Yardım 13t pro imei hakkında

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Yetkili hesabınız olmadan mı yüklediniz eng rom mu ?? 🤨
Eng rom için yetkili hesaba gerek yok, kendinizde eng romu kurabilir imei repair yapabilrlirsiniz, yeterki direnç atılmış ve bootloader kilidi açılmış olsun

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Eng rom için yetkili hesaba gerek yok, kendinizde eng romu kurabilir imei repair yapabilrlirsiniz, yeterki direnç atılmış ve bootloader kilidi açılmış olsun
Direç sıkıntı hocam yani bulunduğum yerden dolayı kalifiyeli kişi yok . Yazılımsal ve kendi imkanlarımla yapmayı istiyotum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu telefoncuların azında dolaşan yetkili / auth meselesi nedir ? Eng için ona gerek yoksa

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Direç sıkıntı hocam yani bulunduğum yerden dolayı kalifiyeli kişi yok . Yazılımsal ve kendi imkanlarımla yapmayı istiyotum .

Bu telefoncuların azında dolaşan yetkili / auth meselesi nedir ? Eng için ona gerek yoksa
Arkadaşlar neden yazılanları ciddiye almadan ısrarla aynı soruyu soruyorsunuz yetkili hesap bl kilitli ve direnç açılmamış cihazlarda zorunlu zaten bu işlemi yaptıysanız o sıra IMEI repair işlemi yapılmış olur buda ki Hadise benim başımada geldiği üzere bl açılmış dirençle IMEI repair işlemi yapılmış olduğu hâlde imeilerin patlaması sonucu tekrardan IMEI repair işlemi yapmak

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Arkadaşlar neden yazılanları ciddiye almadan ısrarla aynı soruyu soruyorsunuz yetkili hesap bl kilitli ve direnç açılmamış cihazlarda zorunlu zaten bu işlemi yaptıysanız o sıra IMEI repair işlemi yapılmış olur buda ki Hadise benim başımada geldiği üzere bl açılmış dirençle IMEI repair işlemi yapılmış olduğu hâlde imeilerin patlaması sonucu tekrardan IMEI repair işlemi yapmak
Af buyurun 1 aydır araştırıyorum ve yavaş yavaş öğreniyorum şuan olduğu gibi yetkli hesap olayını ne olduğunu sizden öğrendim

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Af buyurun 1 aydır araştırıyorum ve yavaş yavaş öğreniyorum şuan olduğu gibi yetkli hesap olayını ne olduğunu sizden öğrendim
Eğer 13t pro kullanıyorsan ve IMEI attirmadiysan direnç işlemi yaptırma sakın yazılımla atılıyor artık hiç cihazını boşuna açtırıp riske girme ama bl kilitli ise mutlaka ac

Hocam birde Hyper OS eu da Bluetooth durduruldu hatasının üstesinden nasıl gelebilirim acaba

Dexter7.7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
2
Eğer 13t pro kullanıyorsan ve IMEI attirmadiysan direnç işlemi yaptırma sakın yazılımla atılıyor artık hiç cihazını boşuna açtırıp riske girme ama bl kilitli ise mutlaka ac

Hocam birde Hyper OS eu da Bluetooth durduruldu hatasının üstesinden nasıl gelebilirim acaba
İşte hocam araştırmayı bitirmiştim birden arkadaş yetkiliye gerek yok diyince şaşırdım normalde dft pro yetkili atıyordu. şuan elimde olmayan şey dft pro ama tel yeni olduğundan kullanım sürem bitmeye yakın halletmeyi düşünüyorum belki ücretsiz toollar ile yeni yöntem çıkar umudumdayım

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11

Global hypros kullanıyorum bu sorunla karşılaşmadım ama şunu deneyebilirsin Cihazında hangi hyperos sürümünde bluetooth çalışıyorsa o romun yükleme klasöründeki persist.img dosyasını al ardindan persist.img yi fasboot komutuyla cihazına flashlamayi dene ama bootlopa karşıda hazırlıklı ol. İşlemden önce aşağıdaki konudan persist yedeginide alabilirsin

Üst Alt