Yardım 13t pro imei hakkında

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
4
Note 13 pro 5G telefonun var Bootloader kilidini bu sene açamazsam seneye mutlaka açacam çünkü root olmadan içim rahat etmiyor. Çin romuna geçtikten sonra reklamlardan kurtuldum. Mümkün oldukça dirence dokunmayacağım
Üzülmeni istemem ama boşa snapdragon 7s g2 işlemcisi var snapdragonlar dirençsiz olmuyor. Bl kilidi açmak kolay o bişi değil açtığım konuya bak yaparsın

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
12
Üzülmeni istemem ama boşa snapdragon 7s g2 işlemcisi var snapdragonlar dirençsiz olmuyor. Bl kilidi açmak kolay o bişi değil açtığım konuya bak yaparsın
Açtığın konu note 13 pro için olmuyor. snapdragon candır MTK 1 sene sonra yoruyor cihazı

crazyhero88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 12pr
Meslek
Bilgisayar tamir
Konular
4
Açtığın konu note 13 pro için olmuyor. snapdragon candır MTK 1 sene sonra yoruyor cihazı
İşlemci ile ilgisi yok Açtığım konuda hyperos ise ordan randevuyu ala biliyorsun sonrası kolay zaten.
Mtk uzun süredir kullanmıyorum eskisi gibi değil gayet iyiler artık

AK47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Z2
Konular
1
Bende aynı şekilde bir yöntem arıyorum :) Daha önceden mi10t pro,mi 9, poco x3 repair etmiştim.
DFT Pro lazımmış bir arkadaşa yaptırdık sorunsuz şuan, fakat sıfırlama güncelleme yok :)

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Peki arkadaşlar direnç atılmış bir cihazda tekrar imei atmak gerekirse maui meta ile atabiliyor muyuz eskiden note 8 proya eng rom yukleyıp atmıştım defalarca
Ben kendim eng romla mau meta ile attim fakat ikinci kez denemedim

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Oo k60 ultraya yani süper ya☺️ benim telefon k60 ultra zaten birşey olursa imeiye ben denerim eng romu yüklüyor muyuz eu rom kurtarirmi

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Oo k60 ultraya yani süper ya☺️ benim telefon k60 ultra zaten birşey olursa imeiye ben denerim eng romu yüklüyor muyuz eu rom kurtarirmi
Hyperosta olmuyor eu denemedim eng romla yapmıştım cok basit mau metayla, modeme format atmadan direk cift sim imei yazıyorsun ve bitiyor

Üst Alt