- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Meslek
- Ortodontist
- Konular
- 6
Miroom çok güzel romdu ancak 3 4 ay oldu romun geliştirilmesi durduralı. Yani güncelleme beklemeyin hocam.kullandığınız bazı programlardan kaynaklı olabilir belki. instagram falan gibi. ben şu an bir romu en fazla bir gün deniyorum. hiç bir program kurmadan , youtube'dan wifi ile diriliş ertuğrul'u açıyorum zaten bir bölümü 2 saat sürüyor.. bu şekilde en kısa sürede ekran süresini almış oluyorum. genelde 1 gün civarı da bekleme alacak şekilde bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
miroom 12.0.2 global rom 12.0.2 tabanlı bir rom. tahmini 9-9.5 saat ekran süresi+ 1 gün bekleme aldım. sunduğu görsel özelliklere göre iyi bir süre aslında.. ama ilerde miroom'un 12.0.3 global tabanlı bir sürümü çıkar diye tahmin ediyorum. bu sürümü beklemekte yarar var, 12.0.3 batarya performansı konusunda daha çok övüldüğü için miroom sürümü de daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
miroom 12.0.2'yi beğendiğimi söylemeliyim. görsel olarak oldukça iyi. mesela birçok rom denedim kısa sürede , içlerinde AOD'un sorunsuz olarak çalıştığı tek custom rom diyebilirim. batarya performansı da iyi. şimdi global 12.0.3'ü deneyip, miroom'un yeni versiyonu çıkana kadar o romda kalabilirim diye tahmin ediyorum.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi