İnceleme 9T Pro Wifi Kullanımında Aşırı Güç Tüketimi

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
hocam nasıl beğendiniz mi rom'u? ben de 2-3 gündür kullanıyorum. batarya performansı iyi durumda. full wifi açıkken 9 saat ekran süresi + 1 gün bekleme aldım. pil kullanım istatistikleri eu beta'da olduğu gibi bunda da hatalı gösteriyor. mesela gece yatmadan önce tam 1 gün bekleme ve 9 saat ekran süresi gördüm. sabah tekrar baktım ekran süresi kendiliğinden 8.5 saate düşmüştü, ilerleyen saatlerde daha da geriledi.. bekleme süresine 8 saat eklemesi gerekirken hala aynı, 1 gün gösteriyordu. oneos setting ayarı güzel düşünülmüş ama fazla detay yok. umarım zamanla gelişir. ayrıca güncellemeyi de kendi ota'sından yapmak mümkün olacak sanırım. bu haliyle iyi bir rom. peki bu geliştiricilere nasıl ulaşabiliriz ? oneos setting için birkaç ufak ekleme rica etsek.
Valla hocam nasıl ulaşırız bilmem ama daha yeni çıktığı için rom, birde çok iddialı giriş yaptılar bundan ötürü daha yeni özelleştirmeler getirirler diye düşünüyorum.Ekran süresi olarakta iyi bence.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Beyler şuan ki ekran süreleriniz nasıl hangi romu kullanıyonuz

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Valla hocam nasıl ulaşırız bilmem ama daha yeni çıktığı için rom, birde çok iddialı giriş yaptılar bundan ötürü daha yeni özelleştirmeler getirirler diye düşünüyorum.Ekran süresi olarakta iyi bence.

hocam 17 kasımdan bu yana güncellemesi çıkmadı. acaba ben mi yanlış yerden takip ediyorum , kendi sitesinden bakıyorum. hızlı çıktı ama pek hızlı ilerlemeyecek sanırım. bu arada ben yeni çıkan eu stable 12.0.6 kurdum. genel olarak kullananlar memnun

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
hocam 17 kasımdan bu yana güncellemesi çıkmadı. acaba ben mi yanlış yerden takip ediyorum , kendi sitesinden bakıyorum. hızlı çıktı ama pek hızlı ilerlemeyecek sanırım. bu arada ben yeni çıkan eu stable 12.0.6 kurdum. genel olarak kullananlar memnun
Hocam telegram grubunda ocak gibi stabil sürümle döneceklerini yazmışlardı.Şuan bu romda değilim ama gayet güzel ekran süresi veriyordu hocam 9-9 buçuk saat alıyordum.

Üst Alt