Yardım 13t pro imei hakkında

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
4
qualcomm işlemcilerde uygulanan donanımsal koruma artık MTK işlemcilerde de kullanılıyor. Kapanması neredeyse imkansız denilen mtk bypass ve unlock açığı bile kapandı. 12 pro 5g de bootloader kilidini açamıyorsun..
Xiaomi redmi not 12 pro plus 5G Dirençsiz bir şekilde atılıyor burada kilit kapalı olmasın yeter ki kendi telefonumu yaptım bizzat

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
4
hangi programla ücretsizler mi yoksa lisanslı olanlarla mı
Ücretli telefoncu arkadaşım var onun kullandığı program 250 tl çift imei atıyor 😃hatta Xiaomi 13 t pro almıştım bl kilidi açık olduktan sonra oda direnç siz oluyor dedi baya sevindim içi açılmayacağı için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kilidi açmadan o an hyperos yükledim 13 t pro ya sonra ah vah ettim ama onunda yolunu buldum bypass ettim bu linkten bakın sizde yaparsınız öyle bir sorun yaşayan var ise
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Peki arkadaşlar direnç atılmış bir cihazda tekrar imei atmak gerekirse maui meta ile atabiliyor muyuz eskiden note 8 proya eng rom yukleyıp atmıştım defalarca

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Ücretli telefoncu arkadaşım var onun kullandığı program 250 tl çift imei atıyor 😃hatta Xiaomi 13 t pro almıştım bl kilidi açık olduktan sonra oda direnç siz oluyor dedi baya sevindim içi açılmayacağı için

Bu arada kilidi açmadan o an hyperos yükledim 13 t pro ya sonra ah vah ettim ama onunda yolunu buldum bypass ettim bu linkten bakın sizde yaparsınız öyle bir sorun yaşayan var ise
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
hpyperos yüklemedim tamamıyla stabil ve sorun olmadığı bir dönemde geçerim ve kilit açık hocam . benim bildiğim 13t pro desteği olan tek program dft pro , dediğiniz şey işlem ücretimi yoksa program mı ??(halen kendim yapma taraftarıyım :D)

Peki arkadaşlar direnç atılmış bir cihazda tekrar imei atmak gerekirse maui meta ile atabiliyor muyuz eskiden note 8 proya eng rom yukleyıp atmıştım defalarca
facebook gruplarına bak orada bilgi çok benim tek kaybım programların lisansının pahalı olması :(

Son düzenleme:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
hpyperos yüklemedim tamamıyla stabil ve sorun olmadığı bir dönemde geçerim ve kilit açık hocam . benim bildiğim 13t pro desteği olan tek program dft pro , dediğiniz şey işlem ücretimi yoksa program mı ??(halen kendim yapma taraftarıyım :D)

facebook gruplarına bak orada bilgi çok benim tek kaybım programların lisansının pahalı olması :(
bu program box degil sadece eng romda imei yazabiliyordum eski mtklarda sonradan bu programda guncellenmiş muhtemelen dimensityleri kapsar diye tahmin ediyorum senden bir ricam olacak uye oldugun face gruplarını özelden atar mısın

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
4
Ücretlidir büyük ihtimalle bakmadım adına programın telefon açık iken hiç bir şey silinmeden şaka gibi 1 dakika sürmeden attı Xiaomi redmi not 12 pro plus a😃 13t pro da aynı dedi sıkıntı yok MediaTek Dimensity gözünü seveyim snapdragon iyi hoş ama içi açılmadan direnç yapılmadan olmuyor

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Ücretlidir büyük ihtimalle bakmadım adına programın telefon açık iken hiç bir şey silinmeden şaka gibi 1 dakika sürmeden attı Xiaomi redmi not 12 pro plus a😃 13t pro da aynı dedi sıkıntı yok MediaTek Dimensity gözünü seveyim snapdragon iyi hoş ama içi açılmadan direnç yapılmadan olmuyor
hocam program tabikide ücretli olucak ama dediğinizi anlamamıştım imei işlemi için 250 tl mi verdiniz yoksa programın kendisimi 250 tl ?

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
12
Note 13 pro 5G telefonun var Bootloader kilidini bu sene açamazsam seneye mutlaka açacam çünkü root olmadan içim rahat etmiyor. Çin romuna geçtikten sonra reklamlardan kurtuldum. Mümkün oldukça dirence dokunmayacağım

Üst Alt