İnceleme 9T Pro Wifi Kullanımında Aşırı Güç Tüketimi

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Bununla ilgili bir konu var mı forumda hocam ?

magisk üzerinden riru - Edxposed diye aratın. edxposed kurmak için magisk 20.4 istiyor. magisk sürümü daha eskiyse güncelleyiniz. sonra yine magisk üzerinden riru - core uygulamasını istiyor. onu da kuruyorsunuz. xposed kurduktan sonra modüllerin içinden custoMiuizer aratıp , onu kuruyorsunuz. kurduktan sonra xposed üzerinden modüllere girip customiuizer'i aktive edip, telefonu yeniden başlatın. yeniden açıldığında uygulamayı kullanabilirsiniz

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
magisk üzerinden riru - Edxposed diye aratın. edxposed kurmak için magisk 20.4 istiyor. magisk sürümü daha eskiyse güncelleyiniz. sonra yine magisk üzerinden riru - core uygulamasını istiyor. onu da kuruyorsunuz. xposed kurduktan sonra modüllerin içinden custoMiuizer aratıp , onu kuruyorsunuz. kurduktan sonra xposed üzerinden modüllere girip customiuizer'i aktive edip, telefonu yeniden başlatın. yeniden açıldığında uygulamayı kullanabilirsiniz
Hocam 20.4 kullanıyorum ve o dediğinizi kurmaya çalıştığımda installation failed diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ilk core'u kurdum sonra normal xposedi böyle kurdu , ilginç. Sonra dediğiniz customiuizeri bulamadım.

Son düzenleme:

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Hocam 20.4 kullanıyorum ve o dediğinizi kurmaya çalıştığımda installation failed diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ilk core'u kurdum sonra normal xposedi böyle kurdu , ilginç. Sonra dediğiniz customiuizeri bulamadım.

ordan olması şart değil, play store'dan kurdum demiştiniz. önce uninstall edip, sonra play'den tekrar kurun uygulamayı. xposed'ın özelliği modülü aktive etmeniz gerekiyor. modülü aktive ettikten sonra da telefonu yeniden başlatın. yeniden başlattığınızda customiuizer'in çalışır hale gelmesi lazım. customiuizer uygulaması üzerinden yaptığınız değişiklikleri de hemen göstermez, yaptığınız değişikliklerin aktif olması için telefonu yeniden başlatmanız lazım

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
ordan olması şart değil, play store'dan kurdum demiştiniz. önce uninstall edip, sonra play'den tekrar kurun uygulamayı. xposed'ın özelliği modülü aktive etmeniz gerekiyor. modülü aktive ettikten sonra da telefonu yeniden başlatın. yeniden başlattığınızda customiuizer'in çalışır hale gelmesi lazım
Hallettim hocam teşekkürler. Pek çok ayar var burada bir çoğu çalışmasada güzel tekrardan teşekkür ederim.

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Hallettim hocam teşekkürler. Pek çok ayar var burada bir çoğu çalışmasada güzel tekrardan teşekkür ederim.

hocam yaptığınız değişikliklerin çalışması için telefonu yeniden başlatmanız gerekiyor. mesela ekranı çift tıklayarak kilitleme, 2-3 farklı yerde bu seçenek çıkıyor, ben hepsini aktif ettim. telefonu açıp kapadıktan sonra çalıştı. genişletilmiş yeniden başlatma menüsü , saatin yanında saniye göstermesi vs. benim denediklerim çalıştı genelde.

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
hocam yaptığınız değişikliklerin çalışması için telefonu yeniden başlatmanız gerekiyor. mesela ekranı çift tıklayarak kilitleme, 2-3 farklı yerde bu seçenek çıkıyor, ben hepsini aktif ettim. telefonu açıp kapadıktan sonra çalıştı. genişletilmiş yeniden başlatma menüsü , saatin yanında saniye göstermesi vs. benim denediklerim çalıştı genelde.
Hocam çift tıkla kapa aktif ettiğim halde çalışmadı, 4G yerine LTE göster filan bunları çalıştıramadım.Google discovery ve saatin yanında ki saniyeyi aktif edebildim diğerleri olmadı maalesef.

