Rom [Android 11] Mi Note 10 Lite Global Kararlı V12.1.1.0.RFNMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 303
  • Görüntüleme 25K

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
İşin garibi arkadaşım 2 ay önce aldı bu cihazı miui 11 den miui 12.03 güncellemesi gelmiş hafta sonu. Demek o ki, 12.1.1 xiaomi iptal etmiş. 12.1.1 öncesi 12.03 dü zaten. Adamlar farkında çöp bir güncelleme olduğunun.

Behsam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
android 6
Cihazım
redmi note4
Konular
7
Merhaba
7 saat once xiaomi .eu A11 12.1.1 roma guncelleme yapib yayinlamis.
Acaba kuran oldumu?

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Merhaba
7 saat once xiaomi .eu A11 12.1.1 roma guncelleme yapib yayinlamis.
Acaba kuran oldumu?
Nasıl bir güncelleme ek güncelleme mi? Ekran görüntüsünü atabilir misin? Geldiyse hemen kur.. Bundan daha kötüsü olamazdı.

MelPro53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Aslıyüksek
Konular
13
Telefonu 22 ocakta satmıştım o zamandan bu yana oneplus nord kullanıyorum ve bu telefonun bir sürü hatası olduğunu anlamış oldum oneplustan sonra;
1-En önemlisi bence ahize sensörü cidden bozuk mi note 10 lite ın , nord da ekran şak diye kapanıyor yatay dururken bile hala daha buna alışamadım 6 ay bozuk sensör kullanınca.Karşı tarafın mikrofon kapandığından sesin gelmiyor sorunları artık yaşanmıyor konuşmalarımı düzgün yapabiliyorum son 2 haftadır.
2-Canımı en çok sıkan durumlardan birisi de bu MIUI arayüzü sorunları ve MIUI güncellemeleri özellikle bu telefon için her gelen güncelleme de bir hata ile karşılaştım Youtube Vanced orjinal romda yüklenemiyor pil optimizasyonu yüzünden Instagram DM bildirimleri 10 dakika sonra geliyordu satmamın en büyük sebebi cidden bu.
3-Xiaomi bulut servisine her açıldığında telefon mesaj göndermiş 600 tl ye yakın bir telefon faturası ödedim bu olmasaydı mi 10t alabilirdim belki de paramı yedi :) çok sinirlendim o an ama şu an sakinim.
4-Smsler gitmiyordu ya bildiğin paket alıyorsun para verip faturalı 1000sms in var ama sms atamıyorsun ? Cidden bu sorun 2 ay felan sürdü satarkende sürüyordu alan adam ne yapmıştır bilmem 100 kere sıfırlamama rağmen düzelmedi.
5-5260 mah pil oneplus nordun 4115 mah pili ile aynı performansta hatta oneplus daha iyi bile diyebilirim.
6-Wi-Fi sorunları ah ah 5ghz modemin tadını nordda aldım diyebilirim cidden modemi kullanamıyormuşum sürekli kopmalar ağ hızı düşmesi vs. bir sürü sorun oldu wifi kısmında nordda bunları yaşamadım geç bağlanma sorunu vardı nordda da güncelleme geldi yaptım düzeltilmiş.
7-Arayüz olarak oxygen os kesinlikle androidin iosu diyebilirim stabilite olarak çok beğendim.Oneplus bu telefona güncelleme getirdi ve kafamda eksik olan her şey çözülmüş cidden geri dönüşleri dikkate alan bir firma olduğu düşüncesindeyim.
Amacım tartışma yaratmak değil forum yetkilileri yanlış anlamasın sadece ya acaba benim telefonum mu sadece böyle diyen kişiler için yazdım bu yazıyı.İyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu 22 ocakta satmıştım o zamandan bu yana oneplus nord kullanıyorum ve bu telefonun bir sürü hatası olduğunu anlamış oldum oneplustan sonra;
1-En önemlisi bence ahize sensörü cidden bozuk mi note 10 lite ın , nord da ekran şak diye kapanıyor yatay dururken bile hala daha buna alışamadım 6 ay bozuk sensör kullanınca.Karşı tarafın mikrofon kapandığından sesin gelmiyor sorunları artık yaşanmıyor konuşmalarımı düzgün yapabiliyorum son 2 haftadır.
2-Canımı en çok sıkan durumlardan birisi de bu MIUI arayüzü sorunları ve MIUI güncellemeleri özellikle bu telefon için her gelen güncelleme de bir hata ile karşılaştım Youtube Vanced orjinal romda yüklenemiyor pil optimizasyonu yüzünden Instagram DM bildirimleri 10 dakika sonra geliyordu satmamın en büyük sebebi cidden bu.
3-Xiaomi bulut servisine her açıldığında telefon mesaj göndermiş 600 tl ye yakın bir telefon faturası ödedim bu olmasaydı mi 10t alabilirdim belki de paramı yedi :) çok sinirlendim o an ama şu an sakinim.
4-Smsler gitmiyordu ya bildiğin paket alıyorsun para verip faturalı 1000sms in var ama sms atamıyorsun ? Cidden bu sorun 2 ay felan sürdü satarkende sürüyordu alan adam ne yapmıştır bilmem 100 kere sıfırlamama rağmen düzelmedi.
5-5260 mah pil oneplus nordun 4115 mah pili ile aynı performansta hatta oneplus daha iyi bile diyebilirim.
6-Wi-Fi sorunları ah ah 5ghz modemin tadını nordda aldım diyebilirim cidden modemi kullanamıyormuşum sürekli kopmalar ağ hızı düşmesi vs. bir sürü sorun oldu wifi kısmında nordda bunları yaşamadım geç bağlanma sorunu vardı nordda da güncelleme geldi yaptım düzeltilmiş.
7-Arayüz olarak oxygen os kesinlikle androidin iosu diyebilirim stabilite olarak çok beğendim.Oneplus bu telefona güncelleme getirdi ve kafamda eksik olan her şey çözülmüş cidden geri dönüşleri dikkate alan bir firma olduğu düşüncesindeyim.
Amacım tartışma yaratmak değil forum yetkilileri yanlış anlamasın sadece ya acaba benim telefonum mu sadece böyle diyen kişiler için yazdım bu yazıyı.İyi günler.
Bir sorunu daha unutmuşum android 11 güncellemesinde en son satacağım günden 2 gün önce 97 ye kadar şarj oluyordu o günden sonra zaten benim için bu cihaz bitti dedim.

