Yardım Yardım edin lütfen kafayı siyircam

crazyemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ertugrul
Cihazım
Jiayu s3s
Konular
2
Cumleten herkese selamin aleykum aramıza yeni katıldım Jiayu s3s cihazına needrom vasıtasıyla miui v7 rom kurdum sıkıntısı ama watsap kişilerin silindiri gorunmuyomu anlamadım ne yaptıysam watsap kişiler geri gelmiyor lütfen yardım eder misiniz.

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
osos11 yardım istenilince yardım edersin ettiklerinde vardır ama neden 1850 tl yada 1650 tl gibi bi fiyat verdikten sonra birilerinin arkasından koşmak zorunda kalsın bu insanlar. sen bile aynı kişiye bir yardım edersin iki yardım edersin üçüncüye valla telefonlarını bile açmassın ne yapıyorsa yapsın diyecen. 2.si buradaki roomlar sıkıntısız ve stabil olsa bu kadar kişi sorun yaşamaz diye düşünüyorum. siz dahil bu işi bilen uzman kişilerin kendi kulladığı roomlarıda burda paylaştığını düşünmüyorum. eğer öyle olsaydı sizin kullandığınız gibi sorunsuzca kullanırdı millet. bakıyorum okadar çok sıkıntı yaşayan var ki hepsininkiyle ilgilene bilecek misin?

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Kendi yapmış olduğum Romu burda paylaştım. İsteyen kullanabilir, ben kullanıyorum. Genel itibariyle sitede sürekli Çin'den cihaz getirip satan 2-3 kişi var. Bu arkadaşlar cihaza Türkçe dil yükleyip , stabil bir rom kurup teslim ediyorlar diye biliyorum. Bu arkadaşların birinden bende cihaz aldım, teslim edilmesini bekliyorum.Tanıdıklarıma da aldırdım. 1800 lira gibi bir ücret değil ,300 -500 lira bile olsa kimse sıkıntı yaşamak istemez. Paylaşılanlar çıkar elde etmek amaçlı değil, yardım amaçlı. Paylaşanların çoğu da bilmiş kişiler. Deneyip paylaşıyorlar. Adımları harfiyen uygulayanlar sonuca ulaşıyor. Ama dikkatsizlik olur, kasıtla olur başka bir işlem yapılınca cihaz tabir-i caiz ise yamuluyor. Ülkemizde de Forum kültürü pek yok açıkcası. Konular genel itibariyle hatalarla, sorunlarla dolu. Yapanlar,başaranlar pek kendini belli etmiyor. Elimizden gelidiğincede ilgilenmeye çalışıyoruz.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
crazyemre'ye katılıyorum. Xiaomi mi5 almayı düşünüyordum formu gezdikten sonra töbe ettim. Zannediyorum ki telefonu almış olsaydım sıkıntılarından dolayı başım ağrıyacaktı ve buradan birilerine sürekli yardım etmesi için yazıp duracaktım. Kısıtlı nedenlerden dolayı az satılan Xiaomi markasından bu kadar çok şikayet ve sorun olması beni caydırdı.

gencsezar osos11
Vazgeçebilirsiniz, en doğal hakkınızdir. Fakat nice markalar gördüm Xiaomi kadar destek, güncelleme ve sürekli geliştirme vermiyor. Samsung kullanırsın, 2700 tl para verirsin kafan rahat olur, ama Zevk almazsın. Samsung bildiğin Samsung işte der geçersin.
Lakin 1800tl Mi5'e yada 400tl lik redmi2 ye verirsin paranı, hem zevki yaşarsın, hemde Servis için bu forumda 100lerce insan parasız yardım eder. Sadede sana teşekkür etmek kalır.
Bilmem anlatabildim mi. Bizim Servis ve destek anlayışımız böyle işler.

Caydıysanız konuyu uzatmayin ve asıl amacının dışına çıkarmayın.
İyi Forumlar Dilerim ;) Tadını Çıkarın..

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
osos11 eğer yardım ediyorsan ve yardım etmeyi seviyorsan bana özelden ver telefonunu sana güvenerekten bende alayım burdan telefon. hiç olmazsa diyeyim ki yazılımsal bi hata olursa kargoyla gönderip yaptırabileceğim biri var. ama yok siteye yazarsın tarif ederiz yaparsın diyorsan bu yardım ufak tefek problemlerde geçerli olur.

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
sw33tking arkadaş burdan yapılan yardımlar yada anlattıklarınızı birinin yapması için bişeylerden anlaması lazım yada ufak bi sorun olacakki burdaki anlatımlarla yapsın. ama yüklenen roomların yada gelecek güncellemerle yaşanacak yazılımsal hataları en azından telefon satıldıktan sonra 1 yıl teknik desteğini vermeniz lazım.

