Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi Band 4 Tema
Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim. Mi Band 4 kullanıcısı olarak sistem arayüzündeki temaları pek beğendiğimi söyleyemem. Daha sade temaları kullanmayı tercih etmekteyim. Bu yüzden biraz araştırma yaptım ve 5 tane beğendiğim, sade ve güzel bulduğum bu temaları sizlerle...
Merhaba arkadaşlar, üzerinde bir kaç değişiklik yaptığım ( icon paketi ve duvar kağıdı) stock dark tema. Herhangi bir sorunu yok, sizlerle paylaşmak istedim :)
Dosya linki :
Gofile - File sharing platform, anonymous and free
iyi akşamlar üstadlar mi9te için hazırlanmış bir tema var ekranın aşağı kısmı gözükmüyor, kilit ekranında bir yazı var ve bildirim ekranında renk problemi var, temayı çok sevmiştim animasyonu çok çok iyi lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.
indirme linki
mağazada mi9te diye...
Selamlar
Garantili red mi.note 7 4/64 modelini aldik. Ancak sim card etkinlestirilemiyor hatası aliyoruz. Hatlar internet calisiyor bu sorun neden kaynaklaniyor? Kapatma çözüme nasil ayarlariz?
Ayrıca tema seciyoruz bir sure sonra olan tema gidiyor baska tema geliyor kendi kendine
Merhaba Sevgili MiUi Türkiye Forum üyeleri.
Bir tema paylaşmak istiyorum.
Nedir bu temanın öne çıkan özelliği derseniz. En büyük özelliği birden fazla masaüstü düzenini desteklemesi, ayrıca animasyonlu bir masaüstü resmide var.
incelemenizi tavsiye ederim.
Umarım beğenirsiniz.
Bu temayı indirip...
Merhaba dostlar. Kendim kullandığım iki temayı sizler için paylaşmak istedim.
Temalar MiUi 10 içindir
Bu iki tema ile beraber Dark mode yani karanlık mod desteklemeyen telefon model ve MiUi sürüm telefonunuzu, karanlık moda geçirebilirsiniz.
Resimde görünen iki temayı yüklediğinizde bildirim...
Merhaba
Geçenlerde Tema - Android Q V10 Tema bu temayı gördüm ve hoşuma gitti fakat bir türlü açamadım. Program aracalığıyla mı açacağım yoksa başka bir şekilde mi? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Not:Telefon rootsuz(tr garantili)
Yeşili bol , basit temiz bir tema.
Tema mağazasında Green veya Bykorkmaz veya forum.miuiturkiye.net olarak aratabilirsiniz
Tema Hindistan mağazasına yüklendiğinden bölgeyi Hindistan yaparak indirebilirsiniz . indirme işlemi bittiğinde tekrar bölge değişikliği yapabilirsiniz
Belli bir zaman...
Telwdonun tema bolumunden daha fazlasi siye dokununca indirmek icin temalar çıkıyor. Ordan bu asagiya ekledigim harika temayı buldum. Pinky winky. Ama hep İngilizce yazıyor.aciklamasinda Türkçe ayari var dememis. Indirirsem ingilizcemi olacak telefonum?
1554227710
1554227825
Temanin storedeki...
Merhaba arkadaşlar eu rom son güncellemesini yaptıktan sonra temalara girdiğimde daha fazla seçeneği yok online olarak temalar görünmüyor mtz uzantılı olanları yüklediğim zamanda ekte verdiğim hatayı veriyor ayrıca duvar kağıdı yaparken saydam duvar kağıdı diye bişey gelmiş istemezseniz...