Çözüldü Yetkili Hesap olmadan EDL moddan nasıl yazılım atabilirim? (Cihaz brick oldu)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yok hocam.gsm turkeyden buldum.burda yazılım desteği veren arkadaş tanımıyordum.acildi işim.rasgele google dan karşıma çıktı.:) gts toll ile modem yükledi.ben zaten flashladım romu.ama bu cihaz la birlikde birkaç modelde daha nv data currend hatası oluyor.modem yüklemek gerekiyor açmak için.adb den modemi flaslıcam kilit kapalı olduğu için flashlıyamadım.mecbur destek almak zorunda kaldım.
Üstte bilgi verdim hesap duruyorsa beklemeden kilit açın yoksa eğer ücretli destek almanız gerekli. Uzak bağlatı ile hallederiz..

affetmezim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
poco m3
Konular
3
Üstte bilgi verdim hesap duruyorsa beklemeden kilit açın yoksa eğer ücretli destek almanız gerekli. Uzak bağlatı ile hallederiz..
yok hocam hesabı yeni aldım.daha 130 saat var.telefon açılıyor şu anda .debin elimdeyken reset attı.mıuı yazısı çıkıyor tekrar kapanıyor.sonra powerdan kapattım cihazı tekrar açtım açıldı.ama gitti gidecek.130 saat dolmadan kapancak telefon.tümden kapatıp koydum bi kenera.eski rom sorunsuzdu.(12.0.11.0)eski romu yüklücem kendim ama kilidin açılmasını bekliyorum.o arkadaşın yazısını okuyunca acaba dedim yapabilirmiyim.ha ben uzaktan bağlanıp açıvereyim kilidi diyosan amenna..:) /ana quallcom işlemci.:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12.5 romlardan sonra bellek arttırma geldi ya .onu yapayım dedim.sırf o yüzden romu yükselttim.+2 gb veriyor.ama rom çok sıkıntılı.video izlerken saniyelik takılmalar oluyor.youtube da falan.eski rom varken yağ gibidi cihaz.

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
affetmezim
poco m3 e o tür crackli uygulamalar yazılım yüklemez. Zaten ansızın siyah ekranda kaldı tepki yoksa kronik anakart arızası vardır o cihazda.

Hocam peki mi 8se miracle ile oluyor mu acaba, bilginiz var mı?
Telefon fastboota girmiyor unlocked yazısı da kayboldu, mi logosu açılıp kapanıyor sadece.

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam peki mi 8se miracle ile oluyor mu acaba, bilginiz var mı?
Telefon fastboota girmiyor unlocked yazısı da kayboldu, mi logosu açılıp kapanıyor sadece.
olmaz. EDL için arka kapağı açmanız ücretli destek almanız gerekli. yardımcı oluruz..

Justman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
iyi
Cihazım
redmi 4A
Konular
23
olmaz. EDL için arka kapağı açmanız ücretli destek almanız gerekli. yardımcı oluruz..
Teşekkürler hocam miracle ile bu modelin yetkili hesap olmadan da açıldığı söylenmiş onu doğrulamaya çalışıyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

muhammedgk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
merhaba
redmi note 8 telefonum brick oldu edl moda aldım rom flashlayamadım anladığım kadarıyla yetkili hesap gerekiyormuş . Miracle boxu denedim ama programmer dosyası ne anlamadım onu rom içerisinden "prog_emmc_firehose_Sm6125_ddr.elf" dosyasını seçtim denedim sonra programı çalıştırdım çok kısa bi süre içerisinde tamamlandı dedi ve telefonda bi tepki olmadı . Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
merhaba
redmi note 8 telefonum brick oldu edl moda aldım rom flashlayamadım anladığım kadarıyla yetkili hesap gerekiyormuş . Miracle boxu denedim ama programmer dosyası ne anlamadım onu rom içerisinden "prog_emmc_firehose_Sm6125_ddr.elf" dosyasını seçtim denedim sonra programı çalıştırdım çok kısa bi süre içerisinde tamamlandı dedi ve telefonda bi tepki olmadı . Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Özel mesaj ile ulaım yardımcı olalım

Üst Alt