Frohell kullanıcısının son içeriği

1. Frohell

Rom AOSPA|Paranoid Android - TOPAZ - En hızlı ve en akıcı rom {A13}{Poco X3/NFC}

AOSPA - Paranoid Android Sapphire 5 - Unofficial | Poco X3/NFC için en iyi ve en hızlı rom CAF Rom nedir? Neden en iyi rom bu? Custom romlar 2 tür oluyor. OSS ve CAF. OSS türü romlar bizim bildiğimiz Pixel Experince ve benzeri romlar. Her ay güvenlik güncellemesi alır. Performansı ve...
  2. Frohell

Soru TWRP full her şeyi yedekleme nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar. Şu an StuffOS 12.1.3 kullanıyorum ve çok memnunum. Ama merakımdan dolayı yeni romları denemek istiyorum. Ama her rom kurulumdan sonra uygulamarı tekrar indirmek ve ya rom kötüyse eskisine dönerek yine her şeyi tekrar kurmak baya vakit alıyor. Sorum şöyle: TWRP ile firmware...
  3. Frohell

Soru POCO X3 - stabil rom ve kernel önerisi

Merhaba arkadaşlar. POCO X3 kullanıyorum. BL kilidi açık. EU 12.5.4 kurdum ama çok hantal çalışıyor. AOSP rom kurmak istiyorum, ama zibilyon tane rom var. Kime sorarsam hepsini kur dene diyorlar. Benim o kadar vaktim yok. Şu an ArrowOS ve DotOS arasındayım. 2-sini de denemeyeceğim. Bu 2 romdan...
  4. Frohell

Çözüldü POCO X3 NFC romları Non-NFC cihazla uyumlu mu?

Merhaba arkadaşlar. Hindistan için özel üretilen Poco X3 aldım. Non-NFC olarak geçiyor. Kod adı karna. Global sürümüyse Surya olarak geçiyor. Bu karna kod isimli cihaz için hiç bir rom bulamıyorum. XDA-da custom romlar var tabii. Ama bana Stok rom gerekiyor. XDA forumunda bazı arkadaşlar artık...
  5. Frohell

Sohbet OneUI vs MIUI | Galaxy S21+ vs Mi 10 | Kıyaslama

Merhaba arkadaşlar. Bu konu tamamile şahsi düşüncelerimi içerir. 3 Yıldan fazladır Xiaomi amiral gemisi kullanıcıyısım ve şimdi Samsung kullanıyorum. Bu yüzden Xiaomi-den başka bir markaya geçmek isteyen olursa diye bu konuyu açtım. Öncelikle yazılımsal farklarla başlayacağım. Sonra meraklıları...
  6. Frohell

Sohbet Elveda Xiaomi - Hoş geldin Samsung!

Merhaba arkadaşlar. Beni bazılarınız açtığım konulardan, bazılarınız da Mi 10 cihazımdakı bildirim sorunu konularından tanıyordur her halda. Ben Xiaomi ekosistemine ilk Mi 8 ile girdim. Sonra Mi 9, sonraysa Mi 10 ile yoluma devam etdim. Xiaomi demek MİUİ arayüzü demek. Mi 8 ile MİUİ 9.5...
  7. Frohell

Soru Mi 10 kullanıcılarının dikkatine!

Merhaba Arkadaşlar. 1 yıldan fazladır Mi 10 kullanıcısıyım. Cihazı satma noktasına geldim. Önümüzdeki 1 hafta içinde sorunumu çözemezsem cihazı satarak Xiaomi-ye elveda diyeceğim. Sorunum ise şu. Lanet olası bildirimler gelmiyor bana. Her şey yaptım, ama yine de whatsapp, messenger, facebook ve...
  8. Frohell

Rehber Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-13}

Android 7 ve üzeri sistemlerde pil ve sistem optimizasyonu Merhaba arkadaşlar. Yeni bir rehberle karşınızdayım. Android 7 öncesini hatırlayan kullanıcılar bilir. Cihaza yeni rom yazdıkdan sonra ilk açılışta "Optimizing App" yazılı bir pencere çıkardı (Örnek resim aşağıda gösterilmiştir). İşletim...
  9. Frohell

Soru Mi 10 EU Stabil 12.5.5 bildirim gecikmesi sorunu

Merhaba arkadaşlar. Son aylarda Mi 10 cihazımla alakalı o kadar sorun çıkıyor ki, resmen Xiaomi-e nefret etmeye başladım. Şöyle ki, Mi 10 kullanıyorum. Rom olarak da EU Stabil 12.5.5 sürümünü kullanıyorum. Temiz kurulum yaptım, hiç bir magisk modu bulunmuyor cihazda. Şimdi telefona bildirimler...
  10. Frohell

Soru {Android 11} Mi 10 dosya aktarım hız sorunu

Merhaba canlar. Mi 10 kullanıcısıyım 1 yıldır. Sorum ve sorunum şöyle ki, telefonumda bulunan 30-40 Gb boyutunda olan dosyalarımı bilgisayara aktarırken transfer işlemi çooook uzun sürüyür. Tahmini olarak 4-5 saat. Ve bu sorunu Android 11-e geçtiğim zamandan hiss etmeye başladım. Şöyleki Android...
  11. Frohell

Soru Android 11 modlu APK sorunları

Merhaba arkadaşlar. Mi 10 kullanıcısıyım. Uzun zamandır Android 11-deyim. Android 11-e gectiğimden bu yana kullandığım modlu apklerin bir çoğu çalışmaz hale geldi. Ya uygulamadan atıyor direk ana ekrana, ya siyah ekran oluyor. Örnek uygulamalarim sunlar: Picsart, Inshot, Facetune2. Bu...
  12. Frohell

Mod {Magisk} QTİ Memory Optimization (Ram Optimizasyon modülü)

Merhaba arkadaşlar. Bu modülü bir süre önce keşf etdim ve epey de kullandım. Sizlerle de paylaşmak istedim. QTİ Memory Optimization Özellikler: Pure memory management optimization module, not...
  13. Frohell

Soru Mi 10 Pil süresi ve Android 11

Merhaba arkadaşlar. EU Haftalık 21.3.24 (Android 11 - MİUİ 12.5) kullanıyorum. 4-5 aydır bug'ların daha hızlı fixlenmesi nedeniyle haftalık rom kullanıyorum. Sorun şu ki, 4780 mah pili olan telefon SoT olarak en fazla 7 saat felan veriyor. Hatta bu en iyimser rakam. Telefonu ilk aldığımda...
  14. Frohell

Sohbet Dosyalarınızı nasıl yedekliyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. Sinir krizi geçirmeme neden olan bir olay geldi başıma. Benim telefonumda 80 GB dosyam var. Müzik dinlemeyi çok fazla severim. Olay biraz uzun ve teknik detay dolu olduğu için tam anlatmıyorum. Merak eden olursa anlatırım. Kısaca telefonda ne var ne yok hepsi silindi. 10...
  15. Frohell

Rehber {Android 11}{Xiaomi.EU} Viper4Android kurulumu {Magisk 21.4}

Merhaba arkadaşlar. Şu an bildiğiniz gibi Viper4Android ses modu Android 11 ile baya sorunlu çalışıyor. Hatta çoğu kullanıcı AML kurmasına rağmen çalıştıramıyor. Aşağıda yazacağım rehberle birlikte Selinux Permissive yapmadan sorunsuzca Viper4Android kurulumu yapa bileceksiniz...
Üst Alt