Yardım Yardım edin lütfen kafayı siyircam

crazyemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ertugrul
Cihazım
Jiayu s3s
Konular
2
Cumleten herkese selamin aleykum aramıza yeni katıldım Jiayu s3s cihazına needrom vasıtasıyla miui v7 rom kurdum sıkıntısı ama watsap kişilerin silindiri gorunmuyomu anlamadım ne yaptıysam watsap kişiler geri gelmiyor lütfen yardım eder misiniz.

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
crazyemre'ye katılıyorum. Xiaomi mi5 almayı düşünüyordum formu gezdikten sonra töbe ettim. Zannediyorum ki telefonu almış olsaydım sıkıntılarından dolayı başım ağrıyacaktı ve buradan birilerine sürekli yardım etmesi için yazıp duracaktım. Kısıtlı nedenlerden dolayı az satılan Xiaomi markasından bu kadar çok şikayet ve sorun olması beni caydırdı.

Oyla:

crazyemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ertugrul
Cihazım
Jiayu s3s
Konular
2
Gencsezar aynen dogru dusunmussun kardesim ben miui denemek icin tlf na kurdum tlf kafayi yedi en ufak watsap da bile hatalar aldim

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
crazyemre arkadaş telefonda az buz para değil yani 128 gblığı 1850tl ve ne garantisi var nede servisi. Nerdeyse 2016'nın amiral gemilerine yakın fiyatı misal lg g5 2100 tl şu aralar 1 ay sonra 2000 tl olur zaten.

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Kimse size zorla Miui kullandırtmıyor. Sizin telefonunuza da resmi Rom çıkmıyor. Yapımcı düzgün yapamadıysa romu, Miui'ın suçu ne? Ben kendi cihazıma kendim yaptım Miui 7'yi. Yıllardır bu kadar performans artışı yaşamamıştım. Xiaomi markası hiç de az satılmıyor. O sorun yaşanlar, cihazları açılış ekranında kalanların çoğu denilenleri tam okumayıp, yarım yamalak iş yaptığından oluyor. Başaranlar nasıl başarıyor?
gencsezar crazyemre

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

crazyemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ertugrul
Cihazım
Jiayu s3s
Konular
2
Aynen abi ben jiayu s3 aldim arkadasdan 2. El gayet gzl tlf 4 ile kapisir cihaza v7 kurdum sapitdi

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
osos11 sen bu konuda ustalaşmıssın yada ileri düzeyde bilgin varda yapıyorsun millet senin gibilere her seferinde para kaptıracak bu markanın telefonunu alarak. 2.si Xiaomi sana az satıyor demedim ülkemizde satışı olmadığı için burada az satılıyor ve yine ülkemizde kullananların çoğu sıkıntı yaşıyor demek istedim. senin türkçen kıt mı?

Oyla:

crazyemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ertugrul
Cihazım
Jiayu s3s
Konular
2
Aynen sezar biladar kendileri isi cozmuz saha sola hava atiyolar bize laflari geciyo saniyolar ama bizde zorla dil keyfi rom deniyoruz isimize helirse kendi cikarlari icin yaptiklari romlardan bizene

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
osos11 sen bu konuda ustalaşmıssın yada ileri düzeyde bilgin varda yapıyorsun millet senin gibilere her seferinde para kaptıracak bu markanın telefonunu alarak. 2.si Xiaomi sana az satıyor demedim ülkemizde satışı olmadığı için burada az satılıyor ve yine ülkemizde kullananların çoğu sıkıntı yaşıyor demek istedim. senin türkçen kıt mı?
Şuana kadar kimseden para istemedim. Allah'a şükür az çok bilgimiz de var.

''Kısıtlı nedenlerden dolayı az satılan Xiaomi markasından bu kadar çok şikayet ve sorun olması beni caydırdı.''
Sözünüzde ülkemizde mevcut satış durumundan bahsettiğinizi yazmamışsınız!
Türkçem gayet iyi. Birileri gibi 'ya da' kelimesini 'yada' şeklinde yazmıyorum! Cümleme de büyük harfle başlıyorum!
Yardım istedin , yardım etmedik mi?

Oyla:

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
crazyemre arkadaş yenilerde sdn ve scroll kanallarının incelemesini izledim tamam telefon fiyat performan telefonu ama bu satılan fiyata garantili ve resmi olarak gelirse fiyat performans telefonu olur.

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Aynen sezar biladar kendileri isi cozmuz saha sola hava atiyolar bize laflari geciyo saniyolar ama bizde zorla dil keyfi rom deniyoruz isimize helirse kendi cikarlari icin yaptiklari romlardan bizene
Burda paylaşılan Romlardan kim çıkar elde ediyor?
İşte cihazları bozulanlar, açılış ekranında kalanların çoğunda sıkıntı bu.

''...bize laflari geciyo saniyolar ama bizde zorla...''

Dediklerimizi tam yapmazsanız nasıl başaracaksınız?

Oyla:
Üst Alt