Yardım Yardım edin lütfen kafayı siyircam

crazyemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ertugrul
Cihazım
Jiayu s3s
Konular
2
Cumleten herkese selamin aleykum aramıza yeni katıldım Jiayu s3s cihazına needrom vasıtasıyla miui v7 rom kurdum sıkıntısı ama watsap kişilerin silindiri gorunmuyomu anlamadım ne yaptıysam watsap kişiler geri gelmiyor lütfen yardım eder misiniz.

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
gnys doğru konuş oruçlu oruçlu bana burda ters laf ettirme.
benim yazımda ters laf edecek bidurum yok lakin siz miui sevenler grubuna girmiş ileri geri yazmışsınız ve bu topluluktan kimse size ters bişey yazmamış sen kalklmış bana ters laf ettirme diyosun buradaki insanların saygınlığna laf etme sevmiyosan uğraşma dostum burdaki herkes yaptığı işi zevk içinde yardım olarak yapıyor sıkntılarına yardmcı olacak bi dolu da insan var

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
gnys yazdıklarım yukarıda burda kimin saygınlığına laf etmişim yada ettiğim cümleyi göster bende özür dileyecem. madem sorunlara canla başla yardımcı oluyorsunuz neden adamlara baştan sıkıntısızca telefon teslim etmiyorsunuz. kullanıcıların çoğu telefonlarını burdan almış belli. adamlara burası room yükleyip gönderiyor. madem telefonu hazır halde gönderiyorsun herşeyini güzelce yükle ne gerekiyorsa yap öyle gönder. bu sana cevabım.
sv33tking çok yoğun eleştirilere maruz kalmaktan nedemek istediğini anlıyorum burdan kim hakaret eder yada söylenmemesi gereken söz sarfeder bende ederim. birde yaptığın yardımlarla böbürlenme. hem biz karşılıksız yardım ediyoruz diyorsun hemde yaptığın yardımları başa kalkıyorsun. neymiş yardım yapmak zorunda olmadığı halde yapıyormussun. sanki babanın hayrına yapıyon yardımı. sen ve arkadaşlarının yardımıyla satılıyor bu telefonlar. bir diğeride bu marka en büyük 3. marka telefon üretiminde oyüzden benim telefona hiç bi sözüm yok. çünkü burdaki kullanıcılar sıkıntı yaşıyorsa "bu telefondan dolayı değil" sizin telefonlara özensizce işlem yapmanızdan dolayıdır. tırnak işaretine dikkat et.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
gnys yazdıklarım yukarıda burda kimin saygınlığına laf etmişim yada ettiğim cümleyi göster bende özür dileyecem. madem sorunlara canla başla yardımcı oluyorsunuz neden adamlara baştan sıkıntısızca telefon teslim etmiyorsunuz. kullanıcıların çoğu telefonlarını burdan almış belli. adamlara burası room yükleyip gönderiyor. madem telefonu hazır halde gönderiyorsun herşeyini güzelce yükle ne gerekiyorsa yap öyle gönder. bu sana cevabım.
sv33tking çok yoğun eleştirilere maruz kalmaktan nedemek istediğini anlıyorum burdan kim hakaret eder yada söylenmemesi gereken söz sarfeder bende ederim. birde yaptığın yardımlarla böbürlenme. hem biz karşılıksız yardım ediyoruz diyorsun hemde yaptığın yardımları başa kalkıyorsun. neymiş yardım yapmak zorunda olmadığı halde yapıyormussun. sanki babanın hayrına yapıyon yardımı. sen ve arkadaşlarının yardımıyla satılıyor bu telefonlar. bir diğeride bu marka en büyük 3. marka telefon üretiminde oyüzden benim telefona hiç bi sözüm yok. çünkü burdaki kullanıcılar sıkıntı yaşıyorsa "bu telefondan dolayı değil" sizin telefonlara özensizce işlem yapmanızdan dolayıdır. tırnak işaretine dikkat et.

Konuşmalarına Dikkat Et. Kimse Burada Yaptığı İşle Böbürlenmiyor. Yaptığımız İşi Sizin Başına Kakakacak Olsaydık, bunu yapmaz Para ile yapardık. Siz ve Sizler gibide bu tür sözler sarfetmezdi. Kimseninde başı ağrımazdı. Bizler emeğimizin karşılığını parayla alıri keyfimize bakardık.

Bak arkadaşım Forumda yenisin. Daha yazdığın 10 Mesaj Kalkmış Burada insanlara laf sokarak iş yapamaya kalkan da sensin. Burada yardım eden kaç kişiden bu tür sözler duydun. Duyamazsın, Daha yenisin. Geldiğin Başka forumlara benzemez.

