Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Bildirim sorunu ilk yüklediğimde yoktu. Andoid seçiliydi ilk başta fakat ben denemek için mıuı bilrimini seçtim ve daha da düzelmedi. Hard reset attım düzelme olmadı. Şuan güncellemeyi tekrar indirip kursam yararı olur mu acaba?

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Bildirim sorunu ilk yüklediğimde yoktu. Andoid seçiliydi ilk başta fakat ben denemek için mıuı bilrimini seçtim ve daha da düzelmedi. Hard reset attım düzelme olmadı. Şuan güncellemeyi tekrar indirip kursam yararı olur mu acabindi

Bildirim sorunu ilk yüklediğimde yoktu. Andoid seçiliydi ilk başta fakat ben denemek için mıuı bilrimini seçtim ve daha da düzelmedi. Hard reset attım düzelme olmadı. Şuan güncellemeyi tekrar indirip kursam yararı olur mu acaba?
Tahminimce düzelir ama bence başka rom yükle en son güncelleme benim içime pek sinmedi inşallah 12.5 geldiğinde adam akıllı bir şey yaparlar

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
12.5 güncellemesi için beta kaydı kaydı yaptıracaktım. Mi note 10 lite için yoktu. Umarım güncellemeyi erken verirler. Söylentiler mart nisan ayı için geçerli. İnşallah mart gibi gelir bu cihaza. Çekilecek dert değil 12.1.1

Ferzah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Hocam biraz önce denedim bir değişiklik yok boşuna uğraşma.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Tahminimce düzelir ama bence başka rom yükle en son güncelleme benim içime pek sinmedi inşallah 12.5 geldiğinde adam akıllı bir şey yaparlar
Hocam ben garantiyi bozma taraftarı değilim. bu sebepten dolayı ne gelirse şansımıza :D

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Xiaomi note 10 lite 12.5 güncellemesi ikinci çeyrek sonlarına doğru gelecekmiş haberlere göre. Buda temmuz - ağustos ayına tekamül eder. Twrp falan yüklemeden mi flash tool ile sadece bl kilidini açıp, android 10 miui 11 e geri dönebilir miyiz acaba? Bu tip konular hakkında bilgi sahibi olanlar bilgilendirir mi? Çok makbule geçer.. Güncel dosyaların listesini de söylerler ise ben bu sürüm düşürme işini yapma taraftarıyım. Stoya, umarım görür.

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Xiaomi note 10 lite 12.5 güncellemesi ikinci çeyrek sonlarına doğru gelecekmiş haberlere göre. Buda temmuz - ağustos ayına tekamül eder. Twrp falan yüklemeden mi flash tool ile sadece bl kilidini açıp, android 10 miui 11 e geri dönebilir miyiz acaba? Bu tip konular hakkında bilgi sahibi olanlar bilgilendirir mi? Çok makbule geçer.. Güncel dosyaların listesini de söylerler ise ben bu sürüm düşürme işini yapma taraftarıyım. Stoya, umarım görür.
Olabilir ama güncellemeden önceki sürüme dönebilirsin sadece ben tam bilmiyorum çünkü mi flash tool ile hiç rom yüklemedim bende bilmek isterim nasıl yapildiğini

Blacklight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Bi yolu varsa ben de android 10 a dönmeyi çok isterim.

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Bi yolu varsa ben de android 10 a dönmeyi çok isterim.
Var tabiki eğer cihazında garanti yoksa forumdan rahatlıkla nasıl yapılır bulursun

Eğer garantili ise mi flash tool ile sadece önceki sürüme dönebilirsin

Blacklight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Var tabiki eğer cihazında garanti yoksa forumdan rahatlıkla nasıl yapılır bulursun

Eğer garantili ise mi flash tool ile sadece önceki sürüme dönebilirsin
Cihazım garantili hocam Xiaomi dünyasında yeniyim nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem

Üst Alt