleni yapmaya çalışırım. %25 e geldiğinde atarım. Bu akşam şarj edecem, yarın ya da en geç öbür gün atarım inşallah.Teşekkürler hocam. Şarj olurken batarya yüklü olacağı için o değerin pek önemi kalmıyor ama bir dahaki %25 de atarsınız bana imkanınız olursa. Görsel için çok teşekkür ederim..
Eywallah üstad.Rica ederim hocam. İstediğiniz herhangi bir değer olur ya da başka bir şey, söyleyin. Yardımcı olabileceğim her türlü konuda elimden geleni yapmaya çalışırım. %25 e geldiğinde atarım. Bu akşam şarj edecem, yarın ya da en geç öbür gün atarım inşallah.
Sanırım sen bataryayı 0 - 100 arası kullanıyorsun hocam. Hazır bu uygulamayı indirmişken şunu söylemek istiyorum sana. 3v altına lityum iyon & polimer pillerin düşürülmemesi gerekiyor. Uzun ömürlü olması ve batarya sağlığı açısından. Sen yine 3.2 v altına pek düşürme..Eywallah üstad.
Hocam 3.2v den kastınız ne tam olarak?Sanırım sen bataryayı 0 - 100 arası kullanıyorsun hocam. Hazır bu uygulamayı indirmişken şunu söylemek istiyorum sana. 3v altına lityum iyon & polimer pillerin düşürülmemesi gerekiyor. Uzun ömürlü olması ve batarya sağlığı açısından. Sen yine 3.2 v altına pek düşürme..
Volt.Hocam 3.2v den kastınız ne tam olarak?