tema

1. 1

Soru klasör yapısını nasıl değiştirebilirim ? bilgisayar telefon farketmez tarifini yağışını anlatın

resimde görüldüğü gibi 3x4 bir formatı var bu kalaörlerin...:@ ben 4x4 yapmak istiyorum!! bunu yapmayı öğreten arkadaşa çok minnettar olacağım:$ teşekkürler
  2. Aresfatih

Tema Xiaomi mi mix3 temasi

Xiaomi mi mix3 özel müze sürümü için hazırlanan tema MEGA
  3. KAPTAN_007

Yardım Kilit Ekranı Özelliksiz Tema

Merhaba! Kilit ekranında hiçbir özelliğin olmamasını istiyorum. Müzik çalar, mesaj, arama, kamera vs gibi bu özellikleri olmayan Tema önerisi Alabilir miyim? Ekrana her iki tıklayışımda müzik çalar açılıyor.
  4. by_hector

Tema Iphone xs max tema

Selamünaleyküm öncelikle vereceğim linkteki temayı türkçeleştirebilir misiniz biraz uğraştımda yapamadım çok iyi tema uzun bir süre kullanacagım yaparsanız çok sevinirim UPDATED ! [iPhone Xs Max V10] - Pure iOS 12 Experience - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum
  5. F

Soru Miui 10 Tema

Merhaba arkadaşlar. Mi tema mağazasında arama yaparken miui 10 uyumlu temaları bulmak için ne yapmamız gerekir ? Arama kısmına bunu yaz demeyin lütfen elbette ki o denenmiştir :) Benim merak ettiğim kategorize edilmiş bir biçimde görebiliyor muyuz ? Bilgilendirme yapabilecek bir arkadaş olursa...
  6. O

Yardım 5 x 6 Tema istiyorum

İstediğim sadece 5 x 6 dizilim olan tema. Klasör de 4 x 5 olsun. İkon boyu standart boyda sadece ana ekranda yanlara doğru biraz daha geniş olmalı o kadar. aslında kendim yapıyorum ama bir türlü yükleyemiyorum. 3 ncü parti yükleme yapmıyor. mi rape gibi uygulamalarla kısa süreli oluyor sonra...
  7. 1

Yardım MIUI 10 Custom Tema;

Tema yapmak istiyorum; Ama şu Google Play'deki Creator ve Edit Programları gibi dandik bir şey değil doğru düzgün Tema marketinde ki orijinal temalar gibi olsun... Rengini butonun şeklini HER ŞEYİNİ ayarlayabileceğim ücretsiz bir program yok mu ?¿ bu adamlar özel izinle yapmıyor'ya bu kadar...
  8. wellfavoured

Soru Yazı Tipi ve Tema Yapımı

Merhaba arkadaşlar... Öncelikle tlf uma istediğim yazı tipini nasıl yüklerin bunun için bir site var mı? (Miui Theme Editor hariç) Diğer bir sorum da tema yapımını detaylı anlatacak birileri var mı?
  9. savassari

Yardım Bildirim sorunu

Arkadaşlar merhaba. Mi 8 cihazım china romundayken bildirim sorunum olmuyordu. 2 gün önce Global roma geçtim. Miui 10 kuruldu otomatik olarak. Uygulama bildirimleri yukarıdan çektiğimiz bildirim panelinde gözüküyor. Mesela twitter bildirimleri vb. Ancak Gmail, Facebook vb diğer uygulamaların...
  10. lbatuhan.uzunl

Çözüldü Bu temanın ismini biliyor musunuz?

Miui 10 sitesindeki tema konusu altında böyle bir tema ile karşılaştım galiba official bir tema ama bir türlü bulamadım bilen varsa adını söyleyebilir misiniz? Teşekkürler
  11. E

Tema Tema kaydetme

Merhaba arkadaşlar Telefonu ilk aldığımda (miui 9.2.2) temelar kısmımda bulanan duvar kağıtlarını telefona direkt indiriyordu. Şuan (miui 9.5.8) böyle bir şey yok sanırım. Varsa da ben bilmiyorum. Acaba bunun bir yolu var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
  12. mesekalkan

Sohbet Mi 8 Tema

Herkese merhabalar; Arkadaşlar Mi 8 için hangi temaları kullanıyorsunuz önerilerde bulunur musunuz kendinizinkileri
  13. kadernaznaz

Tema Resolution v10 Theme {Mtz}

Resolution v10 Theme {Mtz} DOWNLOAD Şifre : www.miuiturkiye.net 6.72 MB’tır Not: Miui 10 kullanlar MTZ’yi lütfen My Themer ile kursunlar. https://play.google.com/store/apps/details?id=sid.soepic.mythemer
  14. A

Yardım MIUI Themes'den duvar kağıdı indirme

Arkadaşlar bildiğiniz gibi MIUI içerisinde Temalar adlı bir uygulama var. Buradan ben önceden 2 tane wallpaper indirmişim ve şimdi birkaç tane daha indirmek istiyorum. Ama nasıl indireceğimi unuttum. Yardımcı olabilir misiniz?
  15. H

Sohbet Merhaba

Merhabalar Yeni aldığım mi note 3 için internette bakarken gördüm siteyi. Bu platformda güzel bilgiler var. Katkida bulunan herkese teşekkürler. Telefon cok güzel.3d tema tarzinda ve açılış ekrani hakkinda bilgi döküman aradım bulamadım.yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler.
  16. by_hector

Soru Temalarla İlgili

merhabalar mıuı9 beta kullanıcısıyım son güncellemeden sonra tema indirme yerine girince herşey çince ve temaları ne satın alabiliyorum nede indirebiliyorum ekte veriyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi düzeltebilir miyiz?
  17. E

İos dark %100 türkçe

Çok beyendiğim ios temalarını bir araya getirerek %100 türkçe yaparak kullanımınıza sunmak istedim inşallah sizlerde beyenirsiniz. İndirme v1.0 MEGA Bildirim sekmesinde rusca kalan yazılar düzeltildi SkyTurk düzenlediği kilit ekranı eklendi (teşekkürler) Rehberde bulunan hızlı harfler...
  18. Sufisko

Tema Güzel Bir Tema

Tema ismi: Ampersand NY Link: -小米主题商店
  19. dalileon

Soru MIUI 9 (7.12.14) Üçüncü Parti Tema Hatası (402)

Arkadaşlar son bir kaç güncellemedir bildiğiniz gibi 3. parti temalar kurulamıyor. MIUI Theme Editor uygulaması da işe yaramıyor. Bu konu hakkında yeni geliştirilmiş bir çözüm var mı acaba?
  20. M

Rehber zhutiden tema indirme

Zhuti den temaları ucretsiz indirme anlatim video da mevcut indirdiginiz temaları miui theme editor uygulamasiyla ice aktarip sorunsuz kullanabiliyorsunuz fakat telefon yeniden baslatildiginda tekrar 3. parti tema hatasi veriyor miui 9 beta Mi5s kullaniyorum miui 8 de sorun yasanacagini...
Üst Alt