Yardım Yardım edin lütfen kafayı siyircam

crazyemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ertugrul
Cihazım
Jiayu s3s
Konular
2
Cumleten herkese selamin aleykum aramıza yeni katıldım Jiayu s3s cihazına needrom vasıtasıyla miui v7 rom kurdum sıkıntısı ama watsap kişilerin silindiri gorunmuyomu anlamadım ne yaptıysam watsap kişiler geri gelmiyor lütfen yardım eder misiniz.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
admin olunca nasılda rahat rahat tehtit ediyorsun. zaten ne demişler bi insanın gerçek karekterini öğrenmek istiyorsan oan mevki makam ver.

O zaman sizde Admin olacağınız bir platform kurunuz sizinde kafanız rahat olsun. Hayat Adminlere güzel benden söylemesi

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
aynen öyle hayat adminlere güzel fakat sen burda beni sw33tking yada zenex gibi üyelerle bir tutma ben doğru bildiğimi adminde olsa söylerim. hatam varsa yine susmam özür dilerim haklıysam engellenene kadar düşüncemi savunurum.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
aynen öyle hayat adminlere güzel fakat sen burda beni sw33tking yada zenex gibi üyelerle bir tutma ben doğru bildiğimi adminde olsa söylerim. hatam varsa yine susmam özür dilerim haklıysam engellenene kadar düşüncemi savunurum.

Şimdi size ayrı bir saygı duydum diye bilirim beni de herkes ile bir tutarak eşit davrandığınız için :) neyse başta da söylediğim gibi sohbet ettik eğlendik güldük en azından ben :) daha fazla uzatmaya gerek yok daha yatacaz sahuru var bunun sabah işe gitmesi var kısacası varda var.

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
aynen iyi uykular tatlı rüyalar ben formunuzda gezinip bilgi edinecem sahura kadar. zor bela para biriktirdim mi5 alayım mı almıyayım mı sıkıntıları neler güzellikleri neler bi öğrenmek istiyorum sonrada sipariş alınıyorsa sipariş verecem artık. zaten fazla stres yapmayın beni daha çok şikayet eder beni size. hep böyle oldu ne zaman eleştiri yapsam o formun patronuna şikayet edilmişimdir.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
aynen iyi uykular tatlı rüyalar ben formunuzda gezinip bilgi edinecem sahura kadar. zor bela para biriktirdim mi5 alayım mı almıyayım mı sıkıntıları neler güzellikleri neler bi öğrenmek istiyorum sonrada sipariş alınıyorsa sipariş verecem artık. zaten fazla stres yapmayın beni daha çok şikayet eder beni size. hep böyle oldu ne zaman eleştiri yapsam o formun patronuna şikayet edilmişimdir.

şikayet gelirsa kendime hakim olamayabilirim bu yüzden bence eleştirirken biraz küçük harfler ile eleştirin mümkünse okunmasın :)

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
valla hiç sıkıntı değil istersen şimdiden engelle. sen engelleyecen diye yada şikayet edecekler diye düşüncemden vazgeçmem. bi iş kafama yatmayan şeyler varsa o işi inciğini cıncığını sorgularım hoşuna gitmediği an engelle dert değil.

Oyla:

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Arkadaşlad kusura bakmayın ama kimse burada para için iş yapmıyor. Benim yardima ihtiyacim oluyor arkadaslar bildiklerini yaziyor. Onlarin ihtiyaci oluyor basimdan gecen , bildigim kadari ile ben yardimci olmaya calisiyorum. Yani kimse kimseye laf atmasın burada. Buradaki sıkıntıları telefoncular çözer ama parası ile cozer. Kimse babasinin hayrina is yapmaz ama formlarin amacida budur zaten. Herkes bildiklerini aktararak işi cozer.

