Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Troublesome, BL kilit açtıktan sonra istediğin sürüme dönebilirsin...

Hangi yöntem kolayına gelirse...

Buradan da istediğin sürümün fastboot dosyasını indirebilirsin...

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Troublesome, BL kilit açtıktan sonra istediğin sürüme dönebilirsin...

Hangi yöntem kolayına gelirse...

Buradan da istediğin sürümün fastboot dosyasını indirebilirsin...

Teşekkürler Stoya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Var tabiki eğer cihazında garanti yoksa forumdan rahatlıkla nasıl yapılır bulursun

Eğer garantili ise mi flash tool ile sadece önceki sürüme dönebilirsin
Garantili cihaz. Garanti bozulmadan nasıl yapacağız o işi arkadaşım? Lütfen biraz bahseder misin? Çekilecek dert değil bu sürüm. 5 aylık cihazı satmayı bile düşünüyorum..

Stoya mi flash tool ile bl kilidi açmadan garanti bozdurmadan Bir önceki sürüme geçme ihtimali varmı hakikaten? İlla Android 10 MIUI 11 olması şart değil MIUI 12.1.1 olmasın Yeter. Arkadaş nasıl Bir yöntemden bahsetmiş ben anlamadım. Ben çok bilgi sahibi değilim. Eğer varsa öyle birşey öyle yapalım madem. Siz ne diyorsunuz?

Son düzenleme:

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Cihazım garantili hocam Xiaomi dünyasında yeniyim nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem
Hocam benim garantisiz o yüzden hiç mi flash kullanmama gerek kalmadı bu yüzden fazla bilgim yok sizi yanlış yönlendirmek istemem daha bilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Troublesome, Kilit açılmadan mümkün değil.
Eywallah hocam teşekkür ederim. Bahsettiniz konulara göz gezdirdim. Benim gibi Bilgisi olmayanlar için videolu anlatımlarınız çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Musait bir zamanda yapmayı düşünüyorum.

Bi yolu varsa ben de android 10 a dönmeyi çok isterim.
Blacklight miui 12.1.1 güncellemesinden sonra batarya sağlığınıza avcı battery ile baktınız mı? Benim sağlık bu güncelleme sonrası 58 civarı. Merak ediyorum acaba sizde bu uygulamayı kurup bakabilir misiniz? Fiziksel bir hataya mı sebep oldu acaba bu güncelleme bataryalarda. Gerçi geçen gün paylaştım 100 den 0 a youtube 17 saat 40 dakika almıştı. Performansından %40 civarı kaybeden bir pil sanıyorum ki bu ekran süresini veremez. Sizde bu durumu kontrol edip bana dönüş sağlar iseniz bir nebze taşlar yerine oturacak. Teşekkür ederim.

Blacklight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Eywallah hocam teşekkür ederim. Bahsettiniz konulara göz gezdirdim. Benim gibi Bilgisi olmayanlar için videolu anlatımlarınız çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Musait bir zamanda yapmayı düşünüyorum.

Blacklight miui 12.1.1 güncellemesinden sonra batarya sağlığınıza avcı battery ile baktınız mı? Benim sağlık bu güncelleme sonrası 58 civarı. Merak ediyorum acaba sizde bu uygulamayı kurup bakabilir misiniz? Fiziksel bir hataya mı sebep oldu acaba bu güncelleme bataryalarda. Gerçi geçen gün paylaştım 100 den 0 a youtube 17 saat 40 dakika almıştı. Performansından %40 civarı kaybeden bir pil sanıyorum ki bu ekran süresini veremez. Sizde bu durumu kontrol edip bana dönüş sağlar iseniz bir nebze taşlar yerine oturacak. Teşekkür ederim.
Güncelleme sonrası batarya sağlığı 60 benzer sorunları yaşıyoruz dün aldığım ekran süresi yaklaşık 13 saat hata var mı yok mu bilmiyorum bildiğim tek birşey varsa oda bu cihazı satmak olacak.

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Güncelleme sonrası batarya sağlığı 60 benzer sorunları yaşıyoruz dün aldığım ekran süresi yaklaşık 13 saat hata var mı yok mu bilmiyorum bildiğim tek birşey varsa oda bu cihazı satmak olacak.
13 saati hangi kullanım senaryosunda aldınız hocam? Benim gibi youtube testi yapın bence. Mizancell kanalında note 10 pro 15 saat 30 dakika almıştı. Buna yakın youtube ekran süresi alırsanız bilin ki bataryanızda sorun yoktur.

Behsam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
android 6
Cihazım
redmi note4
Konular
7
Arkadaslar A11 12.1.1 bu romu kimse kurmasin .Ben hepsini denedim .Hepsi hatali
Zaten 12.0.3 den bir farkida yok .Miui 12.5 i bekliyelim

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Teşekkürler Stoya.

Garantili cihaz. Garanti bozulmadan nasıl yapacağız o işi arkadaşım? Lütfen biraz bahseder misin? Çekilecek dert değil bu sürüm. 5 aylık cihazı satmayı bile düşünüyorum..

Stoya mi flash tool ile bl kilidi açmadan garanti bozdurmadan Bir önceki sürüme geçme ihtimali varmı hakikaten? İlla Android 10 MIUI 11 olması şart değil MIUI 12.1.1 olmasın Yeter. Arkadaş nasıl Bir yöntemden bahsetmiş ben anlamadım. Ben çok bilgi sahibi değilim. Eğer varsa öyle birşey öyle yapalım madem. Siz ne diyorsunuz?
evet var ancak orada mi notr 10 lite için en son sürüm 12.0.3.0 görünüyor ise 12.0.3 geri dönebilirsiniz 12.1.1 görünüyor ise şahsen denemdim geçemezsiniz büyük ihtimalle xiaomi mi tool ile denemeniz lazım

tualtuana

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
11
Bu güncellemede yazılan şikayetlerden ziyade şöyle bir problemim var ; wifi açıkken görüşmede sesim girmiyor karşı tarafa sesler de karışık geliyor, wifi yi kapatınca en ufak sorun yok.. güncellemeden sonra oldu..

Üst Alt