Her hafta çıkan sürümlerde, burada kaç kişinin sorumluluğu var ?
Biz Offical çıkan romlar ve onların sorunları üzerinden insanlara yardım ediyoruz.
Beğenmiyorsan yardımları sessiz kalırsın, başka forumlara yönelirsin. yukarıda site adresi verdim. Yardımlarını oradaki insanlardan rahatça alabilirsin. Almak istemiyorsanda sen bilirsin ;)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hangi konuda 'Telefon bana bozuk satıldı' gibisinden bir yazı gördünüz? Kullanıcıya ulaşan telefon yazılımsal olarak hatalı olsa o firma telefon satamaz. Kullanıcı tam bilgisi olmadan telefonu kurcalayarak kötü sonuçlar doğuruyor ve bu bizim işimizi özensiz yapmamız mı oluyor? Afedersiniz ama bugüne kadar yardım ettiğim bir kişi tekrardan sorun yaşayıp ta buraya yazmadı ama birçok yardım ettiğim arkadaş hergün halimi hatrımı sormaya mesaj yazıyor, hergün yaptığım işi ne kadar iyi yaptığımı hatırlatıyorlar bana saolsunlar. Bizde değil suç, bilinçsizce telefonu kurcalayan kullanıcıda!

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
zenex sen adamın dibisin. özelden ulaştım çat diye telefonunu verdi birazdan arayacam teşekkür ediyorum.
sw33tking bana bi daha emir kipli konuşur tehtit edersen aynı cevapları alırsın bu uyarıda bulunayım sonra şikayet ettiğin zaman beni ben bişey demediğim halde bu böyle konuşuyor deme. uyardım mı uyardım. 2. si 10 msj yada 20 msj ne fark eder ben senden başkasına laf söylemiyorum. asıl sen beğenmiyorsan konu dışı kal çünkü yazdıkların saygı sınırını aşıyor aksi taktirde aynı sözlere maruz kalırsın.Hala daha ben şunu yapıyorum ben bunu yapıyorum diye böbürleniyon. senden yardım istenmeyeceğinide görecekler bu yazılarımızı okuyan kişiler. ben burada bi eleştiri getiriyorum eleştirime karşı verilecek cevabı ilgililer veriyor bu sayede benim gibi acemi olup telefon almak isteyenlerinde aklındaki sorular cevap buluyor.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
zenex sen adamın dibisin. özelden ulaştım çat diye telefonunu verdi birazdan arayacam teşekkür ediyorum.
sw33tking bana bi daha emir kipli konuşur tehtit edersen aynı cevapları alırsın bu uyarıda bulunayım sonra şikayet ettiğin zaman beni ben bişey demediğim halde bu böyle konuşuyor deme. uyardım mı uyardım. 2. si 10 msj yada 20 msj ne fark eder ben senden başkasına laf söylemiyorum. asıl sen beğenmiyorsan konu dışı kal çünkü yazdıkların saygı sınırını aşıyor aksi taktirde aynı sözlere maruz kalırsın.Hala daha ben şunu yapıyorum ben bunu yapıyorum diye böbürleniyon. senden yardım istenmeyeceğinide görecekler bu yazılarımızı okuyan kişiler. ben burada bi eleştiri getiriyorum eleştirime karşı verilecek cevabı ilgililer veriyor bu sayede benim gibi acemi olup telefon almak isteyenlerinde aklındaki sorular cevap buluyor.

Sorunlarını Saygı çerçevesinde sorarsan o şekilde cevap alırsın. saygı sınırını aştığımı düşünmüyorum.
Yardım isteyenlerde kendini biliyor, yardım ettiklerimizde, sen içini ferah tut. ;)

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
sw33tking saygı çerçevesinde aklımdaki tüm soruları soracam sana sonra senin hakkındaki görüşümü formda konu açarak değerlendirecem. insanlar bu sayede sizi daha tanımış olurlar diye düşünüyorum.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sw33tking saygı çerçevesinde aklımdaki tüm soruları soracam sana sonra senin hakkındaki görüşümü formda konu açarak değerlendirecem. insanlar bu sayede sizi daha tanımış olurlar diye düşünüyorum.

Bende sizin hakkınızda konu açıp, iştirak etmemi istermisiniz ;) sizide tanısınlar isterseniz :)
Bırakın bu boş işleri, varsa yapacağımız, bir tek size değil herkese yardım ederiz. siz meraklanmayın..
Fakat yok kararlıysanız, Konu Açmadan Aşağıdaki linklerde aradığınız bulabilirsiniz:

http://forum.miuiturkiye.net/uyeler/sw33tking.2333/

Son düzenleme:
Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
gencsezar ve sw33tking ve Zenex ve bu yazıda yorumlara karışan diğer arkadaşlarıma sesleniyorum. Eğer konu gereksiz yere biraz daha uzar ise kısa süreliği bir tatil yapmanızı sağlayabilirim.

Dipnot : Kısacası konu kapanmıştır sadece ihtiyaç duyulan kişi ile saygı çerçevesinde yardım yada benzeri konularınızı konuşunuz. Arada halinizi hatrınızı sorunuz.

Saygılar.

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
admin olunca nasılda rahat rahat tehtit ediyorsun. zaten ne demişler bi insanın gerçek karekterini öğrenmek istiyorsan oan mevki makam ver.

Oyla:
Üst Alt