gnys yazdıklarım yukarıda burda kimin saygınlığına laf etmişim yada ettiğim cümleyi göster bende özür dileyecem. madem sorunlara canla başla yardımcı oluyorsunuz neden adamlara baştan sıkıntısızca telefon teslim etmiyorsunuz. kullanıcıların çoğu telefonlarını burdan almış belli. adamlara burası room yükleyip gönderiyor. madem telefonu hazır halde gönderiyorsun herşeyini güzelce yükle ne gerekiyorsa yap öyle gönder. bu sana cevabım.
sv33tking çok yoğun eleştirilere maruz kalmaktan nedemek istediğini anlıyorum burdan kim hakaret eder yada söylenmemesi gereken söz sarfeder bende ederim. birde yaptığın yardımlarla böbürlenme. hem biz karşılıksız yardım ediyoruz diyorsun hemde yaptığın yardımları başa kalkıyorsun. neymiş yardım yapmak zorunda olmadığı halde yapıyormussun. sanki babanın hayrına yapıyon yardımı. sen ve arkadaşlarının yardımıyla satılıyor bu telefonlar. bir diğeride bu marka en büyük 3. marka telefon üretiminde oyüzden benim telefona hiç bi sözüm yok. çünkü burdaki kullanıcılar sıkıntı yaşıyorsa "bu telefondan dolayı değil" sizin telefonlara özensizce işlem yapmanızdan dolayıdır. tırnak işaretine dikkat et.
Konuşmalarına Dikkat Et. Kimse Burada Yaptığı İşle Böbürlenmiyor. Yaptığımız İşi Sizin Başına Kakakacak Olsaydık, bunu yapmaz Para ile yapardık. Siz ve Sizler gibide bu tür sözler sarfetmezdi. Kimseninde başı ağrımazdı. Bizler emeğimizin karşılığını parayla alıri keyfimize bakardık.
Bak arkadaşım Forumda yenisin. Daha yazdığın 10 Mesaj Kalkmış Burada insanlara laf sokarak iş yapamaya kalkan da sensin. Burada yardım eden kaç kişiden bu tür sözler duydun. Duyamazsın, Daha yenisin. Geldiğin Başka forumlara benzemez.
Her hafta çıkan sürümlerde, burada kaç kişinin sorumluluğu var ?
Biz Offical çıkan romlar ve onların sorunları üzerinden insanlara yardım ediyoruz.
Beğenmiyorsan yardımları sessiz kalırsın, başka forumlara yönelirsin. yukarıda site adresi verdim. Yardımlarını oradaki insanlardan rahatça alabilirsin. Almak istemiyorsanda sen bilirsin