Merhaba cihazı dün mi Store'dan aldım. Maalesef bu sorunu yaşıyorum yarın gidip iade edeceğim. Güncelleme gelmesine rağmen 11.0.8 sıfır cihazda bu sorunu yaşamak sıkıcı.
Poco f2 pro ile değişim yaptım. Yardımcı oldular 15 güne yakın sürdü ama kurtuldum.Cihaz garantiliyse eğer iade edebilirsiniz tabiki alıyorlar diye biliyorum. Evet sıkıcı bir durum ama son zamanlarda çıkan cihazların bir çoğunda bu tip kronikleşen sıkıntılar var ne yazık ki eski iyi kötü olan kalitede yok gibi. Ben Global kararlı 11.0.8 de bu sorunu yaşamayım ama global kullanmakta işkence yapacak birşey yok. Eu romda daha iyi pil süresi almak varken buan mahkum durumdayım çünkü eu rom'u yüklediğimde tam aksine sensör gene sapıtmaya başlıyor.
Poco f2 pro ile değişim yaptım. Yardımcı oldular 15 güne yakın sürdü ama kurtuldum.
Aynı yorumu ben de okudum, ve aynı programı bende kurdum gerçekten arama programları içerisinde daha iyisi olmaz sanırım o kadar memnun kaldım ki reklamsız sürümü satın aldımKardeşim sensör sorunu morunu yok bence, bizzat test ettim kendi telefonumda, sitede bir arkadaş "True Phone" isimli proğramı söyledi, gerçekden de indirdim kurdum, arama esnasında yada gelen çağrılarda hiç sensör sorunu yaşamadım, yani tamamen yazılımsal bi sıkıntı bu. Proğramı yükleyin test edin sizde. Google arama proğramının halt etmesi bu arıza, başka bişey değil.
Yuh yani, gerçekten bende inanamadım, böyle bi açıklama olurmu ya.Sırf bu yüzden cihazı iade etmeye çalıştım ancak servis sensör de sorun olmadığını telefonla konuşurken telefonun eğilmeden dik tutulması gerektiğini yazmış şaka gibi mi6 mi9lite sonyz2 ipone7 Huawei P30lite note8 hepsinde yatay sensör kapatıyor ama 4000 TL lik cihazda kapatmıyor servis de dik dur konuş diyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.