Oyla:

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Ya arkadaşlar bu miui sevmeyen vede beğenmeyen arkadaşlar istediğiniz oldu iftar saati geldi hadi orucunuzu açında millet iftardan önce oruç bozdurmayn hadi hadi....

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
gnys doğru konuş oruçlu oruçlu bana burda ters laf ettirme.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
osos11 eğer yardım ediyorsan ve yardım etmeyi seviyorsan bana özelden ver telefonunu sana güvenerekten bende alayım burdan telefon. hiç olmazsa diyeyim ki yazılımsal bi hata olursa kargoyla gönderip yaptırabileceğim biri var. ama yok siteye yazarsın tarif ederiz yaparsın diyorsan bu yardım ufak tefek problemlerde geçerli olur.
Yazılımsal olarak her desteği forum veriyor zaten. Ha forum vermesin ben direk bir insandan alıyım diyorsanız ben veriyorum. Forum demek yardımlaşma, paylaşım demek. Daha dün saat 23:30 dan 01:30 a kadar bir arkadaşa yardım ettim burdan. Yardım istemesine rağmen yardım etmediğimiz kim var? Hatta geçen telefoncuları dolamış ama hiçbir şekilde cihazı hayata döndürememiş bir hocamız mesaj attı. İlk söylediğim "Neden telefoncuları gezdiniz, para kaptırmak hoşunuza mı gidiyor?" oldu. 20 dakika sonra cihazına kavuştu.

Size söyleyeceğim sadecr şu gidin br xiaomi cihaz alın yazılımsal birşey olursa direk bana ulaşın. Böyle şeyler yazmaya devam ederseniz firmanın ismini karalamaya çalıştığınızı düşünmeye başlayacağım.

Oyla:

Duayen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Birde şu redmi note 3 Pro twrp Silinmesi konusuna yardımcı olsanız çok memnun olacağım

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
sw33tking arkadaş burdan yapılan yardımlar yada anlattıklarınızı birinin yapması için bişeylerden anlaması lazım yada ufak bi sorun olacakki burdaki anlatımlarla yapsın. ama yüklenen roomların yada gelecek güncellemerle yaşanacak yazılımsal hataları en azından telefon satıldıktan sonra 1 yıl teknik desteğini vermeniz lazım.
Yazılımsal olarak her desteği forum veriyor zaten. Ha forum vermesin ben direk bir insandan alıyım diyorsanız ben veriyorum. Forum demek yardımlaşma, paylaşım demek. Daha dün saat 23:30 dan 01:30 a kadar bir arkadaşa yardım ettim burdan. Yardım istemesine rağmen yardım etmediğimiz kim var? Hatta geçen telefoncuları dolamış ama hiçbir şekilde cihazı hayata döndürememiş bir hocamız mesaj attı. İlk söylediğim "Neden telefoncuları gezdiniz, para kaptırmak hoşunuza mı gidiyor?" oldu. 20 dakika sonra cihazına kavuştu.

Size söyleyeceğim sadecr şu gidin br xiaomi cihaz alın yazılımsal birşey olursa direk bana ulaşın. Böyle şeyler yazmaya devam ederseniz firmanın ismini karalamaya çalıştığınızı düşünmeye başlayacağım.

Burada Zenex RepairM@n chatin_62 cantara HiddeNKinG osos11 Tmp341 gibi kullanıcılar sürekli destek veriyor. İnsanlar kendi işlerinden çok sizin sorunlarınızla uğraşıyor. Kimisi Yıllardır bu iş içerisinde, Kimisi Aylardır. Bilginin Azını veya Çoğunu Aramıyoruz. Yardımcı olacak her türlü bilgiye açıktır bu forum.

Zenex hocam gibi bizde saatlerce Uzaktan Bağlanıp Yardım Ettiğimiz Oluyor. Siz Türkiyeden Kalkıp
Arjantinden birinin sorununa çözüm sundunuz mu ? Offical site bile yetişemezken buradaki çoğu insan size destek veriyor. Sizden bekledikleri sadece BİR TEŞEKKÜR.. Bunuda çok görüyorsanız, Sorun ve Çözümleriniz için "en.miui.com" Offical sitede konu açın onlar yardımcı olsun ;)

Heyecana ve Strese gerek yok. Seven Sever Sevmeyen İstediği yazılımı ve telefonu kullanabilir. Fakat bu demek değildir ki buradaki bir çok insanın teknik ve genel anlamda çözüm ve yardımlarını görmezden gelelim demek değildir. Olursada aşırı eleştirilere mağrur kalır.

Siz En iyisi konuyu kapatın. Konuyu amacının dışına taşırmayın. Herşeyden önce forumda saygı gelir, sonra destek gelir.

Oyla:
Üst Alt