tema

1. harbor26

Tema DifferenTui v3.0 White

Different v3.0 temamın birde White sürümünü sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım :) Fark : * Beyaz bildirim paneli TEMA GÖRÜNTÜLERİ : Bildirim paneli farkı : WHITE DARK GRAY LİNK : WHITE : DifferentUI v3.0 WHİTE.mtz - Google Drive DARK GRAY : DifferentUI v3.0.mtz - Google Drive
  2. harbor26

Tema DifferentUI v3.0 [Güncellendi][FINAL]

Different v1.2 Güncellemesi geldi. v1.2 * Bazı 3.parti uygulamalara ikonlar eklendi * Yeni ve kullanışlı Ekran kilidi. * 4x2 Hava durumlu saat widget * IOS tarzı Mesajlar teması * Yeni durum çubuğu ikonları (çekim gücü, pil vs.) v2.0 * Yeni bildirim paneli. * Ufak çaplı ikon değişiklikleri *...
  3. HsnCnKly

Tema Kutsal Ay Ramazan [Mtz]

Özellikler - Zamana bağlı olarak değişen dinamik kilit ekranı ve ev ekranı duvar kağıdı (Gündüz,öğlen,akşam) - Alıntı metinleri değiştirmek için saat widgeti altına dokunun (Kilit ve ev) - Miui 8 gibi görünen (Durum çubuğu,çevirici,iletişim,vb.) - Dinamik simgeler ve hava durumu - 30+ sabit...
  4. avjx23

Yardım v5 tema uygulaması

V5 tema uygulaması nerden bulurum benim port romdaki çalışmıyor
  5. HsnCnKly

Tema Color Edition Theme by HsnCnKly

Olabildiğince renkli bir tema yapmaya çalıştım. Değişiklikler; Dosya yöneticisi, temalar, notlar, mesajlar, rehber vs. ikonlarına renk katıldı. Ayarlarda her bir seçenek başına renkli bir ikon yerleştirildi. Takvim teması, saat teması, hesap makinesi teması vs. değiştirildi. Kilit ekranı...
  6. HsnCnKly

Tema (Widget) Renkli Saat ve Hava 2x4

Temalardan içeri aktarın daha sonra saat widgetlerinden seçip uygulayın. Anlatım Saat Widgeti Temasını Seçme Siyah-Beyaz İNDİR Kırmızı-Mavi İNDİR
  7. HsnCnKly

Rehber Temaları Bilgisayara İndirme

Alıntı değildir. Ücretli ücretsiz her türlü temayı indirebilirsiniz. Temalar: http://zhuti.xiaomi.com/ İnternet Download Manager: https://mega.nz/#!HgRAyLaL!N4niJ9WSuIC8nBLbbjbywYgPQRKE28y5GeIWqD39GJc
  8. M

Yardım Miui temalar Çince??

Temalar bölümü Çince dır. Türkçe olamıyor mu. Bir de iPhone tarzı tema indiriyorum içeriği yine Çince
  9. P

Yardım Temalar uygulanamıyor

Benim problemim şu şekilde: Gerek tema merketinden gerekse dışarıdan tema yükledikten bi kaç dakika sonra kendi kendine orjinal temaya geri dönüyor. bu problemi ne şekilde halledebiliriz.
Üst Alt