Sohbet Yüzsüzlüğün bu kadarı.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Piyasada tek olmanın ve hatta büyük olmanın verdiği rahatlıkla hareket ediyor.
Bir zamanlar biliyorsunuz ki Nokia'da öyle idi...
ve birden Samsung çıktı, nokia denilen büyük markayı tarihin çöplüğüne gömdü.
O yüzden de yıkılması yakındır.
Nokia'yı bitiren izlediği politika oldu, samsung değil.
Ayrıca Nokia ve Google aynı kefeye koyulmaz. Saçma geliyor kulağa.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Nokia'yı bitiren izlediği politika oldu, samsung değil.
Ayrıca Nokia ve Google aynı kefeye koyulmaz. Saçma geliyor kulağa.

Yazdıklarım benim öngörüm ya da tahminim.

Yazdıklarıma katılmamanız, kulağınıza saçma geldiğine dair kaba bir yaklaşımda bulunma hakkını size vermez.

Size katılmıyorum ve ben böyle düşünüyorum şeklinde bir yaklaşımda bulunmanız yeterli olur.

İnterneti kullanmanın verdiği rahatlıkla sürdürülegelen avam yaklaşımı tercih etmek yerine daha nazik bir dil kullanırsak ortam daha güzel, daha anlamlı ve daha pozitif olur.

Saygıyla..

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Yazdıklarım benim öngörüm ya da tahminim.

Yazdıklarıma katılmamanız, kulağınıza saçma geldiğine dair kaba bir yaklaşımda bulunma hakkını size vermez.

Size katılmıyorum ve ben böyle düşünüyorum şeklinde bir yaklaşımda bulunmanız yeterli olur.

İnterneti kullanmanın verdiği rahatlıkla sürdürülegelen avam yaklaşımı tercih etmek yerine daha nazik bir dil kullanırsak ortam daha güzel, daha anlamlı ve daha pozitif olur.

Saygıyla..
İnternetin verdiği rahatlık derken?
Yüz yüze konuşuyor olsaydık, '' bu söylediğin kulağa çok saçma geliyor'' derdim, yazmak yerine söylemiş olurdum.
Kabalık etmiş olduğumu düşünüyorsanız affola, ne diyim.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bu mesaj görünümden kaldırılmıştır
Aman diyim hocam, yazdığınız kelimeyi silmenizi istiyorum forum kuralları gereği sıkıntı yaşamanızı istemem. Bana kalsa çok daha pis söveceğim ama ban yerim

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Arkadaşlar adamın biri uygulamamın adını hatta kendi yazdığım açıklamalarını birebir kopyaladığı yetmiyormuş gibi birde beni "Kimliğe Bürünme ve Fikri Mülkiyet" ihlali diye şikayet edip uygulamamı marketten kaldırttı. Uygulamamın adını değiştirip yeniden form gönderdim yeniden kabul edilir mi bilmiyorum.

Sizden isteğim bu NON insan evladının uygulamasını aynı sebetten spamlamanız. .

Uygulaması bu:

Uygulama sayfasında üstteki üç nokatadan "Uygunsuz olarak işaretle/Taklit veya Kimliğe bürünme" seçerek şikayet edebilirsiniz.

Uygulamamın yeniden kabul edilip edilmemesi umrumda değil ama hem uygulamamı taklit edip hemde beni taklitcilikle suçlayıp uygulamamı kaldırtması çok ağrıma gitti.

Eğer şimdiye kadar uygulamalarımdan biraz olsun faydalandıysanız bu sizden tek ricam.
Hala kalkmamış,bu işi gelip de mahkemeye kadar taşıma gibi bir olay var mı hocam?Eğer varsa yapın,ben de yazılım geliştiricisi olduğum için biliyorum o hissi.Kodların çalınıyor ve yetmezmiş gibi senin uygulaman çalıntı olarak görünüyor,gerçekten çok kötü bir olay.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Hala kalkmamış,bu işi gelip de mahkemeye kadar taşıma gibi bir olay var mı hocam?Eğer varsa yapın,ben de yazılım geliştiricisi olduğum için biliyorum o hissi.Kodların çalınıyor ve yetmezmiş gibi senin uygulaman çalıntı olarak görünüyor,gerçekten çok kötü bir olay.
Yok hocam mahkeme falan düşünmedim. Bunlardan çok var, hangi biri ile uğraşacaksın ki? Google o kadar kişinin raporlamasına rağmen işlem yapmadı. Bir kaç gün önce sürekli kullandığım bir text editörü'nün (Quick Editor) olduğu gibi kopyalanıp başka bir isimle playstore'da yayınlandığını gördüm. Uygulamanın asıl geliştiricisine durumu yazdım. Sadece kendisi ve ben raporladık iki gün sonra kaldırdılar. Nasıl bir çalışma mantıkları var anlamıyorum. Ben şahsen bir uygulama yazmaya karar verdiğimde ilk önce markette benzer bir uygulama var mı diye bakıyorum. Eğer varsa elimden geldiğince uygulamamın tasarım ve işlev bakımından o uygulamaya benzememesine dikkat ediyorum.

Bu aralar Xiaomi ile ilgili yeni bir uygulama üzerinde çalışıyorum. Playstore'a baktığımda o alanda yapılmış kayda değer bir uygulama yok. Uygulamanın backend kısmı bitmek üzere, frontend bittikten sonra inşallah yayınlayacağım ve eminim uygulama yayınlandıktan bir müddet sonra yine bir çok kopyası markette görünecek. Tek temennim kopyaları listede yükselmeden önce asıl uygulamanın üst sıralara çıkması.

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Yok hocam mahkeme falan düşünmedim. Bunlardan çok var, hangi biri ile uğraşacaksın ki? Google o kadar kişinin raporlamasına rağmen işlem yapmadı. Bir kaç gün önce sürekli kullandığım bir text editörü'nün (Quick Editor) olduğu gibi kopyalanıp başka bir isimle playstore'da yayınlandığını gördüm. Uygulamanın asıl geliştiricisine durumu yazdım. Sadece kendisi ve ben raporladık iki gün sonra kaldırdılar. Nasıl bir çalışma mantıkları var anlamıyorum. Ben şahsen bir uygulama yazmaya karar verdiğimde ilk önce markette benzer bir uygulama var mı diye bakıyorum. Eğer varsa elimden geldiğince uygulamamın tasarım ve işlev bakımından o uygulamaya benzememesine dikkat ediyorum.

Bu aralar Xiaomi ile ilgili yeni bir uygulama üzerinde çalışıyorum. Playstore'a baktığımda o alanda yapılmış kayda değer bir uygulama yok. Uygulamanın backend kısmı bitmek üzere, frontend bittikten sonra inşallah yayınlayacağım ve eminim uygulama yayınlandıktan bir müddet sonra yine bir çok kopyası markette görünecek. Tek temennim kopyaları listede yükselmeden önce asıl uygulamanın üst sıralara çıkması.
Buradan tanıtırsınız hocam üst sıralara yerleşir umarım.

Üst Alt