Hocam benim kilidin açılması ayın 18i'nde 4 gün süresi kaldı. OEM tarafından desteklenen program kullanırsam olur mu? (mi flash tool)bootloader kilidini açmayı başarabilirseniz. GÜncellemesiz ve sıfırlamasız şekilde yapılır..
Öncelikle bootloader kilidi açıksa ve fastboot atmayı biliyorsan sıkıntısız bir şekilde fastboot atabilirsinHocam benim kilidin açılması ayın 18i'nde 4 gün süresi kaldı. OEM tarafından desteklenen program kullanırsam olur mu? (mi flash tool)
Sonradan fastboot ile hyperos yükleyebilirmiyim imei silinmeden
Kilit için bekliyorum, merak ettiğim imei gidermi gitmezmi . Ek olarak başka bir sorunum şuanda güvenilir imei programı bulmak. kendim yapmak istiyorum hazır babam ırakta çalışıyorken ailedekilerde telefon yenilemek isterse her seferinde telefoncuya gitmek istemiyorum.Öncelikle bootloader kilidi açıksa ve fastboot atmayı biliyorsan sıkıntısız bir şekilde fastboot atabilirsin
imei rom atmayla gitmez ama dirençsiz bir telefona imei atmak istersen tools programı satınalman gerekebilir onuda meslekten gelmediğin için detaylarını zor bulursunKilit için bekliyorum, merak ettiğim imei gidermi gitmezmi . Ek olarak başka bir sorunum şuanda güvenilir imei programı bulmak. kendim yapmak istiyorum hazır babam ırakta çalışıyorken ailedekilerde telefon yenilemek isterse her seferinde telefoncuya gitmek istemiyorum.
imei rom atmayla gitmez ama dirençsiz bir telefona imei atmak istersen tools programı satınalman gerekebilir onuda meslekten gelmediğin için detaylarını zor bulursun
Uzaktan destek veriyor musunuzBootloader kilidini açmanız gerekli. Açarsanız oluyor
Evet. Her türlü işlem için özel mesaj ile ulaşabilirsinizUzaktan destek veriyor musunuz
Bende aynı şekilde bir yöntem arıyorum Daha önceden mi10t pro,mi 9, poco x3 repair etmiştim.Merhaba, dirençsiz olmaz diyenler vardı bende bekledim dirençsiz repair gelmiş güzel. Daha çok paylaşılmadı sanırım ücretli programlar yapıyor ama araştırıyoruz bakalım Ulaşabilen var mı dosyalara?