tema

1. P

Tema Mi Band 4 Tema (5 Adet)

Mi Band 4 Tema Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim. Mi Band 4 kullanıcısı olarak sistem arayüzündeki temaları pek beğendiğimi söyleyemem. Daha sade temaları kullanmayı tercih etmekteyim. Bu yüzden biraz araştırma yaptım ve 5 tane beğendiğim, sade ve güzel bulduğum bu temaları sizlerle...
  2. mzo69

Tema saat widget

Merhaba arkadaşlar, Beğendim bir widget'i daha paylaşmak istedim. Kurulum: -İndirdiğiniz mtz dosyasını, hafıza/sd karta atın -Tema/yerel/temayı hafıza biriminde yükleyi seçin ve mtz dosyasını içe aktarın. -4x2 saat widgetlerden temayı seçin.
  3. Sufisko

Tema Stock Dark Tema + Dark İcon

Merhaba arkadaşlar, üzerinde bir kaç değişiklik yaptığım ( icon paketi ve duvar kağıdı) stock dark tema. Herhangi bir sorunu yok, sizlerle paylaşmak istedim :) Dosya linki : Gofile - File sharing platform, anonymous and free
  4. emre1491

Çözüldü Tema

Merhaba Mi max 2 için Fenerbahçe teması bulamadım bildiğiniz var mı yardım eder misiniz?
  5. seyitahmetyasar

Yardım Ufacık bir yer çevrilecek ve ekran boyutu

iyi akşamlar üstadlar mi9te için hazırlanmış bir tema var ekranın aşağı kısmı gözükmüyor, kilit ekranında bir yazı var ve bildirim ekranında renk problemi var, temayı çok sevmiştim animasyonu çok çok iyi lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim. indirme linki mağazada mi9te diye...
  6. Mi8

Çözüldü Tema mağaza sorunu hk.! ?

Arkadaşlar, Tema indiriyor ama uygula diyince şu anda sunucular bakımda diyor_? bilgisi olan varmı 1564576896 Sorun kendiliğinden çözüldü konu kilit.
  7. S

Yardım Sim card etkinlestirilemiyor

Selamlar Garantili red mi.note 7 4/64 modelini aldik. Ancak sim card etkinlestirilemiyor hatası aliyoruz. Hatlar internet calisiyor bu sorun neden kaynaklaniyor? Kapatma çözüme nasil ayarlariz? Ayrıca tema seciyoruz bir sure sonra olan tema gidiyor baska tema geliyor kendi kendine
  8. abuabu1221

Çözüldü Miui EU Beta Gezinti çubuğu değiştirme ?

Merhabalar iyi forumlar. Mi9 SE gezinti çubuğu şekili nasıl değiştirilir ?(Bilgisayarda) Not: Yerleri değil şekili ve tema ile.
  9. halilgurbuz

Tema birden fazla masaüstü düzeni destekli tema.

Merhaba Sevgili MiUi Türkiye Forum üyeleri. Bir tema paylaşmak istiyorum. Nedir bu temanın öne çıkan özelliği derseniz. En büyük özelliği birden fazla masaüstü düzenini desteklemesi, ayrıca animasyonlu bir masaüstü resmide var. incelemenizi tavsiye ederim. Umarım beğenirsiniz. Bu temayı indirip...
  10. halilgurbuz

Tema Karanlık Mod Kullanmak isteyenler Buyursunlar.

Merhaba dostlar. Kendim kullandığım iki temayı sizler için paylaşmak istedim. Temalar MiUi 10 içindir Bu iki tema ile beraber Dark mode yani karanlık mod desteklemeyen telefon model ve MiUi sürüm telefonunuzu, karanlık moda geçirebilirsiniz. Resimde görünen iki temayı yüklediğinizde bildirim...
  11. alperbostan

Tema POCOPHONE F1 Tema Yüklemek

Merhaba Geçenlerde Tema - Android Q V10 Tema bu temayı gördüm ve hoşuma gitti fakat bir türlü açamadım. Program aracalığıyla mı açacağım yoksa başka bir şekilde mi? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. Not:Telefon rootsuz(tr garantili)
  12. Trissandom

Soru Forum Temasında Sorun

Shades of blue haber akışı,
  13. A.BayramKorkmaz

Tema Green Tema markette yayında

Yeşili bol , basit temiz bir tema. Tema mağazasında Green veya Bykorkmaz veya forum.miuiturkiye.net olarak aratabilirsiniz Tema Hindistan mağazasına yüklendiğinden bölgeyi Hindistan yaparak indirebilirsiniz . indirme işlemi bittiğinde tekrar bölge değişikliği yapabilirsiniz Belli bir zaman...
  14. pendroz

Tema MIUI 10 Darkness Tema

İndirme Linki Tema mağazası Darkness ( Hindistan mağaza ) Apk Darkness
  15. A

Yardım Tema için dil ayarı

Telwdonun tema bolumunden daha fazlasi siye dokununca indirmek icin temalar çıkıyor. Ordan bu asagiya ekledigim harika temayı buldum. Pinky winky. Ama hep İngilizce yazıyor.aciklamasinda Türkçe ayari var dememis. Indirirsem ingilizcemi olacak telefonum? 1554227710 1554227825 Temanin storedeki...
  16. CraweL

Soru Tema önerisi

Kullandığınız güzel tema var mı?
  17. Yusufslm9810

Mi 9 Explorer edition canlı tema

Temalardan coool aratin çok güzel 1552580947 Sarza takın ve ekrana bakın
  18. Khontkar

Yardım İconların yazılarını büyütmek ve kalınlaştırmak (ÇÖZÜLDÜ)

Değerli arkadaşlar bunların yazı boyutunu büyütüp kalınlaştırmak mümkün müdür yardımcı olursanız sevinirim:)
  19. by_hector

Yardım Tema bölümü sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar eu rom son güncellemesini yaptıktan sonra temalara girdiğimde daha fazla seçeneği yok online olarak temalar görünmüyor mtz uzantılı olanları yüklediğim zamanda ekte verdiğim hatayı veriyor ayrıca duvar kağıdı yaparken saydam duvar kağıdı diye bişey gelmiş istemezseniz...
  20. E

Yardım Nasıl Tema Yüklerim

Merhaba, Miui forumda temayı rar şeklinde paylaşıyorlar. Bunu nasıl yükleyebilirim? Herhangi bir programı falan mı var?
Üst Alt