Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberYoutube Premium "Cihaz Sınırı Aşıldı" Çözümü
Her yolu denedim bir türlü ulaşamadım YouTube ekibine .
Bugün tekrar bu konuyu görünce YouTube ekibine tam sövecektim ki bir daha deneyim dedim sonunda cihaz sınırında yer açılmış.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Spotify destek ekibine mesaj atın.
Spotify destek konusunda YouTube'a bin basar Türkçe MH ile maillere cevap veriyorlar daha önce Facebook nedeniyle silinen hesabımdaki çalma listelerini yeni hesabıma aktarıp üstüne kalan premium süremi de yeni hesaba taşımışlardı. Aşırı iyi bir ekibi var tek sıkıntı YouTube gibi bir arşivi olmaması .
Canli destekten hicbir sonuc alamazsiniz zira çalışanların hepsi ultra bilgisiz insanlar, tecrubeyle sabit. Mail yolu ile iletisime geçerseniz cok daha iyi olur. Maillere bakan arkadaslar cok daha bilgili ve çözüm odakli. Ayni sorunu 1-2 ay önce yasadim, mail yoluyla cozebildim. Rom değişmeden once indirilen listenizi tamamen kaldirip öyle rom atın.
Bu konuya net bi açıklık getirmek gerekiyor. Rom değiştiririm ben sürekli zaten sırf o yüzden bugüne değin hep ydışı aldım cihazlarımı e şimdi premium düşünüyorum. Arkadaşın dediği olursa 6 ay uzun süre.