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
MelPro53, Cihazın kendi konusuna da yazarsanız alacaklar için bir rehber olur...

MelPro53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Aslıyüksek
Konular
13
MelPro53, Cihazın kendi konusuna da yazarsanız alacaklar için bir rehber olur...

Oraya da yazdım Stoya Mi 10T nasıl amoled ekrandan sonra ekranı nasıl geliyor ? Ben 90Hz görünce inanamadım aradaki farka 144 nasıldır Allah bilir :D

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
MelPro53, Bir amoled olmasa da bir lcd gibi de değil :)

Bildiğin tereyağ/zeytinyağ misali akıyor ekran :)

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
MelPro53, Bir amoled olmasa da bir lcd gibi de değil :)

Bildiğin tereyağ/zeytinyağ misali akıyor ekran :)
MI 10T düşünüyordum hocam ama Amoled'in koyu tonları bağımlılık yaptı,LCD kullanınca baya sırıtıyor ve çentik kısımları nedense LCD panellerde puslu oluyor :D Şuan K40S ve K40'ı bekliyorum(Pro'su 600 dolar olacak dediler :( ) 400-450 dolar civarına SDM 870 (865+'dan 10-20k fazla puan alıyor)ve 90hz veya 120hz amoled panel sunacağını söylüyorlar.Belki daha ucuz olur belli mi olur? Sevindir bizi Xiaomi :D

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
equuleus, K serileri ÇİN ve Hindistan için üretiliyor ve onlarda BAND 20 yok, kullanırken sorun olmayabilir ama satarken sıkıntı olur,tercih senin...

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
equuleus, K serileri ÇİN ve Hindistan için üretiliyor ve onlarda BAND 20 yok, kullanırken sorun olmayabilir ama satarken sıkıntı olur,tercih senin...
Muhtemelen globale sürerler hocam o cihazları.K40 Poco F3 olabilir.K40S için de Mi 11 SE olabilir deniyor.Tüm seri 25 şubatta tanıtılacak,merakla bekliyorum :D

Üst Alt