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Valla hocam sizin bileceğiniz bir durum :) Farklılık gösterebilir fakat kullanan çoğu kişi ben de dahil baya memnunum.
Hocam eu 12.03 mu yoksa global 12.3 mu denediniz mi uzun süre

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Hocam eu 12.03 mu yoksa global 12.3 mu denediniz mi uzun süre
Hocam şarj konusunda kıyaslama yapacak olursak bende çıkan sonuçlar , bazı yerlerde eu daha iyiydi bazı kısımlarda global. Mesela mobile legends,wild rift,kof allstar oynuyorum bu oyunlarda eu bi tık daha az şarj harcıyordu. Wifi tüketiminde global bariz daha iyi fakat oyunlarda bi tık fazla şarj yiyor.Mesela ama cihaz kapalı durumdayken şarj tüketimi globalde daha iyi , örnek vermek gerekirse 8 saat uyudunuz globalde %2'lik kayıp oluyor eu'da %4 kadar ince detaylara inmek gerekirse durum bu. Mobil veride şarj tüketimine gelirsek bu aralar pek dışarı çıkmıyorum oyüzden birşey diyemeyecem fakat forumdaki arkadaşlar mobil veri konusunda eu daha iyi diyorlar.Euda 9-10 saat mobil veride süre alıyormuş , globalin bu kadar süre alabileceğini zannetmiyorum.Uzun lafın kısası gününüz dışarıda geçiyorsa eu kullanın , günün çoğunluğu evde geçiyorsa global. (evdeyken her an şarj aleti bulabiliyoruz ama dışarıda pek mümkün olmuyor oyüzden oyumu eudan yana kullanıyorum :) )

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Hocam şarj konusunda kıyaslama yapacak olursak bende çıkan sonuçlar , bazı yerlerde eu daha iyiydi bazı kısımlarda global. Mesela mobile legends,wild rift,kof allstar oynuyorum bu oyunlarda eu bi tık daha az şarj harcıyordu. Wifi tüketiminde global bariz daha iyi fakat oyunlarda bi tık fazla şarj yiyor.Mesela ama cihaz kapalı durumdayken şarj tüketimi globalde daha iyi , örnek vermek gerekirse 8 saat uyudunuz globalde %2'lik kayıp oluyor eu'da %4 kadar ince detaylara inmek gerekirse durum bu. Mobil veride şarj tüketimine gelirsek bu aralar pek dışarı çıkmıyorum oyüzden birşey diyemeyecem fakat forumdaki arkadaşlar mobil veri konusunda eu daha iyi diyorlar.Euda 9-10 saat mobil veride süre alıyormuş , globalin bu kadar süre alabileceğini zannetmiyorum.Uzun lafın kısası gününüz dışarıda geçiyorsa eu kullanın , günün çoğunluğu evde geçiyorsa global. (evdeyken her an şarj aleti bulabiliyoruz ama dışarıda pek mümkün olmuyor oyüzden oyumu eudan yana kullanıyorum :) )
global yükledim de 2 /3 gündür eu da güzeldi ama kalayım globalde biraz siz rom denerseniz yine yazın hangisi iyi ise ona geçeriz :D

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
miui 12 sürümü olduğunu görünce Revos yükledim , en son sürümünü.
açıklamalarında mümkün olduğunca az değişiklik yapıldı diyor. custom romun bu şekilde pek bir anlamı olmuyor bence. öyle olsa global romu kullanırım zaten. her neyse ekran süresi olarak yeterli değildi. şu an mevcut custom miui 12 custom romlar genelde 12.0.2 sürüm global üzerine bina edilmiş. 12.0.3 tabanlı romlar çıkarsa her açıdan daha iyi sonuçlar ortaya çıkabilir. o yüzden şu an Resurrection Remix 8.6.2 'de bekliyorum. daha önce söylediğim gibi RR aosp tabanlı bir rom, performansı, ekran süresi gerçekten iyi düzeyde. telefondaki hemen her şeyi özelleştirebiliyorsunuz. miui temalar 'dan, mi hesabından mahrum kalıyorsunuz belki ama telefonun her türlü arayüzünü tamamen kendi zevkinize göre değiştirebiliyorsunuz.. ortaya renkli, göze hoş gelen tasarımlar çıkabiliyor.

Üst Alt