Uygulamanızın linkini alabilir miyim ?
Hocam çok geçmiş olsun, gereği yapıldı
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Teşekkür ederim hocam. Sizin adınıza çok üzüldum, size de geçmiş olsun. muhtemelen girişimde bulumuşsunuzdur, umarım en kısa sürede kaldırılırlar.Hocam geçmiş olsun, inanın bunun nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Benimde tam 5 adet temam şu anda başka kişiler tarafından çok affedersiniz ama "Çalınarak" mağazaya yüklenmiş. Onları gördükçe sizin düştüğünüz durumu çok iyi anlıyorum. Emek hırsızlarına yazacak bir cümle bulamıyorum artık.
Tekrar geçmiş olsun ve gereği aynen yapıldı.
Hocam o uygulamanın tasker ile yaptığım ilk versiyondu. Devamındaki sürümleri Python ile kodladım. Arkadaşın biri uyhulamaya güvenmiyorum deyince paylaşmıştım.Hocam bu konunun 8. mesajında uygulamanın kodlarını açık kaynak biçimde paylaşmışsın, bu tür kopyalamaları zorlaştırmak adına ilgili kısmı kaldırmanı da tavsiye ederim. Programlamayı üst düzey bilmeyen biri için bile kolayca kopya edilebilir durumda.
Teşekkürler hocam, bulunduk ama pek umudum yok. Sizinde bir an önce sorununuz çözülür İnşallah.Teşekkür ederim hocam. Sizin adınıza çok üzüldum, size de geçmiş olsun. muhtemelen girişimde bulumuşsunuzdur, umarım en kısa sürede kaldırılırlar.