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
bak ne güzel söyledin formun amacı insanlara yardımcı olmak. ben burda mi5 ile ilgili okuduğum ve edindiğim olumsuzlukları dile getirdim senin o yardım ediyorlar dediğin bazı arkadaşların bu sorularıma yanıt vermek yerine yada yanlış bildiklerimi düzeltmek yerine istemezsen çıkarsın deyip ötelediler. hani nerde kaldı yardımlaşma. deseler ki kardeş haklısın böyle sıkıntılar çıkartabiliyor sebebi şu fakat çözülüyor yada çözülecek ozaman ben yardım amaçlı yazdıklarını anlarım bu ithamımda hepsi için geçirli değil. özellikle yazıyorum cevap verirken çoğullama benim ithamım diğer arkadaşlar için değil yukarıda benle tartışmaya çalışan formdan kovmaya çalışan arkadaşlara.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Elbette ki eleştiri yapılacak ve eğer ki eleştiri haklıysa düzeltilmeye çalışılacak, gerekliyse özür dilenecektir. Bu konuda her hangi bir sıkıntı görmüyorum ancak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak yapılan eleştirinin adı iftira hatta daha amiyane tabirle çamur atmaktır. Zenex , sw33tking gibi son derece saygıdeğer, bilgili ve yardımsever arkadaşları forumumuzda bu kadar emekleri varken ve ülkemizdeki Xiaomi kullanıcılarına bu kadar hakları geçmişken temelsiz eleştirmek iyi niyetli bir tutum olmaktan son derece uzak. Benim görebildiğim kadarıyla her ikisi de gerektiğinde kendi işlerini bırakıp hiç bir karşılık beklemeden isteyen herkese yardımcı olmaya çalıştılar ve yerleri başımızın üzerinde. Dolayısıyla henüz kimseye faydası dokunmamış, tam tersine faydası dokunabilecek kişileri de gereksiz ithamlarla saatlerce meşgul ediyor olmanız yaptığınız eleştiri ve muhalefetin temelsizliğine işaret ediyor ki kayda alınmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Ancak görebildiğim kadarıyla bir yanlış bir anlaşılma ve bilgi kirilliği var. Bu bahsettiğim arkadaşların telefon satışı ile her hangi bir ilgileri bulunmamakta. Sadece sorun yaşayan kişilere yardımcı olmaya çalışıyorlar ve bu işten her hangi bir maddi çıkarları bulunmuyor. Kazançları yeni arkadaşlıklar ve bol bol saygınlık ki bence bu durum maddi kazancın çok daha üzerinde... Diğer yandan telefon satışları ise sitemizin marketinden ve sadece Mi4 için yapıldı ve bu cihazların içerisinde yazılımsal olarak sorunlu olan bulunmuyor. Kullanıcı hatası ile yazılımsal anlamda sıkıntı çıkartan cihazları ise gerek bize gönderildiğinde gerekse uzaktan yardımla her hangi bir ücret talep etmeksizin düzelttik. Donanımsal problem yaşanan cihazlar ise garanti kapsamında tamir edildi veya değiştirildi. Dolayısıyla hatalı bilgilendirilmişsiniz bizim cihazlarımızda bahsettiğiniz sorunlar bulunmamaktadır. Gelmesi planlanan Mi5'ler ise resmi satış olmayacak. Sitemiz değil kişiler vasıtasıyla satılacak. Dolayısıyla muhatap sitemiz değil satın aldığınız kişi olacaktır.

Son ve en önemlisi olarak kullanılan üslubun düzgün olması sitemizin vazgeçilmezidir ve bu konuda taviz verilmeyecektir. Daha açık söylemek gerekirse her hangi biri kendisine "siz" diyerek hitap eden bir kişiye "sen" diyerek hitap ederse bu kişinin sitemizde yeri yoktur. Lütfen bu tehdit olarak algılanmasın. Hepimiz IP ban dahi uygulandığında pek çok kullanıcının geri geldiğini biliyoruz. Sadece bu forumda değil yıllar boyunca yöneticilik yaptığım hem yurt içi hem de yurt dışı forumlarda aynı şeylerle pek çok defa karşılaştım bu nedenle forumlarda her ne kadar yönetici de olunsa tehdit etmenin gereksizliğinin farkındayım. Banlamak sadece kişiye o forumda istenilmediğini gösterir. Eğer bu kişi geri gelecek kadar yüzsüzse yapılacak çok fazla bir şey kalmıyor :)

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bu konuyu nasıl göremedim kendime şaşırdım ama arkadaş bugün benim satış konumu da baltalamaya çalışınca "Bir profiline bakayım." dedim ve kendimi burada buldum. Ne bileyim buradaki saygıdeğer arkadaşlarıma gerçekten çok büyük haksızlık edilmiş. Çoğu hocam yazmış ama tekrar etmek istedim hiçbir karşılık ve menfaat beklemeden karşılıksız yapılan emekleri hiçe sayılmış. Bir yerde de satılan telefonların desteği verilmedi falan. Bu forumda az çok düzenli bir şekilde satış yapan biri de benim açıkçası. Şu ana kadar benden telefon alıp da "Ben mağdur oldum.", "ByKatre bana yardım etmedi!" gibi bir mesaj yazan daha bir kişi bile yok. Ekstra olarak bu ara forumda satış konusu hariç pasif olmamın nedeni ise bir kaç özel sebebim ve yoğun bir şekilde devam eden sınav çalışmalarım. Her gittiğim yerde eleştirim yüzünden şikayet edildim demişsiniz ama bu üslüpla çok normal yani.. Neyse..

Oyla:
Üst Alt